Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim hepsini okudum , ve benim yaşadıklarımı yaşamışsın. Bana da ilgi gösterenler oldu ama en ufak yüz vermedim ona ayıp olur diye. İyiki yazmışım foruma yoksa aynı şeyleri yaşamış kardeşlerimn tecrübelerini okuyamayacak daha büyük saplantılara düşecektim. Burada söylüyorum bir daha yazmayacağım kendimi frenleyeceğim. Allaha şükür işim gücüm var sağlıklı, boylu poslu , fizikliyim daha ne isterim. Beni sevmeyen yarı yolda bırakan insan için niye kendimi parçalayayım. Bu dediklerimi uygulamayacağa çalışacağım ama biraz daha zaman eminimki daha kararlı olmamı sağlayacak. Şu an hala acı çekiyorum , kan ağlıyo her yanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 4 Nisan 2017; 21:16:1 >
  • Sen aglayip sizlarken onun keyfi gayet yerindedir.enayilik yaparsin oyle biri icin uzulursen.

Yarin yeni bir gun.yeni umutlarla yeni baslangiclar yap

Hobi edin onlara yogunlas.

Baska kiz bul acilinden .ciddi olmasina gerek yok.civi civiyi soker

Kendine bak .spora basla.yeni insanlarla tanis.para harca.kendini iyi hissedecegin insanlarla ol.

Yeniden dogur kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIME kullanıcısına yanıt
    İyiki spor yapıyorum 5 senedir , uzaklastiriyor dertlerden. Başka birisini bulmak iyidir ama çok acele etmek istemiyorum. Benim 5te 1 im üzülmediğine eminim yoksa yok olmazdı zaten. Dediklerinde haklisin yenilikler iyi gelicek , inşallah kendimi iyi yöne sevk ederim bu süreçte.

• Aah ulan ah. Biz değil miydik can yücelden bağlanmayacaksın şiirini aklımızıa kazıyan. Demiyor muydu can baba, bağlanmayacaksın birine öyle körü körüne. Bizim gözlerimiz kör olmuş be can baba, göremez olmuşuz bağlanmışız. Hemde dibine kadar hemde ölümüne. Sevgiyi aşkı dibine kadar yaşayıp herşeyimiz yapmışız onu. Kalbimizin tammm ortasına koymuşuz. Bu satırları öyle içten öyle üzgün yazıyorum ki. Arkadaşlar ben 21 yaşındayım 2 yıldır gurbette koca İstanbul da üniversite okuyorum ve bu zamana gelmemde en önemli rolü oynayan biricik sevgilimle artık ayrılmamız gerekiyor. Tam 1 yılı geçti yenice, onu o kadar çok sevdim ki. Bana hem sevgili oldu hem dost hem anne. İçim şu an nasıl acıyor bilmiyorum hissedemiyorum acılarımj yanıyorum. Ayrılmamız gerek çünkü artık bir çıkmaza girdik kavgalarımız büyük oluyor. Ayrılmamız gerek ve benim ondan başka kimsem yok. Ayrılmamız gerek... Ne yapacağım ben ey dostlar yardım edin bana. Onsuzluğa nasıl alışacam nolur ama nolur yardım edin

• Becquerel kullanıcısına yanıt
    İmkanın var ise ayrılma kardeşim hataların var ise düzeltmeye çalış ve empati yap. Ama kendinden de benim yaptığım gibi ödün verme. 1 ay öncesinin geri gelmesi için neler vermezdim. Hakkında hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

İmkanın var ise ayrılma kardeşim hataların var ise düzeltmeye çalış ve empati yap. Ama kendinden de benim yaptığım gibi ödün verme. 1 ay öncesinin geri gelmesi için neler vermezdim. Hakkında hayırlısı olsun.

Hocam şimdi sevgilimin yanından geliyorum. Kendisine mesajla onu üzmeme pahasına ayrılmak istediğimi söyledim aradım yarım saat ağladık ve az önce tekrar eskisi gibi sarıldık birbirimize. Ben onsuz yapamam onu anladım. Allah sanada kolaylık versin nasıl zor bi durum bende az çok biliyorum. Umarım en kısa sürede toplarsın kendini.

• Becquerel kullanıcısına yanıt
    Allah bozmasın kardeşim. Elini bırakmadıkça sevdiceğin sen sakın bırakma.

• Arkadaşlar güncellemek istedim 2 ay oldu ayrılalı bırakın unutmayı aklımdan çıkaramıyorum onu. Ne kadar da güçsüzmüşüm meğer. Mektup yazdım 3 hafta evvel hiçbir dönüş almadım. Doğum günümde 2 hafta önceydi boşuna bekledim belki birşey yazar diye. Oruçlu oruçlu gözyaşı dökmek bitiriyor beni...
  • quote:

Arkadaşlar güncellemek istedim 2 ay oldu ayrılalı bırakın unutmayı aklımdan çıkaramıyorum onu. Ne kadar da güçsüzmüşüm meğer. Mektup yazdım 3 hafta evvel hiçbir dönüş almadım. Doğum günümde 2 hafta önceydi boşuna bekledim belki birşey yazar diye. Oruçlu oruçlu gözyaşı dökmek bitiriyor beni...

Unutamazsın. Sadece duyguların körelecek, soğuyacak. Daha yeni. Acı çekmeden geçmiyor.
  • suan diptesin sondasin biliyorum. Ama gün gelecek baska bir kiz ile tanisacaksin. Sonra eski sevgilin bir saniye bile aklina gelmicek, gülüp geceksin. Ama bu sefer güclü olacaksin. Hayatinda kendinden baskasina daha fazla deger vermemeni daha cok anlicaksin

Onun icin sonu olan birsey icin kendini fazla üzme. Sonsuz mutluluk diye birsey yok. Birbirinize cok bagli olsaniz bile gelir ölüm sizi ayirir. Ne güzel demis yaradan:

kimi benden daha çok seversen onu senden alırım
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Erkekler nasıl fiziksel olarak güçlüyse kadınlar da duygusal olarak daha güçlü.Yani o istese unutur gerçekten de unutur.Ama sen gerçekten aşık olduysan unutman epey zaman alacak, belki 1 belki de 2 yıl.Bu süreçte üzüntüden saçların dökülebilir,kilo verebilirsin.Kaç gece ağladığını çok iyi tahmin edebiliyorum.Sana tavsiyem bu ilişkinin gerçekten bittiğini anladıysan onun sürekli kötü yanlarını,sana neler yaptığını düşün.Bir yol daha var sevgili yapıp onu unutmak ama bu etik değil.Birisini unutmak için başkasına ümit vermek hoş değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Ağla hocam en erken 1.5 yilda temize cikarsin zehir gibi insanin icine isliyorlar.. Allah gün yüzü göstermesin o yaratiga. Belki icerleyeceksin ama yavas yavas icindeki sevgiyi nefrete, kine çevir. Sen bunlari hak etmedin. Sana hak etmediğin bir şekilde davranan biri şu saatten sonra sana donse bile hicbisey eskisi gibi olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu duyguyu 1-2 gunde atamazsin. Aradan 1 ay gecsin en az. Konuya tekrar gir bak yazdiklarina sen bile guleceksin. Sabret

1-2 ay değil de, 1-2 yıl hatta 3 yıl desen daha iyi olurdu.

Gerçekler acıdır.

• Başka kız bul.

• dipteyim sondayım depresyondayım

ne oldu düzeldi mi aranız yada kız harbi ekmiş mi yani seni yoksa

Erkekler bir kere aşık olur o aşk zirve yapar sende ardından gelen hiçbir şey o kadar acıtmaz sonra merak etme bugünlerde geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 30 Mayıs 2017; 0:56:36 >
  • Hocam bir bahane bulmuş zaten ayrılası varmış.Biliyorum zor şuan yıkılmış durumdasın ama biranönce kendine gelmeye bak.Sakın mesaj falan atma güçlü ol.Ağlarsanda ağla açılırsın gerilme.
  • quote:

Teşekkür ederim yanıtın için. Sanırım biraz zaman gerekiyor harekete geçmem için. Siz siz olun sevdiğinizden birşey saklamayın. Ne olur benim için dua edin.

Tamamen kurtulman için dua edebilirim. :)

• sinus67 kullanıcısına yanıt
    Hayatım altüst oldu hiçbirşeyden zevk alamıyorum. İnşallah dediğin gibi olur kardeşim yoksa hasta edicem kendimi.
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Belkide kendini hazırladı bu duruma , alıştırdı sonra bir anda beni bıraktı ve şok oldum adeta. Dediğin gibi 4-5 kilo da verdim 99 kilo oldum. İnan başka kızlara yan bile bakamıyorum hala.
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Allah büyük kardeşim biliyorum halimi görüyor , her gün dua ediyorum ağlayarak , yalvararak. Nefrete bile çeviremiyorum çünkü o kadar içten herşeyimle sevdim ki.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.