Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın kardeşim , yarı yolda bırakılınca bir insan zaten bir daha ileride güvenemez tam anlamıyla. Tamam baskı gördü belki ama 1 hafta direnmeden bitirdi. Söylenen her söz yalanmış , o sevgi ifadeleri , gülümsemeler , yapılanlar.. İnsan bir kere sorardı yüzyüze görüşürdü kurtarmaya uğarışrdı 2 senenin yaptıklarımın hatrına.
  • Bütün konuyu okumadım ama diyeceğim şey şu ki bir kadın sizi kafasında kesin olarak bitirdiyse ağzınızla kuş tutsanız da işe yaramaz, uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Bütün konuyu okumadım ama diyeceğim şey şu ki bir kadın sizi kafasında kesin olarak bitirdiyse ağzınızla kuş tutsanız da işe yaramaz, uğraşmayın.

Aynen öyle hocam.

Adama koyan nedir ama biliyor musunuz ?

Konu sahibi abinin durumu çok daha üzücü olmasına karşın 2 yıllık ilşkiyi 1 haftada silip atıp ilişkiyi piç etmesi.Benim ilişkimin de 6 ayı silip atıp 3 günde bitirmesi.Yapılan onca şey,söylenen sözler böyle bi anda nasıl boşa gidiyor cidden insan kafayı yiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki taraf icinde zordur kardesim. Tam okuyamadim disardayim kusura bakma eve gecincw okuyacam ama. Terketmeninde zorluklari var. Kizi terkettim yemin ediyorum pismanligini halen çekiyorum. Pismanim yazamiyorsun, keske terk etmeseydim diyemiyorsun. Bu da baska bi nefessiz kalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    Maalesef haklısın. Terkedip dönenler genelde erkekler oluyor , ama bir kadın terkettiyse kafasında köprüleri atmış demek. Çok acı bir tecrübe oldu benim için bunu öğrenmek. Ya insan 1 kere merak etmez miydi ben bu çocuğu bıraktım bir anda ne haldedir nasıldır diye. Ama çok seven ben olduğum için çok kaybeden de benim. Umarım Allah'ın adaleti bu dünyada da tecelli eder beni bitap edenlere..

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en çok üzüldugum nokta bu kardeşim. Bir insan nasıl onca emeği , fedakarlığı , sevgiyi bir anda hiç yasanmamis gibi silip atar düşündükçe kafayi yiyorum. Sen de ayni şekilde hissediyorsun. Eğer vurdumduymaz ve aci cektiren biz olsaydik emin ol vazgecilmez olurduk. Ama olamiyorum yapım böyle.

• FourthJuly kullanıcısına yanıt
    Terkedersen pişman olursun onun gibisini bulamadağinda.Terkedilensen dünyan yıkılır , paramparça olursun aylarca acı çekersin ama ondan tamamiyle vazgectigin gün tüm pişmanliklarin biter. Seven insan asla terketmez ki zaten dayanamaz onsuzluğa , eğer seviyorsan gururu bir kenara bırak ve sevgine sahip çık bence kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Kesinlikle en çok üzüldugum nokta bu kardeşim. Bir insan nasıl onca emeği , fedakarlığı , sevgiyi bir anda hiç yasanmamis gibi silip atar düşündükçe kafayi yiyorum. Sen de ayni şekilde hissediyorsun. Eğer vurdumduymaz ve aci cektiren biz olsaydik emin ol vazgecilmez olurduk. Ama olamiyorum yapım böyle.

Maalesef öyle hocam.Seven dikilir diken sevilir derler ya kesinlikle öyle.Herkes hak ettiği değeri bulması dileğiyle ne eksik ne fazla.Benim için ise bu kız en büyük pişmanlığım oldu,keşke bağlanmasaydım takılsaydım.kıza Son mesajımda da dedim pazar günü en yakın arkadaşlarından biriyle buluşucam ona da ilet bunu dicem.Bundan sonra geri dönüşü yok gerekte yok yarı yolda bırakıp giden biriyle gelecek kurulmaz.Senin için de öyle hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 7 Temmuz 2017; 1:0:20 >

• Daha öncede bu konuya mesaj yazmıştım, temennim inşaallah konuyu açan kardeşimiz ve aynı durumda olan insanlar şuan daha iyi durumdalardır. Eğer değilseniz bile merak etmeyin olacaksınız, olmalısınız. Emin olun yaşadıklarınızın beterini yaşadım ve ayrıntıları geri sayfalarda yazmıştım, tekrar etmem gereken tek şey şu, sizi "haksız" yere böylesine üzen mağdur eden hakkınıza giren birinden kurtulduğunuz için yatın kalkın Allah'a şükredin. Bu tip insanlardan zaten eş falanda olmazdı. Kısmetiniz varmışki erken kurtulmuşsunuz.

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim bir kez giden insana birdaha güven olmaz. Tabiki hiçkimse bunları yaşamak istemez ama sen tecrübe olarak bak ve gerekli dersleri çıkar bence. Bizlere de hakettiğimiz değeri verecek insan elbet çıkar. Asıl pişmalığı bizleri yarı yolda bırakanlar yaşayacak ileride.
  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Daha iyi durumdayım kardeşim , henüz rüyalarıma girip aklıma sürekli gelse bile ağlamıyorum bayadır. Senin ve diğer arkadaşlarımızın desteği gerçekten çok iyi geldi. İyiki foruma yazmışım dedim ve çoğu arkadaşımın benzer terkedilişlere maruz kaldığını gördüm. Eminim ki ileride daha da iyi olacağım ama yaşadığım acıyı da unutmam kolay kolay.
  • quote:

Evet kardeşim bir kez giden insana birdaha güven olmaz. Tabiki hiçkimse bunları yaşamak istemez ama sen tecrübe olarak bak ve gerekli dersleri çıkar bence. Bizlere de hakettiğimiz değeri verecek insan elbet çıkar. Asıl pişmalığı bizleri yarı yolda bırakanlar yaşayacak ileride.

Evet hocam haklısın gerekli dersleri çıkarmamız lazım.Her ne kadar beynimiz böyle dese de sana da oluyordur kalp bazen diyor ulan iyi ki ayrılmış bu kızdan bana hayır yoktu böyle giden bi kız zaten gitsin diyor bazen de nasıl olur bu muydu herşeyin karşılığı.

Dolayısıyla benim için 3 haftadır çok değişken bi ruh hali oluyor.Sizin için de öyledir.Umarım bu da gelir geçer.

• Ahaa benim yaradan iyi dinle:

Kardes bak benim 6 yillik iliskim bitti, kiz terketti gitti, kiz bana bekaretini bile vermisti dusun yani, ilk basta kabullenemedim hic, yalvardim yakardim yakardim kapisina gittim, ayagina gittim, agladim zirladim.Galiba benim ayrilma da senden sonra olmus.

Sonuc gidene kal denilmezmis

10 gun sonra aradi eski gunler aklima geldi uzuldum falan diye zirladi, tabi amaci ne biliyo musun tam öldurdum mu sunu diye merak etmek, sonra ben iyi oldugumu, hayatinda yeni biri varsa mutlu olmalirini diledim,bi de tektas yuzugu geri istedim, hayatimda biri yok yolluycam dedi yollamadi

Sinir oldum geri istedim oyaladi moyaladi, bi sekilde yuzugumu de aldim, donus olabilecegini soyledim yine de, telefonda mesajlasiyoruz hayatim da biri var dedi, annesi ustune yemin ettirdim var dedi, tabi ben yine alta dustum yalvar yakar falan, sonra bastim kufurleri agza alinmayacak laflar, tehditler, artik hayatta donmez, emin oldum

Bak guzel kardesim bu hayattaki en buyuk aci evlat acisidir

Evlat acisindan buyuk bi aci varsa o da evladin kaybolmasidir

Yani evladin her an gelecekmis gibi ama öldugunu bilsen yasini tutup rahatlayacaksin belki de

Yani geri donme umudunu tamamen bitirmelisin

Benim durumum senden daha boktan, ama skinti yok be abi ben terkedilmeyi hakettim bi kere, cok seversen tekedilirsin

Birine onsuz yasamayacagini ilan edersen ilk senden kacar

O benden daha iyisine layik, ben de ondan daha iyisine layigim, biz birbirimize layik degiliz :)

Senin tip falan yerinde, benim ki ise kayik sayilir :)

Simdi benim de 6 sene gitmis, bunalimdayim falan ama senin durumuna guluyorum mesela sen de benim duruma gulersin

Herkesin acisi kendine :)

Ben bu kizla 6 sene her seyi yasadim daha yasayacagim ne vardi ki, oturacagim evi bile almistim yani her sey belliydi, heyecan kalmamisti be abi, alacagimi almisim yasanmamis bi sey yok, sen de yasanmamislik hayaller var galiba, sittir et

Bir de ben internete ayriliktan sonra yapilmamasi gerekenler yazip, ne yapilmamasi gerekiyorsa yaptim, cunku geri donus ihtimali istemiyorum

Durumum kotu sayilir ama gececektir, sen de takma kafana

Benim ilkim sonum olacak saniyodum, 6 seneden sonra boyle oldu iste vardir her iste hayir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 7 Temmuz 2017; 13:31:34 >

• Bi de sunu ekliyim

Bi abimle konustum o da bunlardan agir seyler yasamis baska biri icin birakip gitmis, o kadin gittigi kisiyle bi ay takilmis, sonra baskasiyla evlenmis

Sonra bu abim sorgulatmis

Pisman olmus mu diye, o kadin kopekler kadar pisman olmus

Abiye ben de dedim ki oh be icinin yağlari erimistir senin bunu duyunca

Ne dedi biliyo musunuz ?

Hayir dedi icim acidi yine

Kisacasi pisman olmasini bilmek bile size aci verecek sittir edin

Bi watsap grubu kuraydiniz iyiydi kizlar gurup yapip zirlaya zirlaya anlata anlata iki gunde unutuyolar bi biz maliz zaten

Herkes baskasina ne mantikli konusuyor kendi hikayesini farkli saniyor

Hepimiz birbirimizden maliz yeter artik dusunmek be ya

• Evet aslind bi whatsapp grubu kursak iyi olur benimde hem fikir danışmaya hem içimk dökmeye ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Evet aslind bi whatsapp grubu kursak iyi olur benimde hem fikir danışmaya hem içimk dökmeye ihtiyacım var.

Fena olmaz valla.Kaybedenler klubü gibi olduk biraz

talep olursa kursak fena olmaz

• quote:

Terkedersen pişman olursun onun gibisini bulamadağinda.Terkedilensen dünyan yıkılır , paramparça olursun aylarca acı çekersin ama ondan tamamiyle vazgectigin gün tüm pişmanliklarin biter. Seven insan asla terketmez ki zaten dayanamaz onsuzluğa , eğer seviyorsan gururu bir kenara bırak ve sevgine sahip çık bence kardeşim.

Aslında bu birazda karşı tarafın tepkisizliğinden kaynaklandı. Bi anlık sinir anımda dedim tükenmiş olmalı ki üstüne bi şey demedi. Helallik istedik öyle gitti. Bunun üstüne bi daha yaklasamadim. Cok yaklasmak istedim belki hayatina biri girmistir dedim. Heryerden halen takip ederim. Ama bu saatten sonra gururdan çok tepkisizliğide bitirdi bizi. Bende kırıldım nasıl desem yazsamda olmaz.

Sizin durum daha kötü tabiki hocam. Suçsuz yere senin hakkinda yargida bulunan insan ne kadar doğrudur bilinmez. Sonucta senin bi hatan yok. Belkide boyle olmasi gereken şeyleri yaşiyoruz tam bilemiyorum. Ama olmayinca olmuyor lafi tamda bu olsa gerek. Hiçbir sorun yokken bahaneler uyduran insanlar oldurmuyor.

• Zamyatin kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 2 sene 6 sene fark etmiyor çektiğin acı gerçekten sevdiysen bir insanı aynı. Sadece daha fazla emek ve zaman verdiğine yanarsın. Bekaret konusunda ise o kadar rahat ki günümüzün kızları bakire birisini bulsan bile temiz olup olamayacağından emin olamazsın. En kötü diktririr ruhun bile duymaz. Erkek halinle ama düşünüyorsun en kıymetli şeyini verebilecek kadar güvendiyse bu kız beni bırakmaz diye. Ama realite farklı.

Kendini salmamışsın mantıklı düşünüyorsun aynen devam et. İlişki sonrası düşülen boşluk ta depresyonu tetikliyor zaten , her anında sabah ve akşam konuştuğun insan bir anda yok oluyor. Kalıyorsun mal gibi.
  • FourthJuly kullanıcısına yanıt
    Ah be kardeşim , takip ediyorsan hayatında biri olsa görürüdün herhalde. Ne kadar zaman gecti ayrılmanızın üstünden?
    Bazı şeyler de dediğin gibi bir tarafını yırtsan bile olacağına varıyor. Ama tabi yeterli çabayı gösterdiysen ileride pişman da olmazsın , neden denemedim diye.
  • quote:

Kardeşim 2 sene 6 sene fark etmiyor çektiğin acı gerçekten sevdiysen bir insanı aynı. Sadece daha fazla emek ve zaman verdiğine yanarsın. Bekaret konusunda ise o kadar rahat ki günümüzün kızları bakire birisini bulsan bile temiz olup olamayacağından emin olamazsın. En kötü diktririr ruhun bile duymaz. Erkek halinle ama düşünüyorsun en kıymetli şeyini verebilecek kadar güvendiyse bu kız beni bırakmaz diye. Ama realite farklı.

Kendini salmamışsın mantıklı düşünüyorsun aynen devam et. İlişki sonrası düşülen boşluk ta depresyonu tetikliyor zaten , her anında sabah ve akşam konuştuğun insan bir anda yok oluyor. Kalıyorsun mal gibi.

Kardes dun ben bunlari yazinca son bi kez arasalim dedim aradim, hayatinda biri varmis, her seyi anlattirdim, tanisma hikayelerini, artik yasamak istedigini, kuluplerden cikmadigini belirtti, cocuk bunu motorla arabayla falan aliyomus, hani dedi senin o basit kizlar dedigin insanlarin hayatini yasiyorum cok mutluyum dedi, cocukla tanisali 3 hafta olmus ailesiyle bile tanismis, cocuk da ciddiymis , bizim kiz bunu instagramda eklemis bi iki foto begenmos muhabbet baslamis falan, konu bekarete gelince cok rahatti cocuga beni bile anlatmis, skinti yokmus

ben de vicdan yapmistim gerek yokmus, allahtan arayip konustum ne kadar ucuz ve basit bi insanmis, bu kizin hamuru buymus, disko disko kop kop istoyomis, allahtan evlilik falan olmamis, ben iliskiden alacagimi almisim onu tuketmisim ne diye uzuleyim, o da bana bunlari anlatinca ruhu benden cikti gitti, tabi simdi icimde bi bosluk var da gececektir, allahim dedim verilmis sadakam varmis, son konusmam da bile bi suru yalan soyledi sonra saka saka falan dedi , bu kiz hic yalan soylemezdi alti senedir , ya da ben uyumusum, neyse kardes allahtan agzindan laf almayi biliyotum, bizim kiz da mal biraz allahtan konusturabildim sakince de rahatladim, sen de dert etme, son konusmamizda ondaki sevdigim her tavrin tam tersi oldugunu gordum, abi anlatirken kolay ama icimde bi hayal kirikligi oldu, ama gececegine o kadar eminim ki

Bi de ben gelecegimizi dusunup iki ev aldim, o simdi kop kopta gunu yasiyomus ani yasiyomus yasasin be, ben de belki bugun uzulurum ama yarin bi gun iyi ki de parami pulumu pavyonlarda kilaplarda yemedim calostim derim, sen de kafana takma bunlarin hepsi ayni b.k donerse kabul etme

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.