Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eheheheh masallah masallah bir yastıkta kocayın ins
    Bize de ders olsun geçiyor iste öyle de böyle de olsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt

peki hocam o kadina ne oldu?

• santeemir1 S kullanıcısına yanıt

Dostum selamlar , benzeri şeyleri tecrübe etmiş birisi olarak sana söylüyorum ki seni terk eden insana kesinlikle ulaşmaya çalışma , aklından çıkar , ölmüş gibi davran hatta döneceğini sanmıyorum ama dönmeye çalışsa bile siktiri çek. Verebileceğim en iyi tavsiye budur , hiçkimse senin kendine olan saygından önemli değildir. İnan bana zamanla dediklerimin çok daha önemli olduğunu göreceksin.

O kişi kim ki senin senin kendinden önemli olsun. Zor dönemimde diyorsun bir de..

Şu an içinden dönmesini veya pişman olmasını istiyorsun ama hepsi zihininin ve yaralanan egonun sana oyunu.

Şimdi bu durumda kesinlikle kendini her anlamda geliştirmeye odaklanacaksın , fiziksel , maddi-manevi , kariyer vs olarak çok daha iyi olacaksın. Eğer bir intikamdan söz ediyorsan en iyisi çok daha mutlu olmandır. Emin ol ondan çok daha güzel kızlar karşına çıkar.

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Hocam evlenmiş sanırım ortak bir arkadaşımdan duydum , yolda görsem farkına bile varmam artık ahaha

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

Sağol hocam. Valla geçiyor dediğin gibi

• Kızların hepsi stratejist, oyuna gelmeyin gençler. Geri dönmek isteyene de uğurlar olsun deyin. Bir kaç ay önce yaşadım, karşılaştığı o.ç.larından sonra beni daha çok arıyor ve özlüyormuş. Bunlar bana ortak arkadaşın söylediği. Daha sonra aradı aradı açmadım, en son doğum günümde mesaj attı, insanlık olsun diye teşekkür ettim. Sonrası da var ama ben olumsuz ve umursamaz davrandığım için gerisi önemsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 1 Eylül 2022; 21:53:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

maşallah

• Aynen öyle her dediğine imza. Suçlu değilseniz gidene kal demek kendine haksızlık.

• Hocam selamlar,
    Bende 1 sene önce düğüne 1 ay kala 3 yıllık eski sevgilim 8 aylık eski nişanlım tarafından tekmeyi yedim. Ve 1 sene içinde başkasıyla evlendi. Çok ağır depresyona girdim. İşimden gücümden oldum. Ben bunları yaşarken o başka çocukla ayrıldıktan 1 ay sonra düğün tarihimizde başkasıyla birlikte oldu. Onu bırak 3 senelik bana 1 sene önce 1-2 aylık eleman kızı rahatsız etme dedi :) şimdi o … le evli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahinAbi -- 31 Temmuz 2023; 11:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Selamlar Hocam,

Öncelikle yaşadıklarına üzüldüm , kim ne derse desin gerçekten sevdiysen o acıyı içinden atmak kolay değil. Bu vakitten sonra yapman gereken böyle birisinden kurtulduğun için sevinmek ve kalbine göre birisin bulmak. Dünyadaki tek kız kesinlikle o değil, ondan çok daha iyileri heryerde var. Daha gençsin diye tahmin ediyorum, geçiyor kardeşim merak etme ;)

30 yasındayım hocam bu saatten sonra sıfırdan başlamak çok koyuyor. Hiç enerjim yok inan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 31 yaşındayım dur bakalım daha yeni başlıyorsun ; bence bir erkeğin prime zamanı 25-40 arasıdır ki sen tam da bu dönemdesin.

Sıfırdan başlamana gerek yok zaten sadece yapman gereken kendine odaklanmak. Fiziksel ve zihinsel olarak geliştir , spor yapmıyorsan acilen spora başla , gezmeye fırsat bulamadıysan elinden geldikçe sağa sola kaç. Kitap okumaya ayırdığın zamanı arttır , işinle alakalı seni ileriye taşıyacak bir skill varsa ona çalış. Başka hobiler bul, daha çok açık havada yürüyüş yap. Ailene yeterince önem veremediğini düşünüyorsan sevdiklerin için birşeyler yap. En önemlisi daha çok yardım ve iyilik yap.

Sana garanti ederim bunları yaparsan eskisinden çok daha mutlu ve donanımlı olacaksın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.