Şimdi Ara

2610 a nasıl melodi yüklerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2610 cep telefonum var. Hafıza kartı yok. Küçültülmüş, kısa mp3leri çalıyor. Ben bu telefona telefonun internetinden müzik indiriyorum. Ama sadece Nokia.com daki yabancıları indirebiliyorum. Acaba bi kaç site adresi verebilirmisiniz ? ve nasıl indirebileceğim hakkında bilgi.

Bir de telefonda bole bi çıkış var. Acaba buraya USB kablosu mu takılıyo. PC den buna müzik atmak mümkünmü?

Bu çıkış.

Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_O_D_Y -- 8 Ocak 2007; 19:17:00 >

• arkadasim telefonuna uyumle CA-45 USB kablosu var, onun ile yuklemeni yapaiblirsin.
    almak istersen arastir, bulamaz veya fazla fiyata bulursan ugrasmana degmez, istedigin melodini, resimini ayarla telefoncular yuklemesini yapsinlar.

2610 a nasıl melodi yüklerim.
  • Acaba telefona ücrtsiz mp3 indirebileceğim site varmı ? Telefonun internetinden.
  • Ücretsiz bile dense, kullandığın operatör sana bunu pahalıya getirecektir. Bir mp3 ü indirmek sana 2 kablo parasına mal olabilir. Kablo alman çok daha mantıklı...

quote:

Orjinalden alıntı: C_O_D_Y

Acaba telefona ücrtsiz mp3 indirebileceğim site varmı ? Telefonun internetinden.
  • Kablo aldım taktım.Aygıt tanınmadı. Ben bu aleti nasıl tanıtıcam PC ye. USB'den bağlıyorum. Telefonda donanım desteklenmiyor diye bir yazı yazıyor. Bildiğiniz bir Program varsa linkini atarsanız sevinirim. 2610 la ilgili hiçbir USB driver a ulaşamadım. Bu telefon 1110,6060,6030 ile aynı kabloyu kullanıyomuş. Eğer bunlardan birinin usb driverını bulup linkini atarsanız sevinirim.

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_O_D_Y -- 11 Ocak 2007; 16:44:54 >
  • peki aynı yolla 2310 da pc ye baglayabiliyomuyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_O_D_Y

Kablo aldım taktım.Aygıt tanınmadı. Ben bu aleti nasıl tanıtıcam PC ye. USB'den bağlıyorum. Telefonda donanım desteklenmiyor diye bir yazı yazıyor. Bildiğiniz bir Program varsa linkini atarsanız sevinirim. 2610 la ilgili hiçbir USB driver a ulaşamadım. Bu telefon 1110,6060,6030 ile aynı kabloyu kullanıyomuş. Eğer bunlardan birinin usb driverını bulup linkini atarsanız sevinirim.

Çok teşekkürler.

kardeş daha bugün telefondan aldım..ve alır almaz gidip bir data kablosu alıyım dedim.. adam bana bir kablo verdi kutunun üstünde dediğin gibi 1110,6060,6030 yazıyor.. ve kablo bu telefonun girişine de uyuyor ama ben bilgisayarda telefonu gösteremedim. belki yanlış yaptım o yüzden olmadı ama sana önerim o dediğin kablodan bulursan alma derim ben. nokia nın kendi bayisi varsa git sor..alıcaksan ordan al..dışardan alma bence.ben çünkü zar zor iade ettim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad e film nasıl yüklenir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım sen aldığın kabloyla Telefonu bağladığında Yeni donanım bulundu iletisi çıktı mı. Yani köşede Nokia 2610 die Çıktımı ekranda gördümü yani.
    Ve aldığın kablonun yanında adam driver cdsi verdimi ?. Driver olmadan zaten direk tanımaz PC.
  • ya bak zaten önce cd ye baktım..orda nasıl kurulcağı vardı...usb yi takınca yeni donanım bulundu dedi ama nokia olarak değil usb kabloyu tanıdı sadece..

zaten sana birşey söyleyim..kullanım klavuzunu okudysan bak ne diyor 8. sayfada Bekleme Modu yazısının üstünde NOT war.bak ne diyor orada o giriş için..

" Yalnızca yetkili servis personeli tarafından kullanılmak üzere tasarlandığından bu konektöre dokunmayın."

yani bu bilgisayar bağlantısı için deil galiba..
  • Aynen bu telefon PC ye bağlanmıyor galiba. Ama o konektörü ne için yapmışlar o zaman. Ya ne kadar ümitlenmiştik. Kısa bi MP3 32 kontör yaa

2610 sahipleri yokmu PC le bağlantı kuran ?
  • En güzel yöntem upload etmek

http://www.wap-upload.net/
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepanil

ya bak zaten önce cd ye baktım..orda nasıl kurulcağı vardı...usb yi takınca yeni donanım bulundu dedi ama nokia olarak değil usb kabloyu tanıdı sadece..

zaten sana birşey söyleyim..kullanım klavuzunu okudysan bak ne diyor 8. sayfada Bekleme Modu yazısının üstünde NOT war.bak ne diyor orada o giriş için..

" Yalnızca yetkili servis personeli tarafından kullanılmak üzere tasarlandığından bu konektöre dokunmayın."

yani bu bilgisayar bağlantısı için deil galiba..
  • o giriş teknik servis için...
  • bilgisayara bağlansa bile nokia pcsuit diye bir program var zannedersem o programın kurulu olması gerekir. programı nokia nın sitesinen indirebilirsiniz.
  • Bu CA-45 kablosu Nokia'nin support ettigi bir kablo degil. O yuzden Nokia'dan support beklemeyin, PCSuit de calismaz o yuzden. Kabloyla birlikte gelen CD'den USB driverini yukleyin. Sonra icinde gelen Oxygen Phone Manager II diye bir program var onu kullanabilirsiniz ya da Internet'ten benzer isler yapan MobiMB gibi bir program indirebilirsiniz. DKU-5 COM 4'u secin ayarlardan telefonu taniyacaktir. Daha sonra MobiMB uzerinden resim melodi oyun vs. yuklenebilir. Ben baglantiyi yaptim, melodi de yukledim ama henuz resim ve oyun yuklemedim.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.