Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ailesi pek modern değil kardeşim ve kız ailesine bağlı ama elbette sebep değil bunlar senin de dediğin gibi. Annesi ve babası da sevmişti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Beni de bu bitiriyor ya kardeşim , çünkü daha 1 hafta öncesi o kadar sıcak ve mutluydu bana karşı hatta beyaz eşya bile baktık düşünebiliyor musun ?. Ama ailesine karşı duramadı diye yorumluyorum o sebeple hiç direnmedi. Uçurumdan düşen ben oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Beni de bu bitiriyor ya kardeşim , çünkü daha 1 hafta öncesi o kadar sıcak ve mutluydu bana karşı hatta beyaz eşya bile baktık düşünebiliyor musun ?. Ama ailesine karşı duramadı diye yorumluyorum o sebeple hiç direnmedi. Uçurumdan düşen ben oldum.

Ev eşyası bakmaya geldiyse durum muhtemelen ailesinin baskısı altında . Yapacak bir şey yok burada her forumdaş neredeyse böyle acılar yaşadı .O yüzden önüne bakmakta fayda var ben bunda da bir hayır vardır demek lazım .
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Bunda da bir hayır vardır elbet dediğin gibi. Umarım aşarım bozuk psikolojimi yoksa hayattan zevk almıyorum 1 gram.

• Kız ailesine çok bağlıymış.Evlilik aşamasında bile aileler arasında ciddi kriz çıkabilirmiş.Evlendikten sonra da yuvanıza sürekli müdahale olacaktı.

İkincisi seni evlenecek kadar sevmiyormuş,zamanında ailende olmuş bitmiş olayı bahane ederek tüm ilişkiyi çöpe atmış.

Ucuz kurtulmuşsun hocam.Bir garibana şu mübarek ayda sadaka verin.

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Değerli görüşlerin için teşekkür ederim. O derece iyi olmuş diyorsun yani. Peki önerilerin var mı herşeyimle bağlandığım , hayatımı odakladığım kızı kolayca unutabilmem için ? Özgüvenim de baya sarsılmış halde.
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Kafan sürekli meşgul olsun iş,hobi vesaire vaktini bol bol harcayarak.

İkincisi yalnız kalma arkadaşlarınla vakit geçir.Olmadı ailen ile.

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Onun gibi birisini bir daha bulamayacağım hissini aşabilirsem atlatırım büyük oranda belki de. Ramazan ayı haftasonu evden de çıkılmıyor malum , ister istemez aklına geliyor hemen boş kalınca.
  • Hacı boşa mesai harcama onunla artık. Tekrar dönmesini ve ilişkinizi rayına oturtmaya çalışma. Kendine şunu sor.

"Beni böyle bir anda bırakan birine tekrar nasıl güvenebilirim?"

Cevap basit, ASLA güvenemezsin. Güvenirsende kusura bakma ama ahmaklık edersin.

Bunlarıda sadece senin haklı oldugunu düşündügüm için yazıyorum, sonuçta senin yaptıgın gayet saf bir yalan ve ayrıca o hıyar babasına neymiş ki? Ögrenmiş babanın durumunu.

Kendini küçültme kardeşim yolun açık olsun.

• zaten onun gibi birisini bulamayacaksın... kimse kimsenin boşluğunu dolduramaz çünkü. belki daha iyisini bulursun belki de bulamazsın, bilemeyiz.

gidenin arkasından ağlama da demeyeceğim zira giden gidiyor fakat geride bıraktığını yakıp yıkarak gidiyor... yine de şunu diyeceğim: sonun asla son olmadığını bil. öldüm deyip de yaşamaya devam ettiğimiz bir yer dünya. öylece pes edilemez. ama yasımızı tutacağız, onda herhangi bir sıkıntı yok. çok zor da olsa bunu sindireceğiz ve yolculuğun geri kalanında neyle karşılaşacağımızı öğrenmek için devam edeceğiz, bizi mutlu edecek şeyler olup olmadığını görmek için. başka seçenek yok.

doğrusu inanmadığım hiçbir şeyi söylemek istemiyorum. zannediyorum doğamızdan kaynaklı olarak, bizi en fazla kimin mutlu edeceği konusunda çok güçlü yanılsamalara sahibiz. ama hayat böyle bir şey değil... mutluluk sadece tek bir kişiden geçiyor olamaz ve sadece planlanarak da ulaşılamaz. bazen tek yapman gereken başka yerlerde aramaktır, sonra ansızın bulursun. kaybettiğin bir eşyayı ummadığın bir yerde bulmak gibi... bu olayı geri alma şansın yok ama bakış açını değiştirme şansın var. yapman gereken şey de bu...

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim tavsielerin için. Yapmak istediğim şey bundan sonra dediklerin. Bu olayı söylemiş olsam tabiki çok daha iyidi ama olan oldu artık ve o beni bırakmayı seçti. Benim ailem nedir ne değildir diye bir kere bile sorgulamadı onun ailesini ve geçmişini sadece sizin anlaşmanız önemli çünkü bir hayatı paylaşacak olan sizsiniz dediler.
  • radar_ kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeşim , çok doğru şeyler yazmışssın belli ki benden çok tecrüben var. Zaten zihinde bitiyor hayatına devam etmek veya saplanıp gelmeyecek birisini beklemek. Mantıklı düşünebiliyorum artık daha fazla ama yinede yeri geliyor gözyaşlarına kapılıyorum elimde olmadan. Belki de bunların hepsi yaşamam gereken ve beni güçlendirecek tecrübeler , belki de hayırlısı olmuştur benim açımdan ama bildiğim tek şey var onu benim kadar sevebilecek bir insan çıkmayacaktır.
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    yok tecrübeden dolayı değil aslında, öyle olsaydı çok daha iyi olurdu ama öyle değil açıkçası insanın duygu yönü pek çok kararına tesir ediyor tabii, hafife alabileceğimiz bir etken değil. bununla birlikte bizim mantığımız da güçlü. nasıl sonuç alabileceğimizi ya da alamayacağımızı anlıyoruz büyük oranda. ayrıca elinde kullanabileceğin bir araç daha var: zaman. şu süreçte atlattığın her bir gün senin lehine olacaktır diye düşünüyorum. günler haftalara, haftalar aylara ve aylar yıllara devrilecek... belki o acı hiç silinmeyecek ama zamanla önemini yitirecek.
  • Merhaba. Kardeşim sana şimdi kendi başımdan geçenleri ve tavsiyelerimi uzun uzun yazdım. Sonra baktım gereksiz ve çok uzun bir yazı oldu. Sildim hepsini. Bütün yazdıklarımın özeti birkaç cümle ile söyleyeceğim sana. Hıçkıra hıçkıra ağladığında bu cümlelerim gelsin aklına ve biraz huzur dolsun için. Elhamdülillah de ve kendi hayatına bak.

Cümlelerim şöyle "Bir kez gittiyse, birkez ömrünün geri kalanında sensiz yaşamayı göze alabildiyse dönse de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak artık. Eğer dönerse bugünlerde ağladığının yüz katı daha ağlayacaksın ömrün boyunca. Elinde aşksız meşksiz kuru bir bir evlilik cüzdanıyla."
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yazıyorum not defteri'ne kardeşim. Umarım fayda eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

quote:

Kubilay kardeşim adeta düşüncelerimi , hislerimi yazmışssın. Herşeyiyle güvenir ya hani insan sanki ömür boyu sabah gözlerini açtığında ilk görmek istediğin şeyin onun yüzü olması istediğine kendini şartlarsın, öyle hissedersin ki o yanındaysa ,elini tutuyorsa her türlü zorluğa göğüs gerebilirmişssin dünyaya kafa tutarmışssın gibi.. Yaşadığım hayal kırıklığı , özgüven eksikliği ve travmayı kelimelere dökemiyorum. Sanki hiç yaşanmamış gibi anılar bir anda engellenmek , silinmek ve yok sayılmak... Bundan sonra nasıl birisine güvenirim inan fikrim yok.

Beni merak edenler için ise 1 hafta önce arkadaşlarımla moral olsun diye gittiğim tatilden bir resmimi ekledim. Güldüğüme bakmayın ufacık bir an bile yalnız kalsam hatta denizin içinde bile o geldi aklıma.

manken gibi cocuksun. Yipratma kendini daha fazla

Sağol kardeşim , inşallah geçer bu günlerde gülüp geçerim ileride.

• Artık bu zamanda özverili olan sıkıcı görülüyor, çoğu zaman. Başka kız bulursun umarım.

• quote:

Güveni yok olmuş bana karşı , yalancıymışım çünkü. Doğru düzgün bile konuşmadan 10dk içinde geçirdigimiz 2 yıl ve hayallerim tuz buz edildi sen düşün halimi.

Hah bak aynı sebepten bitti 4 gün oldu ve 1 yılı o kadar anıyı(biz birbirimizi çocukluktan tanırdık) her şeyi 15 dakikalık saçma sapan bir konuşmada sildi attı ne dedim ne dedi neyi tartıştık anlayamadım bile öyle üzüldüm ki anlatamam benim yere göğe sığdıramadığım insan hebele hübele dedi gitti ve düşünebiliyor musun ondan 2 gün önce tartışmıştık yalvar yakar barışmıştı benimle ne olur affet sensiz yapamamlar onlar bunlar, ciddiydikte hiçbir şey anlamadım zaten hala kendimde bile değilim her şey onu hatırlatıyor o an öyle bir şey oluyor ki böyle tarif bile edemiyorum.

Edit: Elle tutulur bir şey yok ortada, bir sevgi eksikliği de yok saçma sapan aşırı kıskançlıklar gereksiz güvensizlikler ve ailelerin önceden tanışıyor olmasının verdiği durum karmaşası birden bu noktaya getirdi aslında tekrar yazıp denemek istiyorum çünkü inanılmaz seviyorum onu yani bakıyorum herkes yazmış daha iyisini bulursun falan -şuan anlarsın beni- daha iyisini arayan yok ki hocam ya ben sadece onu istiyorum herşeyiyle değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 7 Haziran 2017; 23:21:57 >

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Gerçek sevgiler gerçek aşklar kalmamış artık. Ne güzelmiş eskiden saf temiz duygularla delicesine sevmek , keşke o zamanlarda yaşasaydım. İnsanlara nasıl güvenilir nasıl ölesiye sevilir artık.. Başka kız bulunur elbet ama eski hayatını adayan ben olur muyum bilmem.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Çok iyi anlayabiliyorum seni şu anda hiçbirşeyden zevk alamıyorsun , ağlamak istiyorsun durmadan , aldığın nefes anlamsız geliyor büyük bir boşluktasın. Sanki yarım kalmışssın sanki hiçkimse onun yerini asla dolduramayacak.

Eğer senin hatan yok ise üstüne düşeni her anlamda yaptığından emin isen arama bence bir süre. Biraz düşünsün kendi kendine , zaten seni gerçekten seviyorsa dönecektir. Ama aramıyorsa o süreden sonra sen ararsın tekrar ve şansını denersin ki ileride denemediğin için pişman olma. Umarım barışırsınız ve mutlu olursunuz kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.