Şimdi Ara

2600mhz bağlanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2600 mhz bağlanan oldumu hangi operatör olursa olsun Vodafone de zaten yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Turkcell'deyim, hiç görmedim henüz.

• İstanbul da varmi İstanbul lu arkadaşlar bağlanan varmi 2600

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyadan yaziyorum 4g sebekelerini türkiyede denemedim,eger Telefon Samsung ise 4g+ yaziyorsa 2600mhz baz istasyonuna baglsin demek,eger 4g yaziyorsa 800mhz bandindasin,eger Telefon iPhone ise maalesef lte veya 4g yazar,iphonelar ayirt edemiyor 2600mhz ile 800mhz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Addy A kullanıcısına yanıt
    Hayır bu dediğin geçerli değil anlamak için. xperia z2 kullanıyorum, deneme amaçlı farklı romlar yükledim (ilk çıktığı 4.4.2, beta 6.0.1 marsmallow, modifiye romlar) hepsinde farklı çıkıyor. Kimisinde lte yazıyor kimisinde 4g yazıyor. Tamamen telefonun içindeki yazılımla alakalı o dediğiniz şey. Muhtemelen bundan sonraki çıkacak yeni yazılıma 4.5g simgesini ekleyecekler.

Samsung kullananlar hangi bantta bağlandığını görebiliyor fakat ben sonyde bulamadım hangi kodu girersem gireyim göstermiyor.
  • 2600 mhz bağlanıp bağlanmadığımızı nasıl anlıyoruz?

4.5 G yazması yeterli mi?

2600mhz bağlanan varmı
  • İphone kullananlar *3001#12345#* serving cell infaodan gorebilirler. Hatta o ekranda biraz bekleyince ne kadar bant genisligi verildigini de yazar. Mesela turkcell 1800 bandindan 60 mhz almasina ragmen 20 mhz gozukuyordu. Vodafone 10 mhz. Vodafone 900 mhz'de ise 5 mhz kullaniyor.

Bir de mesela vodafone hem 800 bandinda hem de 1800 bandinda 10 mhz downlink veriyor. Fakat bant genisligi ayni olmasina ragmen 800'de 20-30 mbit sonuc verirken 1800'de 50-60 mbit hiz cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 4 Nisan 2016; 14:52:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Hayır bu dediğin geçerli değil anlamak için. xperia z2 kullanıyorum, deneme amaçlı farklı romlar yükledim (ilk çıktığı 4.4.2, beta 6.0.1 marsmallow, modifiye romlar) hepsinde farklı çıkıyor. Kimisinde lte yazıyor kimisinde 4g yazıyor. Tamamen telefonun içindeki yazılımla alakalı o dediğiniz şey. Muhtemelen bundan sonraki çıkacak yeni yazılıma 4.5g simgesini ekleyecekler.

Samsung kullananlar hangi bantta bağlandığını görebiliyor fakat ben sonyde bulamadım hangi kodu girersem gireyim göstermiyor.

Konu Aslinda 2600mhz Yani band7,Simdi android isletim sisteminde Odin le farkli romlar yükleyeyebilirsin Telefonuna ama telefonunda 4.5g hicbirzaman yazmayacak,4.5g yazisini istiyorsan operatörlerin kendi markasi altinda sattigi Telefonu Satin almalisin veya Firmware kendin yazman lazim.Bu yazdiklarim yalniz türkiyede gecerli.Mesela almanyada 4ayri yazilimli s7edge var.Birisi Telekom almanya,Vodafone almanya,O2 ve Samsung almanya.elimde iki Tane s7edge var Birisi normal Samsung,öbürü ise Telekom almanyadan alinma.telekom simkarti Samsung almanya s7 Edge taktimmi 4g yazar ayni simkarti Telekom almanya s7edge taktimmi lte yazar.
    Konuyu acan arkadasin sorusuna gelirsek Eger Telefon samsung ise *#0011# kodunu girerek hangi bantta bulundugunu,kullandigin bantin genisligini,cekim gücünü görebilisiniz.ios isletim sisteminde airfield Test Moduna girerek cekim gücünü görebilirsiniz
    800mhz=bant20
    1800mhz=bant3
    2600mhz=bant7

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

2600 mhz bağlanıp bağlanmadığımızı nasıl anlıyoruz?

sizde nden 4.5 G yazıyor

830 win 10 var L yazıyor
  • ya beyler samsung biri *#0011#* yapabilirmi benim tel acmiyor gm telefon orda yazar sade Samsung değil farkli tellerdede olabilir acilan kim varsa :) bakabilirmi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İşlemci ile alâkalı bir durum. 950 XL'de snapdragon 810 bulunuyor. 810'dan öncekiler 4.5 g'yi tam anlamıyla desteklemiyor sanırım. Snapdragon 808 de destekliyor olabilir. Tam bilmiyorum.

quote:

4.5 G denen sey aslinda LTE-A dir. Snapdragon 800 lu Lumia 1520 de sadece LTE yazar .

LTE-A kabiliyeti daha fazla ve daha hizlidir.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/4G#LTE-Advanced.284.5G.29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 4 Nisan 2016; 16:39:31 >
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Benim telefon 800 ve 1800 bağlanmış sanırım üstte band 20 altta band 3 yazıyo
    Bu mesaja eklenen görseller:

2600mhz bağlanan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

İşlemci ile alâkalı bir durum. 950 XL'de snapdragon 810 bulunuyor. 810'dan öncekiler 4.5 g'yi tam anlamıyla desteklemiyor sanırım. Snapdragon 808 de destekliyor olabilir. Tam bilmiyorum.

quote:

4.5 G denen sey aslinda LTE-A dir. Snapdragon 800 lu Lumia 1520 de sadece LTE yazar .

LTE-A kabiliyeti daha fazla ve daha hizlidir.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/4G#LTE-Advanced.284.5G.29

işlemciden dolayı belki hız alamıyom dicemde 830 da 85 mbps leri gören var ben 28 i geçemedim

android 4g li tel olsa bakacam 2600 mhz ye de anca yaza eylül ayına

Snapdragon 800 ve sonrası 4.5G denen LTE-A destekliyor. Ancak bunun simgede gösterimi değişir. Tek 800 bandından bağlanıyorsa tek LTE yazabilir mesela. Ama birkaç taşıyıcı birleştirebileceği 1800MHz bandı vs. kullanıyorsa LTE-A yazabilir. Ya da 800 ve 1800 bantlarını birleştiriyorsa da LTE-A yazabilir. Hani cihazlarda bu simgelerdeki adlandırmalara pek dikkat edilmiyor...
  • evet yokmu baglanan

• sis651 kullanıcısına yanıt
    bende lumia 830 var 150 mbps desteği var L yazması vs sorun değil ben hız alamıyorum birçok istasyonun yanında denedim 26 yi geçemedim paylaşıp indirme yapıyorum hız sabit dalgalanma çok çok az

800 .1800 2600 desteği var ne hikmetse hız alamadım 7-8 farklı istasyon yanında anten dibinde denedim nafile
    800 yayın veriyor avea dicem de 200 küsür hız alanlar var telefon bulup deneyeceğim hatta sorun olduğunu sanmıyorum zaten
  • Stad, Sultanahmet meydanı gibi çok kalabalık yerlerde bakmak lazım. Türk Telekom Kadıköy'de 800 meydanda 1800 kullanmış. Turkcell ise genelde 1800 kullanmış. Belki de henüz 2600 bandı aktif edilmemiştir.
    Cihaz desteği önemli. 150'lik cihaz farklı frekanslarla birleştirme yapamıyor demektir. Bu durumda tek 800 bandından yüksek bir hız alamaz. Ancak diğer cihazlar muhtemelen 800, 1800 vs. olası tüm frekansları birleştirebiliyorlar, ondan yüksek hız alabiliyorlar.
  • L YAZIYOR değişen bişi olmadı
    Bu mesaja eklenen görseller:

2600mhz bağlanan varmı

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor iyi de 800den hız alamıyoz 1800den al bari android tel bulsam avm lerde d durum aynı zamanla görecez

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.