Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde 19 aylık ilişkin bugün bitti vy be az mı ağladı omzunda hastalıklarımi benle yaşadı çoğu şeyi sayesinde atlattım zamanla azaldı sevgisi hep benim esnekliğin ve bitti :) siz olun sevdiğinize iyi davranin kıymetini bilin içim yanıyor su anda :///

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Sevdiğinden emindim kardeşim. Seni çok seviyorum dediğimde hayır ben daha çok derdi hep. Gözlerinde görürdüm beni sevdiğini. Ama zamanla azaldi belki de ben anlayamadım. O kadar emek verdim ki bir anda yok sayılması herşeyin yıldırdı beni.

Eğer dönerse şu an kabul ederim çünkü sevgim çok yoğun. Döneceğini sanmasamda bir gün pişman olacağından eminim. Ne olursa olsun özgüvenimi geri kazanmam gerekiyor bundan da eminim.

• Üzüldüm kardeşim. Önceki mesajlarimda da belirttiğim gibi aldatma hariç gerçekten seven insan bırakmaz. Herşey olacağına varıyor üzülme , kendini sende harap etme. Keşkelerle geçmiyor hayat , olan oluyor ve sen adeta figuran oluyorsun sadece.

• Sevdiğinden eminim diyorsun birde saf saf. İnsan sevdiğini neden üzsün. Annenle baban arasında sıkıntı olmuş ben seni terk ediyorum demiş. Göbek atıp oynayacağını üzülüyorsun. Verilmiş sadakan varmış erkenden kurtulmuşsun.

Aç gözünü biraz saf saf hayaller de yaşama gerçeği gör. Babana da teşekkür et. Bu yaptığın olmasa beni en küçük şeyde terk edecek biriyle evlenmek zorunda kalacaktım. Allah senden razı olsun de.

Canını sıkma kardeşim geniş açıdan bakmaya çalış. Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

• Bu sebep olamaz, bahane yapıyor, bence hiç arama bir süre sonra dönecek ama o zamanda sen istemeyeceksin, bu ilişki sana , mide rahatsızlığı, kellik, sedef hastalığı olarak dönebilir, tutumunu değiştir sağlıgını kaybetme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzülen hep en cok deger veren dusunen olur bende benzer durumdayim daha yeni yani. ama cok yeni olmasina ragmen artik gozlerim acildi verdigim onca soz boşmuş kariyerimi birisi icin bitirecek duruma gelmem olsun onu dusunup aklina kotu seyler gelmemesi icin cabalamam olsun neyse cok lafa sisirmiyim:)

benden buyuksun kafani mesgul edecek seyler bul sen kirilan uzulen biri olma hayat gorumdugumden cok daha sert bizim gibiler hep uzulen olmak yerine yeni kararlar alip daha guclu ilerleyebilmek

yapmak istedigin seyleri yap eglen tadini cikar zamanla unutulur.

• kardeşim bencede ayrılma sebebi bahane gibi geliyor, bence iş ciddileşince kızda ciddi ciddi düşündü konuyu, çok fazla istemiyordu, bazı endişe ettiği noktalar vardı, aileside ufacık bir negatiflik gösterdiyse anında bitirmiştir kafasında. için rahat olsun, sen sonu çok daha kötü olabilecek bir süreçten kurtuldun bence. diren ve unutmaya bak bu kızı, dönersede kesinlikle affetme, seni bir kere silen ikincide çerez niyetine harcar. tipin gayet yerinde, çok rahat hatun yaparsın, içi dışından daha güzel bir hatun bul kendine ve yoluna bak
  • Kardeş seven bırakmaz diyosunda ortada kalan kız. Bir yanda sen bir yanda ailesi. Büyütmüş etmiş bu yaşa getirmiş. Unutma ki evlilikte sadece iki insan evlenmiyor. Ailelerde evleniyor. Hele ki söz konusu kız ise aile rızası daha önemli. Böylesi hayırlı olmuş umarım karşına daha cok seveceğin birisi çıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Sevdiğinden emindim kardeşim. Seni çok seviyorum dediğimde hayır ben daha çok derdi hep. Gözlerinde görürdüm beni sevdiğini. Ama zamanla azaldi belki de ben anlayamadım. O kadar emek verdim ki bir anda yok sayılması herşeyin yıldırdı beni.

Eğer dönerse şu an kabul ederim çünkü sevgim çok yoğun. Döneceğini sanmasamda bir gün pişman olacağından eminim. Ne olursa olsun özgüvenimi geri kazanmam gerekiyor bundan da eminim.

Şimdi böyle düşünüyorsun ama zaman geçince ve o dönünce sen kabul etmeyeceksin.

O an ki tavır ve duruş hayatını belirleyecek. Hayat seçtiğin yoldur. Zamanla unutursun.

• Ek olarak çok şanslısın. Ben bundan 3 sene önce ayrıldığım da daha doğrusu aldatılıp,kaldırıldığım da yanımda kimse yoktu . Kendi başıma atlattım desem yeridir.

Bu konuya çok güzel cevaplar,yorumlar yazmışlar. Valla çok şanslısın. Bunları okuyup dikkate, ciddiye alsan da sana almasan da sana yazmışlar. Burada yazıp çizilenleri iyi oku. Boşa hayal kurma çocuklar gibi. Görüyorsun kız seni istemiyor işte ne zorluyorsun? Zorla güzellik olmaz kardeşim. Seven insan zaten gitmez. Giden gitmiştir, gittiği gün o an da bitmiştir. Arkana bakma,önüne odaklan. Kaç yaşında adamsın, insanlar neler yaşıyor farkında mısın? Derdini seveyim.

Ha bunu da unutma kavuşursan meşk,kavuşamazsan aşk olur. Kafaya takıp takmamak senin elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares35 -- 28 Haziran 2017; 9:11:41 >
  • Ne yapacaktın ayrılmayacaktıda?

Evlenicekmiydin ?

Evleniceksen niye 2 yıl bekledin ?

Evlenmiceksen ne yapıcan 30 yaşına kadar çıkıcanmı kızla?

Te allam ya böylelerine gıcık oluyorm amaç ne amaç?

Amacı olmayan bişeyin sonu ayrılık olur tabiki.
  • Böyle yaparsan unutman 1-2 sene sürer. Sen en yakın zamanda başka bir kız arkadaş bul kendine. Unutma ki sevdiğin kişiyi de aynı ortamda olduğun insanlar arasından bulmuştun. Daha çok seveceğin, seni de daha çok seven birisi her zaman bulunur. Ve kesinlikle geri dönmek isterse kabul etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Klasik bu "hayır ben daha çok" olayı merak etme. Kendi ailesini senden kat kat fazla seviyormuş ki onların laflarıyla bırakmış seni
  • demirkara67 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim dediklerinde haklısın tabi ama dış görünüş algısından kurtulmam gerekiyor.
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım amacım evlenmekti tabiki ama sen de biliyorsun ha diyice olmuyor bu işler. Beş kuruş birikmiş param yoktu ve Askerden yeni gelince tanışmıştım zaten. İş bulmam 5 ay sürdü ve bulduğum iş ise daimi bir iş bulana kadar Starbucks'ta kendime yetmek oldu. Kendi mesleğimle alakalı iş bulduktan sonra ise yavaş yavaş herşey yoluna giriyordu , para biriktiriyordum ki evlenme teklifi bile etmiştim büyük bir sürprizle o da kabul etmişti çok mutlu olarak. Ama hayaller gerçekler olmuyor her zaman...
  • Sawtain kullanıcısına yanıt
    İnsanlar ne acılar yaşıyor bizim yaşadığımız tabiki devede kulak ama bitmeyen bir sızı içten içe. Sanada geçmiş olsun kardeşim , daha çok değer veren dediğin gibi daima kaybediyor. İtalya'yı görmek istiyordum öyle bir hayalim vardı hep , 2 ay içerisinde gerçekleştirmeyi düşünüyorum . Kızıldeniz'de dalış yapmakta hep yapmak istediğim şeylerden. Bunun haricinde de birlikteyken yapamadığım şeyleri denemek istiyorum , kazandığım parayı biraz da yeni tecrübeler kazanmak için harcamak mesela.

Başka önerileriniz var ise açığım bunlara da. İyi bir bilgisayar alıp evde oyurmaktansa gezmeye harcamak daha mantıklı geliyor artık 20'li yaşların başına göre.
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim değerli düşüncelerin için. Tek başına almadığından bu kararı eminim zaten , teyzeleri ve kızlarının payı büyüktür. Benim kadar seven birisini bulamaz zaten. Bir an gelir inşallah ve hayatında yaptığı en büyük hatanın bu olduğunu anlar umarım. 3 ay olmuş hala derin bir boşluktayım.
  • Baban ve annen arasında geçen olay kız arkadaşını ve ailesini ne ilgilendiriyor onu anlamadım ben? Baban bi hırtoluk yapmış ama annen affetmiş, bunun için senden niye ayrılıyor, babanla mı evlencek anasını satim. Bilmediğimiz başka bişey mi var çünkü bu çok saçma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Kardes üzule okudum ama tipini gorunce bastim kahkahayı :D Aslan gibi cocuksun bitmesi iyi olmus :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    kesinlikle disari cikman daha mantikli olur işine yogunlas bi aktivite edin spor gibi veya ogrenmek istedigin seylere basla kurs vs kitap okuma zamanla düzelicektir inşallah

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.