Şimdi Ara

268k 93 Mob´una Zerk + Ignore <BarbaroS>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 Mobuna zerkle Damage denedim işte sonuç

268k  93 Mob´una Zerk + Ignore <BarbaroS>

• Bana normal bir damage gibi geldi.
    Devil+Turnover Life+Zerk+Pre Plus+Ignore+Wizard Faktörü ...
  • ben normal olmuyan bir damage mi dedim ? Zerk-Devil ile + ıgnore tutturmayı denesinler bakalım tutucakmı + Meteor Up u 88 De 96 da olsa 280 + vururum
  • Güzel. . . İşte Böle Manyangda Denemeyin Damage Testini Böle Kasarken Karambol (Manyanga Vuran Eller Kırılsın)
  • Normalse o zaman forumu kirletmeye gerek yok .Her wizardı olan böyle resim koyarsam vay halimize...
  • quote:

Normalse o zaman forumu kirletmeye gerek yok .Her wizardı olan böyle resim koyarsam vay halimize...

Yorumun için Teşekkürler Ben resmimi koydum ben bu ıgnore için çok uğraştım tutmuyor deneyebilirsin ilk defa tuttu zerkli oda bu koydum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonardo -- 17 Temmuz 2009; 15:44:54 >
  • ee ne yapmamızı bekliyon o zaman ignore şansına meteor skilinde tutmus hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakin ol kimse birşey demedi yorum yapmıcaksak ne için burdayız?
  • Pek Asabisin Bugün. . .
  • çok az bir damage 97Lw wizz için^^
  • Arkadaşlar Benim Anlamadığım Neden Konuyu Açan Arkadaşımızı Kötülüyorsunuz ki

@bygkhan

Ne Yani Sen Ne İçin Burdansın ki biri Sana Aynı Yorumu Yapsa Hoşunuza Gider mi Lütfen Arakadaşlar Bir Birimizi Kötülemenin Bi Anlamı Yok Bence Gayet Güzel Bi Paylaşım Teşekkür Ederim Arkadaşıma Böyle Bi Fotoyu Görebildiğim İçin
  • köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama insan köpeği ısırırsa haber olur.

sen canavardan 268k yeseydin daha güzel bi konu olurdu yani

Demek istediğim normal bir wizard vuruşu. tek özelliği ignore olması.
  • Arkadaş Bİ Paylaşıyım Demiş Sizde Varya İnsandaki Paylaşma Sevgisini Yok Edersiniz Ha Ben Olsam Bidaha Bişi Paylaşmazdım

Arkadaşımız Bi İgnore Getirmiş Paylaşıyım Demiş[Bendaha Getiremedim] Bence Normal.İnsan İlk Defa Uniq Alırsa Da Paylaşmak İster Herşeyin ilkkini Paylaşmak İster Ama Çok Önemsiz Şeylerin İlkleride Paylaşılmaz Ama Bu Konu Okadar Önemsizdeğil Arkadaşımız Bi Nevi Hem Charını tanıyıo Hem Dmg ini Gösteriyor...

Bence Güzel Bi Dmg İnş İlerde Daha iilerini Vurusun

Edit:Yanlış Yazmışım Prdn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 17 Temmuz 2009; 20:03:40 >

• dmge bakın :P

• quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

Arkadaş Bİ Paylaşıyım Demiş Sizde Varya İnsandaki Paylaşma Sevgisini Yok Edersiniz Ha Ben Olsam Bidaha Bişi Paylaşmazdım

Arkadaşımız Bi İgnore Getirmiş Paylaşıyım Demiş[Bendaha Getiremedim] Bence Normal.İnsan İlk Defa Uniq Alırsa Da Paylaşmak İster Herşeyin ilkkini Paylaşmak İster Ama Çok Önemsiz Şeylerin İlkleride Paylaşılmaz Ama Bu Konu Okadar Önemsizdeğil Arkadaşımız Bi Nevi Hem Charını tanıyıo Hem Dmg ini Gösteriyor...

Edit:Yanlış Yazmışım Prdn

Katılıyorum
    +Sonrada şikayet ediyorsunuz forumda hiç paylaşım kalmadı heryer satışı topigi oldu diye.Böyle yaparsanız tabi kimse konu açmaz
    tebrikler

• quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

dmge bakın :P

photoshop !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: rappelz32

quote:

photoshop !!!

Bilemedin

Edit:Oyunda Yazılanları Okursan ANlarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 17 Temmuz 2009; 21:17:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

Orjinalden alıntı: rappelz32

quote:

photoshop !!!

direk damage e baktım yazılar küçük olunca bakma gereği duymadım..kusura bakmayınız

Bilemedin

Edit:Oyunda Yazılanları Okursan ANlarsın...

• quote:

Fantastic'in Kıçı Tutuşmuş
  • quote:

Arkadaşlar Benim Anlamadığım Neden Konuyu Açan Arkadaşımızı Kötülüyorsunuz ki

@bygkhan

Ne Yani Sen Ne İçin Burdansın ki biri Sana Aynı Yorumu Yapsa Hoşunuza Gider mi Lütfen Arakadaşlar Bir Birimizi Kötülemenin Bi Anlamı Yok Bence Gayet Güzel Bi Paylaşım Teşekkür Ederim Arkadaşıma Böyle Bi Fotoyu Görebildiğim İçin

Evet yani birşey paylaştık dayak atmadığınız kaldı Zerk+Devil ile vurarak ıgnore tutturmak kolay değildir birde meteorla usta birşey keşke bütün üyeler sizin gibi olsa Teşekkürler .

quote:

çok az bir damage 97Lw wizz için^^

Kedi erişemediği ete mındar dermiş

quote:

Arkadaş Bİ Paylaşıyım Demiş Sizde Varya İnsandaki Paylaşma Sevgisini Yok Edersiniz Ha Ben Olsam Bidaha Bişi Paylaşmazdım

Arkadaşımız Bi İgnore Getirmiş Paylaşıyım Demiş[Bendaha Getiremedim ] Bence Normal.İnsan İlk Defa Uniq Alırsa Da Paylaşmak İster Herşeyin ilkkini Paylaşmak İster Ama Çok Önemsiz Şeylerin İlkleride Paylaşılmaz Ama Bu Konu Okadar Önemsizdeğil Arkadaşımız Bi Nevi Hem Charını tanıyıo Hem Dmg ini Gösteriyor...

teşekkür ederim dağa demin Medusa kestim koyucaktım onada derler bu lvl desin kesmezsen ayıp zaten yok str int az yok keşke bard yapsaydın saçma saçma laf olsun Torba dolsun ewt eleştirebilirsiniz fakat saçma olmasın lütfen son sözümüde şunla kapatıyım.

KEDİ ERİŞEMEDİĞİ ETE MINDAR DERMİŞ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.