Şimdi Ara

boğaziçi hukuk gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi hukuk için sınava girdim, devam zorunluluğunu sıkıntı yapmazlarsa okumayı düşünüyorum da ea netleri kötü geldi, çalışacak vaktim de yoktu. Ne diyorsunuz gelir mi sizce?

Türkçe: 38-2

Mat: 40-0

Sosyal: 13-7

Fen: 19-1

mat: 39-1

edb: 10d-14y

tarih: 10 doğru 6 yanlış

• o bölüme çok ilgi olmayabilir. Kılıçdaroğlu kapanacağını söyledi

• Tytye gel. 107.5. Yigilma fena olacak 95 105 arasinda tytde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    90 civarı olacak

• 40 tyt ne be kardeşim

• 2013'te de 40-0 yapmıştım dostum. 2013'e göre biraz daha zeka ölçmeye yönelik sorular sorulmaya başlanmış, iki sınavda da süre sıkıntısını hiç yaşamadım. 9 yıldır test kitabı açmayan birinin süre sıkıntısı yaşamaması normal bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 19 Haziran 2022; 20:42:10 >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

bana bakma sen ben 9 sene önce ilk 400'e girmiştim ve sayısal bir bölümü derece ile bitirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ee? Zaten herkes bu aralikta yaptigi icin bunu soyluyorum. Bu arada tebrik ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 19 Haziran 2022; 20:43:1 >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Tamamen siyasi bir söylem, Türkiye tarihinde siyaseten bir bölümün açılıp daha sonradan kapatıldığı görülmemiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kılıçdar dedem orayi kapatirsa erzurum hukuk'a geçeceklermiç hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

kazanılmış hakkı kimse elinden alamaz. sadece iktidara gelince alımları durdurabilirler gerçi bu da diplomanın değerini düşürür.

• Burası Türkiye kazanılmış hak falan filan laf bunlar. Büyük ihtimal kapanır orası öğrencilere de aynı puanla tercih hakkı verilir diğer hukuklara geçme şansı tanınır. ( daha önce fetö döneminde kapatılan okullar oldu marmaraya falan geçenler oldu. Bir ara da ahmet davutoğlunun şehir üniversitesi kapatılmıştı. )

marmara kayyum olarak atandı ve öğrenciler şartsız koşulsuz bize geçti. para vererek gelen adamla benim 1 yıllık çabam bir oldu 🤡

• gelmez

• Sahi Şehir Üniversitesi’ne neler oldu ya? Kazanılmış hak kavramı çoğunlukla yanlış algılanıyor. En somut örnek EYT meselesi. Yıllardır kazanılmış haklarından hukuk eliyle mahrum bırakılmalarının mücadelesini veriyorlar, epey de kalabalık bir kitle. Sonuç ne?

Hukuk fakültesine atanacak militanlardan hukuk eğitimi alacağını düşünen boğaziçi etiketine sarılabilir yine de nasıl olsa sosyal kapital biriktirmek hukuk eğitiminin kültürel kapitalini aşacaktır (!).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 22 Haziran 2022; 2:2:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanilmis hak mevzusu için kapatilirsa garantor uniye geçmek yok mu, o da marmara filandir herhalde boun hukuktan daha iyi kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt

Koca üniversite kapatıldı hocam, bölüm de kapatılır.

Bence kapatmaz. Şahsi fikrim kapatılmamalı da, Boun hukuk her türlü kaliteli öğrenci kaliteli hocaya sahip olur. Boun hukukun kapatılmasındansa anadolunun ücra köşelerindeki hukuklar kapatılmalı.

Misal Çankırı, Rize, Tokat, Yozgat...

• Kazanılmış hak yok burada. Bir fakültenin kapatılması, içerideki öğretim görevlileri, üyeleri ve öğrencilerin tahliye edilmesi demek değildir. Yeni alımları durdurup içerideki son öğrenciyi de mezun edip fakülteyi eğitim sicilinden silmek demektir. YKS'ye hazırlanan birinin de boun hukukta kazanılmış hakkı bulunamayacağına göre burada kazanılmış haktan söz edilemez. Hatta öğrencinin dahi kazanılmış hakkı olmaz. Tek kazanılmış hakkı ''hukuk lisansı''dır. Yarın öbür şehir ünigibi kapatıp başka ünilere devredilmesi durumunda öğrenincinin tek kazanılmış hakkı olan ''hukuk lisansı'' korunur.

Not: Yalnızca hukuk çerçevesinde açıkladım, siyasi veya sosyolojik saikleri değerlendirme kapsamına almadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.