Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden bazı şeyler aklıma geldikçe doldurdu gözümu şimdi :) çok animiz vardı be dusunsenize neredeyse 595 gün beraberdik ve bunun 500 u yan yana geçti... Artık bir parçam olmuştu onsuz arkadaşlarımla bir şey yapmak zevk vermiyordu. Hep o olsun istiyordum yanımda ..neyse yazmak da bir çare değil ki :) Sigaram da bitti , ne yapayım şimdi ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişkimizin ilk aylarındaki gibi kimse beni onun kadar sevmez. Kız bana tapiyordu resmen ama ben geri zekalı gibi onu çok uzdum.

Bittiğinde ise , ben kimseyi onun kadar sevemem...

Omur boyu fotoğrafını tasirim artık :)

Bana yaptığı bir yanlış olsa , aldatma vs. En azından vicdan azabı cekmezdim

Şimdi omur boyu bu essekligimin cezasını kalbimde taşıyacağım..

Belki yaşım küçük ... Ama cidden seviyordum hem de nasıl bir bilseniz

• Valla kardeşim ne kadar kendini üzersen o kadar işin içinden çıkamıyorsun. Devamlı kendini suçlayıp duruyorsun. Eğer gerçekten hatalı olduğun bir sebepten bittiyse ilişki git özür dile bir şekilde gönlünü al , seni seviyorsa hala barışırsınız zaten. Benim hiçbir suçum olmadığı halde terkedildim , yinede vicdanım rahatsız gibiydi ama kendimi suçlamanın hiçbirşeyi değiştirmeyeceğini anladığım için bunu bıraktım.

Ama bazen herşey inan olacağına varıyor. Ne kadar çabalasanda değişmiyor ve kabulleniyorsun. İnsan ayrılığı aklının ucundan geçirmezken 3 aydır ayrı da bulabiliyor kendini. Yaşın benden de ufak ilişkiniz düzelmese bile sana hayat tecrüvesi olur ve birdahaki ilişkilerinfe aynı hataları yapmazsın.
  • İyi haftalar arkadaşlar. Gezmek gerçekten uzaklaştırıyor üzüntüden ve onu kafadan atamamaktan. Yüzmek ise bana en iyi gelen terapilerden sanki. Haftasonu 2 gün yüzmeye gittim. Forumda çok sayıda gördüğüm benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarıma haftasonuyaptığım gibi bol bol yüzmeyi öneririm. Su sadece bedeninizi değil ruhunuzu da arındırıyor.
    Ayrıca fotoğrafına bakınca ilk günkü kadar acımadı , parçalanmadı içim.

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti ,  ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 3 Temmuz 2017; 9:28:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

İyi haftalar arkadaşlar. Gezmek gerçekten uzaklaştırıyor üzüntüden ve onu kafadan atamamaktan. Yüzmek ise bana en iyi gelen terapilerden sanki. Haftasonu 2 gün yüzmeye gittim. Forumda çok sayıda gördüğüm benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarıma haftasonuyaptığım gibi bol bol yüzmeyi öneririm. Su sadece bedeninizi değil ruhunuzu da arındırıyor.
    Ayrıca fotoğrafına bakınca ilk günkü kadar acımadı , parçalanmadı içim.

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti ,  ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit)

Maşallah hocam ne parçalanması. Çıkar vur masaya

• Boşver hocam sana kalleşlik yapanlar suriyelilerden bulsunlar sen hayatına bak demekki doğru insan değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Temmuz 2017; 10:21:0 >
  • Kuranı Kerim okusaydın bole olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır...Dostum bu söz çoğu mevzuda beni çok güzel teselli etmiştir. Tabi hayatı tamamen bu söz üstünden ele almamak lazım...

Belkide o ayrılık ne güzelliklerin ne mutlulukların önünü açtı, yaşadığın bu ayrılık seni olduğundan dahada olgunlaştırmış olmalı, bundan sonra yaşayacağın her türlü ilişkide seni tecrübeli yapar. Daha sağlam adımlar atmanı sağlar...

Üzülmek acı çekmek bunlar olabilecek şeyler fakat fazla kaptırıp kendine zarar vermeye başladığın anda çok şey kaybedersin, İnşallah dahada mutlu olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır...Dostum bu söz çoğu mevzuda beni çok güzel teselli etmiştir. Tabi hayatı tamamen bu söz üstünden ele almamak lazım...

Belkide o ayrılık ne güzelliklerin ne mutlulukların önünü açtı, yaşadığın bu ayrılık seni olduğundan dahada olgunlaştırmış olmalı, bundan sonra yaşayacağın her türlü ilişkide seni tecrübeli yapar. Daha sağlam adımlar atmanı sağlar...

Üzülmek acı çekmek bunlar olabilecek şeyler fakat fazla kaptırıp kendine zarar vermeye başladığın anda çok şey kaybedersin, İnşallah dahada mutlu olursun

Valla hocam böyle diyoruz diyoruz avutuyoruz kendimizi de hep böyle mi olacak ? Hep birini sevicez,sevicez,canımızdan çok sevicez değer vericez hiç gitmeyecek gibi sevicez sonra pat gidicek mi ? İnsan sevmekten korkuyor be hocam.Ben de konu açmıştım burda bu konuyu da görünce üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır...Dostum bu söz çoğu mevzuda beni çok güzel teselli etmiştir. Tabi hayatı tamamen bu söz üstünden ele almamak lazım...

Valla hocam böyle diyoruz diyoruz avutuyoruz kendimizi de hep böyle mi olacak ? Hep birini sevicez,sevicez,canımızdan çok sevicez değer vericez hiç gitmeyecek gibi sevicez sonra pat gidicek mi ? İnsan sevmekten korkuyor be hocam.Ben de konu açmıştım burda bu konuyu da görünce üzüldüm

Hocam 27 yaşındayım yakında 28 içine gireceğim, zamanında benimde 3 yıllık ve evliliğin nişanın kapısına dayanmış bir ilişkim vardı ve o süreçte ayrılmıştım.

Hayatımda o ana kadar o ciddiyette bir ilişkim olmamıştı, çok değer verip sevmiştim. Ayrılık olduğunda bende kaldıramamıştım, kısa süreli depresyon yaşatmıştı. Fakat bir şeyi fark etmiştim, beni büyütmüştü hocam insanlara kadınlara bakış açımı bir kez daha güncellemiş, daha dengeli ve sevginin yanına mantığı katmayı öğretti.

Ayrılık sonrası düşüncem şuydu; bu kız benim eşim olacaktı ve onun dışında kimse beni mutlu edemez, insan hayatında bir kere böyle sever yanılgılarına düştüm. Kendimi suçladığım çokça mevzu bulmaya başlıyordum, ayrılığı sadece kendime bağlamaya filan fişman durumlar...

Fakat o tecrübelerin ışığında hayatıma tekrar döndüğümde, çok daha güzel şeyler olmaya başladı. Aile şirketimiz o dönemlerde yeni toparlanıyordu ve büyük katkı vererek büyümesini sağladım. O süreçte kafam dağıldı yeni biriyle tanıştım ve şuan 12 ağustos'ta düğünüm var. İnan şuan dediğim tek şey; iyi ki bunları yaşamışım...Dostum gelecekte neler olacağını bilemiyoruz, fakat sevmekten veya sevdiğimiz kişiden ayrılmaktan filan korkmayın...Korkarsanız ne sevebilirsiniz ne sevilirsiniz ne başka bir şey...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Hocam 27 yaşındayım yakında 28 içine gireceğim, zamanında benimde 3 yıllık ve evliliğin nişanın kapısına dayanmış bir ilişkim vardı ve o süreçte ayrılmıştım.

Hayatımda o ana kadar o ciddiyette bir ilişkim olmamıştı, çok değer verip sevmiştim. Ayrılık olduğunda bende kaldıramamıştım, kısa süreli depresyon yaşatmıştı. Fakat bir şeyi fark etmiştim, beni büyütmüştü hocam insanlara kadınlara bakış açımı bir kez daha güncellemiş, daha dengeli ve sevginin yanına mantığı katmayı öğretti.

Ayrılık sonrası düşüncem şuydu; bu kız benim eşim olacaktı ve onun dışında kimse beni mutlu edemez, insan hayatında bir kere böyle sever yanılgılarına düştüm. Kendimi suçladığım çokça mevzu bulmaya başlıyordum, ayrılığı sadece kendime bağlamaya filan fişman durumlar...

Fakat o tecrübelerin ışığında hayatıma tekrar döndüğümde, çok daha güzel şeyler olmaya başladı. Aile şirketimiz o dönemlerde yeni toparlanıyordu ve büyük katkı vererek büyümesini sağladım. O süreçte kafam dağıldı yeni biriyle tanıştım ve şuan 12 ağustos'ta düğünüm var. İnan şuan dediğim tek şey; iyi ki bunları yaşamışım...Dostum gelecekte neler olacağını bilemiyoruz, fakat sevmekten veya sevdiğimiz kişiden ayrılmaktan filan korkmayın...Korkarsanız ne sevebilirsiniz ne sevilirsiniz ne başka bir şey...

Hocam 18 yaşındayım hocam demenize gerek yok

Abi şöyle söyliyim 6 ay önce bi kızla tanıştım sınıfımdan.1-2 aydır da konusuyorduk yani toplasan 8 ay hayatımda vardır ya da yoktur.Benim 3.sevgilimdi ama öyle habire gönlü başkasına konan biri değilim bu kızdan önceki kızlar sadece vakit geçirmek takılmak için diyeceğim insanlardı.Bu kızı cidden gönülden sevdim abi.İlk defa bi kızı çok sevdim ve bunu ona hissettirdim,çok değer verdim maddi manevi.O da beni çok sevdigini söylüyor ve geleceğe dönük vaatler,umutlar veriyorduk birbirimize.Arkadaşlarına diyordu ben tarık gibisini bir daha bulamam hem yakışıklı hem efendi dürüst vs vs.Egoist biri değilim ama cidden iyi niyetli bir insanımdır hocam.Kimseyi kırmam etmem kendimden çok insanları düşünerek geçer bazı günlerim.Ve bu kız cidden saygılı hanım bi kızdı,küfür ettigini bile duymadım.Belki bunlar olması gerekenler ama günümüzde böyle kızlar az be hocam.Ufak ufak tartışmalarımız kavgalarımız oluyordu ama çözüyorduk.Çünkü okul vardı,birbirini hergün gören iki insan bu sorunları çözmek zorundaydı değil mi ?

Sonra başladı bi kıyafet mevzusu.Mezuniyette giydiği çok kısaydı 1-2 laf ettim bu olay öncesi de 3-4 kez muhabbetini yapmışımdır ama elimde değildi insan sevdigini kıskanır ve sindiremez bazen.Dedim kızım böyle böyle rahatsız oluyorum bana dedi ki biz senle bunları ilişki başlamadan konuştuk bana demiştin ki ben karışmam etmem vs.Dedim kızım o zamanla şu an çok farklı bakıyorum ilişkimize anlayışlı ol lütfen ama tutturdu hocam ben böyleyim annem babam biliyor vs vs.

Resmen çok güzel olan ilişki tabii başka sorunlarda vardı ama o damlaya damlaya olan gölün yarısını kıyafet oluşturdu.2 hafta oldu ayrılalı cidden hala anlıyamıyorum.En son bana dedi yaşadıklarımız beni ufak ufakta olsa etkiledi seni de öyle eskisi gibi hissedemiyorum tadsızlaştırmadan bitirelim.Ailevi problemlerinden dersine kadar herşey için yanında olmaya çalıştığım kız cidden bunca ufak şeylerden benden soğuyup bıraktı ya ne desem bilemiyorum.En son ise benden daha iyisini hak ediyorsun klişe olucak ama kesinlikle öyle senin verdigin değeri hak etmedim ve bu ilişkinin böyle bitmesini de hak etmedin sorun bende dedi ve kapattık.

Arkadaşlarıyla konuştum 3-5 gün önce beni bitirmiş birşey hissetmiyormuş vs.Cidden bu kadar kolay mı be....

Şu an ise ben onu düşünüyorum ara sıra bile olsa onun aklına bile gelmiyorumdur,başkasını sevemiyecem bu hep bi döngü olacak gibi geliyor,içim daralıyor her gece.İnsan yastığa başını koymaktan korkar mı ya

Bu arada allah ayırmasın hocam :) kendi saçmalıklarımı anlatırken sizi unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 4 Temmuz 2017; 14:53:57 >

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o kız senin düşünce yapına uygun olmadığı zaten belli, senin kıyafet ve yaşam bakış açınla o kızın aynı değil...Kimin doğru kimin yanlış tamamen görecelidir. Tabi bu yaşlarda normal, ikinizde kimlik arayışı ve olgunlaşma evresinin içindesiniz. İki tarafta sadece kendi doğrularını kabul ettirmeye çalıştığı için uyum yoksa kısa sürede kopuş olur.

Bu yazdıklarını kenara not et ve 2 3 sene sonra gelip oku, inan söylediğin her şeye gülüp geçeceksin...

Çokça şahsi ve çevrem dahilinde tecrübelerim oldu, inan daha yaşadıkların başlangıç bile değil :) Kadınlar dönem dönem basit dönem dönemse karmaşık davranışlar içinde bulunur. Bunları tecrübelendikçe ve yaşın ilerledikçe daha rahat anlar ve hak verirsin, yada kendin için doğru olanı bulursun.

O sebeple bu mevzuya tecrübe olarak bak, burada yaşadığın sıkıntıları gözden geçir ve sonraki ilişkin için daha ideal zemin hazırla...

• quote:

Kardeşim o kız senin düşünce yapına uygun olmadığı zaten belli, senin kıyafet ve yaşam bakış açınla o kızın aynı değil...Kimin doğru kimin yanlış tamamen görecelidir. Tabi bu yaşlarda normal, ikinizde kimlik arayışı ve olgunlaşma evresinin içindesiniz. İki tarafta sadece kendi doğrularını kabul ettirmeye çalıştığı için uyum yoksa kısa sürede kopuş olur.

Bu yazdıklarını kenara not et ve 2 3 sene sonra gelip oku, inan söylediğin her şeye gülüp geçeceksin...

Çokça şahsi ve çevrem dahilinde tecrübelerim oldu, inan daha yaşadıkların başlangıç bile değil :) Kadınlar dönem dönem basit dönem dönemse karmaşık davranışlar içinde bulunur. Bunları tecrübelendikçe ve yaşın ilerledikçe daha rahat anlar ve hak verirsin, yada kendin için doğru olanı bulursun.

O sebeple bu mevzuya tecrübe olarak bak, burada yaşadığın sıkıntıları gözden geçir ve sonraki ilişkin için daha ideal zemin hazırla...

Öyle be hocam.Herkes böyle diyor tüm büyüklerim.Ama işte insan yaşamadan maalesef anlıyamıyor.Oturup soruyorum kendime bazen ulan diyorum bu kadar seviyorduk birbirimizi böyleydik şöyleydik bunlardan mı koptuk diye.Kızlar cidden çok garip oluyor.Hoş bizim falcıya kalsa bir süre sonra kız geri dönecekte sanmıyorum.İnsan bi anda soğuyup sevemedigi birine 1-2 ay sonra aniden sevgi duymaz...

Dersimizi aldık bu ilişkiden.Güzel de kazık yedik.Umarım bir daha bu duruma gelmem.

• bu mudur bütün mazeret bence bahane etmiş başka şeyden
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bundada bir hayır vardır dediğin gibi. Allahtan öyle bir kız çıkarmasını diliyorum ki karşıma umarım esamesini hatırlamam bir daha onun. Tecrübe konusunda da haklısın kesinlikle bir daha kimseye gitmez gözüyle bakmam. Asla kendimden çok sevmem hep bir yanım ya giderse diye düşünür ve böyle savunmasız biçare kalmam. Sevgimi sonuna kadar veririm ama asla eskisi gibi olamam.

Düşünsene insan hayatında kaç kere evlenme teklif eder hevesle ve çok uğraşarak? Alacağım yüzük için bile kendimi bu kadar kasabilir miyim? Maddiyatı zaten geçtim , umarım içimdeki iyi insanı öldürmemiştir bu yaşadıklarım.
    Kardeşim emin ol orta yolu bulurdunuz o da seviyor olsa. Böyle bir nedenden bitmezdi. Kıymetini anlar zaten ilişki sırasında sen elindden geleni yaptığına inanıyorsan.
    Diğer yandan yaşın daha çok genç ve sana çok iyi bir tecrübe olmuş. İleri zamandaki ilişkilerinin dağa sağlam zemine oturmasına vesile olur. Sana kendimden örnek vermem gerekirse senin yaşlarında gerçekten sevdiğim birinden ayrılmış olsaydım eminim şimdi çok kolay atlatırdım yaşadıklarımı. Daha karşına ne kızlar çıkar üniversite hayatın var. Başkalarını da seversin eminim.
  • Evet bütün mazeret bu. Bahane mi etti emin değilim ama emin olduğum şey 100 gün oldu ve anca hayata dönmeye başladım. Artık düşünmüyorum her zaman onu yalnız kaldıkça. Ama duygusal bir şarkı çalsa biryerden ufaktan sarsmıyo değil. Dışarıdan gözükmeyen bir yara var içimde ne zaman tamamen iyileşirim kestiremiyorum ama çaba gösteriyorum kendime yazık etmemek için. Sporu ve diğer aktivitelerimi aksatmamaya çalışıyorum en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Kardeşim emin ol orta yolu bulurdunuz o da seviyor olsa. Böyle bir nedenden bitmezdi. Kıymetini anlar zaten ilişki sırasında sen elindden geleni yaptığına inanıyorsan.
    Diğer yandan yaşın daha çok genç ve sana çok iyi bir tecrübe olmuş. İleri zamandaki ilişkilerinin dağa sağlam zemine oturmasına vesile olur. Sana kendimden örnek vermem gerekirse senin yaşlarında gerçekten sevdiğim birinden ayrılmış olsaydım eminim şimdi çok kolay atlatırdım yaşadıklarımı. Daha karşına ne kızlar çıkar üniversite hayatın var. Başkalarını da seversin eminim.

Hocam ben bu kıza cidden çok değer verdim ailevi probleminde akşam çıktım evden saat 22 de gittim evine kadar 5 dk göriyim diye ağlıyordu saat 00.00 ı geçti çağırdım arkadaşlarımı gezi parkında yattık sabah ilk metroyla gittim yine evine okula beraber gidelim morali düzelsin diye ve daha neler neleeer.Arkadaşlarına hep diyordu ben böyle birisini bir daha bulamam vs diye ama bi anda ne oldu anlamadım kız benden uzaklaştı.Ha tek problem kıyafet miydi hayır ama emin olun en büyük problem buydu diğer problemler çok daha ufaktı.Belki ileride kıymetimi anlar da ne bileyim be hocam arkadaşlarına diyormuş artık bitti bensiz bi hayat kursun yapıcak birşey yok tek isteğim onun da benim gibi hissedip benden uzaklaşması vs.

Ben 5.5 ay boyunca cidden bunun için mi çabaladım ya ? Ygs sınavım,lys sınavım bunun için mi piç oldu ya ? Valla çok acıyorum kendime hocam cidden.Ha desem ki başka birini sevmiş benle bu yüzden bitirdi kız haftanın6 gün benleydi telefonu,instagramı herşeyi.Kendimden beklerim ondan beklemem yani.

Valla umarım senin dedigin gibi tecrübe olur hocam bu ilişki bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 4 Temmuz 2017; 19:22:8 >

• kardesım aileler de cok önemli bu denli kızı yönlendirilen bir kız, ilerde evlendıgınızde her türlü evliliginize zarar verdirip ayrılmanıza maddi manevi zararlar vermeye başlar en dogrusu bu defteri kapatip yoluna devam etmek...
    Emin ol güçlendirdi seni bu olay. Yaptığın fedakarlıklara karşılık bunu yapıyorsa sana zaten ileride vurur kafasını duvara. Senin de yapabileceğin en güzel şey unutmak olsun onu ki seni haketmeyen bir insan için kendini yıpratma daha fazla.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.