Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu asamada mantikli dusunemezsin. Ne de akil alabilirsin. İc, agla, kariya git, bagir cagir, vur kir. Duygusal olarak icinde ne varsa bosalt.

2- Neden arama

1.asamayla es zamanli gider genelde. Neden birakti, neden oyle dedi, baska biri mi var vsvs. Neden arar durursun.

3- Mantikli dusunme

Bu evreye geldigin zaman mantikli dusunursun. Tipki bizim su an senin hakkinda mantikli dusunmemiz gibi. Cunku duygularimizla hareket etmiyoruz.

Bir kiz, ailesinin sozuyle bitiriyorsa zaten olmazmis ondan. Evlenseniz hayatin zehir olacakti. Yok anam bunu dedi, yok babamlar gelecek. Yok aileme giderim tehditleri falan filan. Kiz da erkek de fazla aileci olmamali. Lan sonucta evleniyorsun. Yeni bir yuva kurmak demek. Sen kendin aile oluyorsun. Hala ailene gore hareket edersen olmaz ki. Kurtulmussun.

Bak bu mantikli bir yorum iste. Bunu oturtana kadar biraz zaman gecsin. Sakinles. Sinir stres atan sporlara basla. Kick box, karate gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Her dediğinde haklısın kardeşim. Mantıklı düşünemiyorum sevgimi haketmiyor belki ama biraz kendimi dinlemeliyim. İnan isterse dünyalar güzeli olsun başka bir kadına bakasım yok. Bu da normal mi bilemiyorum. Ama Allahtanm 5 senedir spor yapıyorum ve tek kaçış noktam bu. Tüm öfkemi orada atmaya calisiyorum şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 1 Nisan 2017; 0:59:29 >
  • Benzerini yasadim abicim, 6 yildir pesimde olan kiz, ben onu sevince birakti. Hani dedim madem beni bu kadar seviyor degerlendirmeliyim diye, takilmaya baslafim ve bende sevdim nihayetinde, istedigini gerceklestirdim.Bu suredede iyi-kotu 6 yil gecirmistik. Neler neler yasadik, belkide her adimimda anilarimiz var. Ellerimle dersanesinde ders anlattim, sevdicegim gelsinde yanimda okusun diye. Evet geldide, ama o ne yapti? Universitenin 2. haftasinda terk etti beni. Bu aski o baslatti o bitirdi, zorla sevdirip kendini cekip gitti. Belkide intikam aldi kendince. Belkide su an baska biriyle, 5 ay oldu. Acini anliyorum, acini cekeceksin. Unutma, bugun cektigin aci yarin sana guc olarak geri gelecek. Ayrica bu kiz bahane etmis gibime geliyor, seni gercekten sevseydi bu kadar cabuk silemezdi ki ortada senin ciddi bir hatan yok.. gecmis olsun abim..

• Ceryan Muhendisi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok sağol desteğin için. Bence sen o yaşlarda bu duyguyu yaşadın ve doğru tecrubeler edindin , birdaha bağlanmicaksin herseyinle kimseye , dersini aldın. Ben ise üniversitede hep 3-5 aylık ilişkiler yaşadım ve yıkım olmadı inanki bu kadar. Eğer daha önce tecrübe etseydim uzun ve evlilik yolunda bir ilişkiyi belki sendelerdim en fazla fakat şimdi nakavt oldum. Öldürmeyen şey güçlendirir elbet.

• Beyler anlatırken en başından beri önemli bir detayı atladım , yılbaşı gecesi efsane bir evlilik teklifi yapmıştım ve çok mutlu olarak kabul etmiş boynuma atlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 1 Nisan 2017; 1:38:42 >
  • Bahane bunlar birader.. Kız pusuya yatmış herhalde sürekli bir bahane bekliyormuş..
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Bu duyguyu 1-2 gunde atamazsin. Aradan 1 ay gecsin en az. Konuya tekrar gir bak yazdiklarina sen bile guleceksin. Sabret

• Kandirilmis hissediyor ve aile baskisi vardir nefret etme bence.

Ama benim tecrube ettigim kadariyla aile uyumu evlilikte cok ama cok onemli. Mesela onlarin ailesi koyu chpli ve benim ailem koyu akpli ama suana kadar kimse kimseye hakaret etmemistir. Bir araya geldigimizde muhabbet girla gider. Heleki esim aileme ters bir laf etsin bu evliligimi ciddi tehlikeye sokar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz argo olacak ama belki bi tebessüm edersin. Öncelikle şu uygulamayı kur telefonuna:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.yunusemrecetin.derdiniskeyim&hl=tr
    Çok uzun yazmak istemiyorum ama.......
    Adını vermek istemiyorum ben ona X diyeceğim :)

3 sene oldu onun doğum gününde başladı onun doğumgününde bitti. Tam 5 sene..... Bu arada şu an 27 yaşındayım...
    Üniversitede tanıştık 1-2 ay peşinden koşturduktan sonra kabul etti görüşmeye başladık sinemalar cafeler pub lar derken. 1-2-3 sene su gibi geçti.. Neyse benim piskolojik sorunlarım başladı tabii sakladım antidepresan vs içtiğimi söylemedim aynı durum aileler tanıştı vs derken. Bu sürçte bana onla görüşme bunun yanına gitme şunu sil derken çevremde 1 tane arkadaşım kalmadı.(erkek) Kız arkadaşlarım zaten ilk 3 ayda sıfıra indi. :D
    Neyse gel zaman git zaman arkadaşım kalmadı çıkıp 2 bira içip kafa dağıtacağım 2 tane kuzenimden başka kimsem kalmadı. Tüm dünyam X olmustu dünya güneşin etrafında değilde x in etrafında dönüyordu. Sonra benim ilaçlarımdan mıdır nedir bilmiyorum o dönem çevreme olan ilgim kaybolmaya başladı ve ona karşı biraz sorumsuz davranmaya felan başladım tabii üzülüyordu bu duruma. Sonra ben bunu terk ettim. Msj ile dışardayken istemiyorum diye terk ettim 1-2 saat geçti eve bi geldim bu oturmuş annemle ağlıyor. Ben çok seviyorum nolur beni bırakma diye salya sümük ağlıyor. Annemde kızdı tabi bana ne derdin var neden bıraktın bu kızı diye sevmiyor musun diye sordu. Bende seviyordum harbiden seviyorum edim o zaman öpüşün barışın dedi annem neyse barıştık. Sonra 1 sene daha geçti biz bi daha ayrıldık ve 1 hafta 10 gün ayrı kaldık. Sonra geri barıştık. 5. seneye girdik. Annesi beni tanıyor anneler tanışmış işin adını koyalım dedik. Bende askere gidip geleyim güzel bir iş bulayım düğün yapalım diye x annesi ve ben konuştuk. Sonra annem bana piskolojik ilaçlar içtiğini bu problemin olduğunu söyle kız bilsin saklama dedi. Bende söyedim.... Msjla anlattım durumu....
    aradan 1-2 sessiz soğuk saatler geçti.
    "Ben ayrılmak istiyorum" diye bir msj geldi devamında bi daha görüşmek istemiyorum işte sen nasıl saklarsın böyle birşeyi ben senle bir hayat paylaşacam sen başından benden sır saklıyorsun felan dedi bi daha görüşmek istemiyorum dedi Bende aslında ayrılacağına pek ihtimal vermiyordum geri döner diye düşünüyordum ii be tmm defol dedim
    aradan 1-2 gün geçti. ses yok sonra gittim iş çıkışı bunu aldım
    önce konuşmak arabaya binmek istemedi. Israr ettim felan evine doğru giderkene baya konuştuk. Ciddimisin bu konuda dedim evet dedi. Evinn köşesinde inmeden önce son 1 kere sarılıp öpebilir miyim dedim olur dedi. Yanağından ufak bi öpücük aldım öle bi sarıldım ki :( kokusu halen burnumda. neyse ilk 3 gün abart mıyorum 1 lokma yemedim. Düştüm bayıldım ambulans acil derken. antideprasanlar ağırlaştı felan felan felan. Acı ama nasıl aci içim yanıyor hergün yalvarıyorum allahım al canımı her gün ağlıyorum anneme sarılıp ağlıyorum içip içip ağlıyorum tam 3 ay böle salya sümük geçti.
    Sonra acı geçmedi ama alıştım. bu acı hiç geçmicek ben evlensem çouklarım da olsa onun acısı hep içimde kalacak gibi geliyordu. Ben işten de ayrıldım daha da çıkmaza girip kötü olmayım dedim askere gittim acemi birliği vs derken. Bi açıklandı şırnak!!!!
    Kendi kendime dedim ki belki özlemiştir hem doğuya gidiyorum belki dönemem geri çarşı izninde aradım bunu. açmadı. Kardeşimle(kız) arası çok iyiydi benden ayrıldıktan sonra kardeşimle de görüşmeyi kesti. Kardeşimi aradım dedim böle böle Şırnak msj at yada ara söyle açsın helalleşmek istiyorum bana abi yapma dedi ama duramadım. Neyse 2 saat geçti tekrar aradım gene açmadı.Kardeşimi aradım abi istemiyormuş dedi.
    Neyse şırnağa gittim 7. ayda duramadım faceden yazdım
    özlüyorum bak 2 sene geçti unutamadım geleyim tekrar deneyelim yazdım okundu pat engelledi...

Askerlik bitti eve geldim 1-2 ay geçti iş arıyorum. otobüsbindim oturdum telefonla oynuyorum bi baktım dolmuşa bindi. O beni görmedi. Yada gördü görmemezlikten geldi. Neyse aklımda geçen neydi biliyor musun.?
    Kalk tek telime etme sımsıkı sarıl hıçkıra hıçkıra ağla. sonra dön arkanı git. Neyse ben edemedim bi sonraki durakta indim arkadaki otobüse tekrar bindim.

Tam 3 sene geçti sorsan şu an dönse tekrar dener misin ?
    Hayır
    Neden?
    Benim durumumu bildiği halde terk etti + şırnağa gittim geri dönememek vardı helallik için bile konuşmadı. + 1 kere bile aramadı yazmadı öldün mü kaldın mı toparladın mı diye...
    Peki halen seviyor musun ?
    Bilmiyorum
    Peki 3 sene geçti halen canın yanıyor mu ?
    EVET tek kelime etmeden sarılıp ağlama fikri çok cazip gelmeye başladı özellikle son dönemlerde.....
    Aslında hayatıma yeni birileri girse şu an halen canım yanıyor olmayacaktı. Ama işte giren olmadı henüz hayatıma o yüzden halen üzülüyorum.

Sana tavsiyem Tmm biliyorum unutmak vazgeçmek kolay değil ama başta istemeyebilirsin kendini zorla yeni sevgili yap hemen değil tabikide bu acıyı yaşamak zorundasın dostum bu acı nasıl geçer biliyor musun ? Dibine kadar canını yakar dibine kadar üzer seni öyle geçer bu acıyı yaşamadan atlatamazsın seni benden ii kimse anlayamaz buna emin ol. Ama bak tekrar diyorum geri dönmicek!!!! ve sen 1-2 en fazla 3 ay sonra istemesen bile hayatına birilerini al zorla kendini karşındaki insanı kırma ve hisettirme ama görüşmek için zorla kendini. Zamanla unutacaksın hele ki hayatına birileri girdiği ve sen ona değer vermeye başladığın an vay a nokta kü boşa üzülmüşüm diceksin :)
    Allah yardımcın olsun.

Ulan çok uzun oldu bende içimi döktüm inş. Hepsini okursun....

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

O seni bırakmayı seçmiş..Ne yaparsan yap iflah olmaz,daha önünde uzun bir hayat var heba etmemeni tavsiye ederim...

Şu an beynimle değil kalbimle düşünüyorum biliyorum. İnanır mısın zaman geçmicekmiş hep içim yanacak sanki cayır cayır

Aynen bak uzun mesajımda da dediğim gibi hiç geçmicekmiş gibi gelir insana ve evet geçmez.! Eğer ki yeni birilerini hayatına almazsan geçmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafamy

biraz argo olacak ama belki bi tebessüm edersin. Öncelikle şu uygulamayı kur telefonuna:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.yunusemrecetin.derdiniskeyim&hl=tr
    Çok uzun yazmak istemiyorum ama.......
    Adını vermek istemiyorum ben ona X diyeceğim :)

3 sene oldu onun doğum gününde başladı onun doğumgününde bitti. Tam 5 sene..... Bu arada şu an 27 yaşındayım...
    Üniversitede tanıştık 1-2 ay peşinden koşturduktan sonra kabul etti görüşmeye başladık sinemalar cafeler pub lar derken. 1-2-3 sene su gibi geçti.. Neyse benim piskolojik sorunlarım başladı tabii sakladım antidepresan vs içtiğimi söylemedim aynı durum aileler tanıştı vs derken. Bu sürçte bana onla görüşme bunun yanına gitme şunu sil derken çevremde 1 tane arkadaşım kalmadı.(erkek) Kız arkadaşlarım zaten ilk 3 ayda sıfıra indi. :D
    Neyse gel zaman git zaman arkadaşım kalmadı çıkıp 2 bira içip kafa dağıtacağım 2 tane kuzenimden başka kimsem kalmadı. Tüm dünyam X olmustu dünya güneşin etrafında değilde x in etrafında dönüyordu. Sonra benim ilaçlarımdan mıdır nedir bilmiyorum o dönem çevreme olan ilgim kaybolmaya başladı ve ona karşı biraz sorumsuz davranmaya felan başladım tabii üzülüyordu bu duruma. Sonra ben bunu terk ettim. Msj ile dışardayken istemiyorum diye terk ettim 1-2 saat geçti eve bi geldim bu oturmuş annemle ağlıyor. Ben çok seviyorum nolur beni bırakma diye salya sümük ağlıyor. Annemde kızdı tabi bana ne derdin var neden bıraktın bu kızı diye sevmiyor musun diye sordu. Bende seviyordum harbiden seviyorum edim o zaman öpüşün barışın dedi annem neyse barıştık. Sonra 1 sene daha geçti biz bi daha ayrıldık ve 1 hafta 10 gün ayrı kaldık. Sonra geri barıştık. 5. seneye girdik. Annesi beni tanıyor anneler tanışmış işin adını koyalım dedik. Bende askere gidip geleyim güzel bir iş bulayım düğün yapalım diye x annesi ve ben konuştuk. Sonra annem bana piskolojik ilaçlar içtiğini bu problemin olduğunu söyle kız bilsin saklama dedi. Bende söyedim.... Msjla anlattım durumu....
    aradan 1-2 sessiz soğuk saatler geçti.
    "Ben ayrılmak istiyorum" diye bir msj geldi devamında bi daha görüşmek istemiyorum işte sen nasıl saklarsın böyle birşeyi ben senle bir hayat paylaşacam sen başından benden sır saklıyorsun felan dedi bi daha görüşmek istemiyorum dedi Bende aslında ayrılacağına pek ihtimal vermiyordum geri döner diye düşünüyordum ii be tmm defol dedim
    aradan 1-2 gün geçti. ses yok sonra gittim iş çıkışı bunu aldım
    önce konuşmak arabaya binmek istemedi. Israr ettim felan evine doğru giderkene baya konuştuk. Ciddimisin bu konuda dedim evet dedi. Evinn köşesinde inmeden önce son 1 kere sarılıp öpebilir miyim dedim olur dedi. Yanağından ufak bi öpücük aldım öle bi sarıldım ki :( kokusu halen burnumda. neyse ilk 3 gün abart mıyorum 1 lokma yemedim. Düştüm bayıldım ambulans acil derken. antideprasanlar ağırlaştı felan felan felan. Acı ama nasıl aci içim yanıyor hergün yalvarıyorum allahım al canımı her gün ağlıyorum anneme sarılıp ağlıyorum içip içip ağlıyorum tam 3 ay böle salya sümük geçti.
    Sonra acı geçmedi ama alıştım. bu acı hiç geçmicek ben evlensem çouklarım da olsa onun acısı hep içimde kalacak gibi geliyordu. Ben işten de ayrıldım daha da çıkmaza girip kötü olmayım dedim askere gittim acemi birliği vs derken. Bi açıklandı şırnak!!!!
    Kendi kendime dedim ki belki özlemiştir hem doğuya gidiyorum belki dönemem geri çarşı izninde aradım bunu. açmadı. Kardeşimle(kız) arası çok iyiydi benden ayrıldıktan sonra kardeşimle de görüşmeyi kesti. Kardeşimi aradım dedim böle böle Şırnak msj at yada ara söyle açsın helalleşmek istiyorum bana abi yapma dedi ama duramadım. Neyse 2 saat geçti tekrar aradım gene açmadı.Kardeşimi aradım abi istemiyormuş dedi.
    Neyse şırnağa gittim 7. ayda duramadım faceden yazdım
    özlüyorum bak 2 sene geçti unutamadım geleyim tekrar deneyelim yazdım okundu pat engelledi...

Askerlik bitti eve geldim 1-2 ay geçti iş arıyorum. otobüsbindim oturdum telefonla oynuyorum bi baktım dolmuşa bindi. O beni görmedi. Yada gördü görmemezlikten geldi. Neyse aklımda geçen neydi biliyor musun.?
    Kalk tek telime etme sımsıkı sarıl hıçkıra hıçkıra ağla. sonra dön arkanı git. Neyse ben edemedim bi sonraki durakta indim arkadaki otobüse tekrar bindim.

Tam 3 sene geçti sorsan şu an dönse tekrar dener misin ?
    Hayır
    Neden?
    Benim durumumu bildiği halde terk etti + şırnağa gittim geri dönememek vardı helallik için bile konuşmadı. + 1 kere bile aramadı yazmadı öldün mü kaldın mı toparladın mı diye...
    Peki halen seviyor musun ?
    Bilmiyorum
    Peki 3 sene geçti halen canın yanıyor mu ?
    EVET tek kelime etmeden sarılıp ağlama fikri çok cazip gelmeye başladı özellikle son dönemlerde.....
    Aslında hayatıma yeni birileri girse şu an halen canım yanıyor olmayacaktı. Ama işte giren olmadı henüz hayatıma o yüzden halen üzülüyorum.

Sana tavsiyem Tmm biliyorum unutmak vazgeçmek kolay değil ama başta istemeyebilirsin kendini zorla yeni sevgili yap hemen değil tabikide bu acıyı yaşamak zorundasın dostum bu acı nasıl geçer biliyor musun ? Dibine kadar canını yakar dibine kadar üzer seni öyle geçer bu acıyı yaşamadan atlatamazsın seni benden ii kimse anlayamaz buna emin ol. Ama bak tekrar diyorum geri dönmicek!!!! ve sen 1-2 en fazla 3 ay sonra istemesen bile hayatına birilerini al zorla kendini karşındaki insanı kırma ve hisettirme ama görüşmek için zorla kendini. Zamanla unutacaksın hele ki hayatına birileri girdiği ve sen ona değer vermeye başladığın an vay a nokta kü boşa üzülmüşüm diceksin :)
    Allah yardımcın olsun.

Ulan çok uzun oldu bende içimi döktüm inş. Hepsini okursun....

güzel kardeşim ne güzel açıklamışşsın. ne çok derdi varmış forumdaşların gönül ile ilgili, yiğidi gül ağlatır gam öldürür. aslan gibi adamlarız, aşk a sevgiye yeniliyoruz.

Hocam affedersiniz de 15 yaşındaki kız gibiymiş eski sevgiliniz

Onlara ne sizin babanızdan ? Sizin babanızla sizle mi evlenecekler ?

Hiç üzüldüğünüze değmez sevinmeniz lazım böyle defektli birisinden kurtuldum diye

Selam ve dua ile

• Askerlik anılarınızı başka bir konuda yazar mısınız hocam ?

• Kardeşim sen de neler yaşamışssın öyle ya. Hepsini okudum , sana yapılanlar da çok ağır ya. Benimle çok paralel yaşadıkların ve sonu aynı gibi. Eğer şu yaşayacaklarımı bilsem belki tanışmamak isterdim ama olmuyor yaşadım ve çekiyorum acılarımı. Neden herşeyimizi gerekirse canımızı verecek kadar sevdiklerimiz bize bunu yapıyor. Biz unutamazken onlar bir çırpıda siliveriyor. O acının hiç geçmicek olması beni çok korkutuyor , umarım birisine tekrar aşık olurum ve unuturum yaşadıklarımı ama bana yaşattıkları için de pişman olmasını o kadar istiyorum ki şu an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 3 Nisan 2017; 13:40:36 >
  • CulvertonSmith kullanıcısına yanıt
    Hocam sevince insan hiçbir kusurunu göremiyor. Çoğu arkadaşım ve ailem de senin gibi düşünüyor , sanki benimle evlenmeyecek. Ama ne kadar içimi acıtsa bile şunun farkına varıyorum eğer gerçekten sevseydi bırak bu mevzuyu hiçbirşey ona engel olamazdı. Çünkü aynı durum başıma gelse ben onu asla ama asla bırakmazdım.
    Çok da umrumda degil benim pişman olup olmaması bence sende çokta burnumda de geç

• CulvertonSmith kullanıcısına yanıt
    Çok mu merak ettiniz :) tabi başka isteyen bir kaç kişi Olursa yazRım

https://forum.donanimhaber.com/2013-kasim-2014-kasim-sirnak-askerlik-gunlugum--125273114

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB38AB417 -- 3 Nisan 2017; 17:48:55 >
  • Abicim insanlar nelere göğüs gerip evlenip yuva kuruyorlar. Senden kaynaklanmayan ve annen ve babandan başka kimseyi ilgilendirmeyen bir konu yüzünden seni terketmesi saçmalığın alası. Hiçbir mantıklı yanı yok. 40 50 yıl sürecek bir beraberliğe başlıcaksanız hertürlü zorluğu yaşamaya göze alıp başlarsınız. Kızda o yürek yokmuş. Üzülme demek kolay biliyorum üzül ağla bağır çağır iç. Sonunda bu düşünceler tamamen sana mantıklı gelicek ve o kızı sevmek bir yana seni böyle bıraktığı için iğrencek duruma gelceksin.

Geri döner mi konusuna gelince. Seni böyle üzüp arkasına bile bakmadan giden birine karım diyebilceksen dönerse barış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya güzel kardeşim. Yazmayayım yazmayayım diyordum ama bikaç bişey söyleyeyim yazık etme kendine. Göz göre göre dibe batacaksın, daha da dibe en dibe. Kendine frenleyemezsen, duygularını frenleyemezsen ne özgüvenin kalacak ne güçlü bir karakterin. Lütfen hakim olmaya çalış kendine.

Bak 25 yaşındayım. Üniversiteden geçen yaz mezun oldum 5 yıllık herşeyiyle harika giden bir ilişkiye sahiptim. Herşey o kadar güzeldi ki bana yaptığı yanlışları görmeyecek kadar körelmişti gözüm. Böyle senin gibi nedenlerden dolayı belki daha büyük ayrıldık, barıştık. Hatalarını affettim.

Sonra ne mi oldu? Okul bitmesine yakın son yıl feysbuk hesabımda başka bir kızla mesajlaştığımı öğrendi için beni terk etti. Ama yanlış anlama sakın bu normal eski bir arkadaşımla sohbetti. Flört ya da başka herhangi içeriği olan birşey değildi kesinlikle.

İlk zamanlar hep kendimi suçladım-senin şu an yaptığın gibi- Neden bunu yaptım, neden ona sadık kalamadım diye. Halbuki cevap basitti o bana hiç ilgi göstermiyordu son yıllarda ve hata üzerine hata yanlış üzerine yanlış yapıyor ben onu affettikçe daha da paranoyaklaşmama neden oluyordu. En sonunda benim bu hareketim herşeye vesile oldu ve beni bu nedeni öne sürerek terk etti.

Çok koştum peşinden sabahlara kadar kapısının önünde bekledim, çalıştığı yere defalarca gittim arabayla. Şirket aracıyla kaza yaptım onun yüzünden. Kaç kere ağladım. Annesini aradım kaç kere, gurur, onur hiçbir şey kalmadı.

Kendime kesinlikle hakim olamıyordum ve mantıklı düşünemiyordum. Ama gittikçe de dibe batıyordum. Bir gün yine her zamanki gibi çevresindeki insanları araştırırken çok alakasız saçma sapan bir tiple bişeyler yaşadığını öğrendim. Ve o an işte senin bu "karasevda" diye tabir ettiğin ruh halinden çıkma dönüm noktam oldu bazı şeylerin üzerine gitmek. Kafamdaki o "saf ve masum" imajı öyle bir silindi ki o çocukla yaşadığı şeyleri öğrenince.

Sonra kendime bir yemin ettim ne olursa olsun, ölsem de kalsam da bir mesaj dahi atmayacağım, hiçbir sosyal medya profiline dahi bakmayacağım diye. O gün bugündür mantıklı düşünebiliyorum artık. Şu an yaptıklarım aklıma geliyor bazen sadece kendime kızıyorum, utanıyorum. Ama bunlar olması gerekli şeyler insanın hayatının en azından bir döneminde. Sen benden 1 yıl geç tecrübe etmişsin yaşın itibariyle. Kimi bunu 30 yaşında tecrübe ediyor kimi 20 sinde. Ama mutlaka etmeli. Etmeyen insan her zaman zayıf kalır duygusal ilişkilerde.

Her insanın bir gün gitme potansiyeli olduğunu öğretti hayat bana. Ve ben korkularımın üzerine gitmeseydim şu an hala "belki bir gün mesaj atacak çünkü beni seviyor" diye salak salak bekleyecektim onu.

Senden rica ediyorum. Ne olur karakterinden, kendinden taviz verme. Gençsin işin gücün var eminim elin yüzün de düzgün bir arkadaşımızsın. Kendini o kıza kullandırtma ne olursun. Sen taviz verirsen daha çok üzüleceksin. Ne olur ne ara ne sor ne bir çaba göster. Sadece göm onu kalbine ve bırak..

Ne zaman konuşmak istersen mesaj atabilirsin kardeşim..Allah yardımcın olsun zor bir süreç seni bekliyor..Ama atlattıktan sonra herşey çok daha güzel olacak. Karşına çıkan yeni insanlarla çok daha mutlu olacaksın bunu sakın unutma. Ve klişeyle kapatıyorum kimse bulunmaz hint kumaşı değil.. Okuduğunuz için teşekkürler ..

• Antares kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın kardeşim , 1 hafta geçti hala sürekli aklıma geliyor en ufak bir boşlukta ama mantıklı düşünmeye başladım biraz daha. Eğer o kadar fedakarlık yapmasam , herşeyimi vermesem ve beni sevdiğine inandırmasa inan bu kadar yıkılmazdım , yerle bir olmazdım. 4 ay evvel biriktirdiğim parayla yemedim içmedim güzel bir pırlanta yüzük alıp sürprizlerle evlenme teklifi etmiştim. Keşke o parayı ve aldığım tüm hediyeleri aileme haarcasaydım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.