Selçuk PDR yok artık..Necmettin Erbakan PDR var..Ayrıca bunun İÖ'sü de var..Bence İÖ'sü gelir
yardımmmm
quote:
Orijinalden alıntı: oflanoff
Selçuk PDR yok artık..Necmettin Erbakan PDR var..Ayrıca bunun İÖ'sü de var..Bence İÖ'sü gelir
zaten ikinci öğretimi 22.700
Başka yorumu olan
quote:
Orijinalden alıntı: mat2özürlü
quote:
Aradaki sayısallar çıkar..Zaten epey PDR açıldı bu sene...Umutsuzluğa kapılma
quote:
quote:
quote:
Aradaki sayısallar çıkar..Zaten epey PDR açıldı bu sene...Umutsuzluğa kapılma
Puanlar hatalı sıralamalar geriye atacak muhabbet var ya ondan tedirginim biraz
bu sıralama geri atacak olayı var da,herkesi mi geriye atar arkadaş? kimse ileri kaymayacak mı boş mu kalacak o sıralar :D
quote:
Orijinalden alıntı: profeN`
bu sıralama geri atacak olayı var da,herkesi mi geriye atar arkadaş? kimse ileri kaymayacak mı boş mu kalacak o sıralar :D
sanırım öyle olacak Şaka bi yana iki gündür milletin dediği ortada.Herkes beklediği yerin altına gidebilir diyorlar
up up up
quote:
quote:
sanırım öyle olacak Şaka bi yana iki gündür milletin dediği ortada.Herkes beklediği yerin altına gidebilir diyorlar
az önce bana özelden bir arkadaş anlattı durumu,tm de 50 bin mf de 100 binden sonra etkilermiş. bu arada sen 26k ile pdr gitmeme ihtimalin yok. hem yeni açılan çok fazla var hemde sayısallar çok girdi sıralamaya
quote:
quote:
quote:
az önce bana özelden bir arkadaş anlattı durumu,tm de 50 bin mf de 100 binden sonra etkilermiş. bu arada sen 26k ile pdr gitmeme ihtimalin yok. hem yeni açılan çok fazla var hemde sayısallar çok girdi sıralamaya
anladım dostum sağolasın.sende mi tmcisin durumlar nasıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme