Şimdi Ara

27-28 civarı C sınıfı otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta dediğim gibi C sınıfı otomatik araç bakıyorum

önceliğim ekonomik olması: az yakması, sorunsuz olup sanayinin sokaklarını ezberletmesin

gereksiz olan performans: şehir dışı 100-110 la giderim 120 çok nadir,

baktıklarım içinde favorim Lancer sonrası C4(dizel), megan vs

siz ne dersiniz doğru yoldamıyım yoksa başka araç mı önerirsiniz?

• c4 dizel otomatik hem ekonomik hem performanslı hemde o rakamlara alınabilecek en iyi araç diye düşünüyorum.
  • 2005 Civic vtec LPG otomatik. Sorunsuz bir otomatik 2. Eli cok sağlam bir araç tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

2005 Civic vtec LPG otomatik. Sorunsuz bir otomatik 2. Eli cok sağlam bir araç tavsiye ederim.

kesinlikle.
  • Citröen C4,DS4 veya Ford Focus tavsiye ederim.
  • lancer veya bulabilirsen civic
  • astra h easytronic fakat lpgli olma koşuluyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

2005 Civic vtec LPG otomatik. Sorunsuz bir otomatik 2. Eli cok sağlam bir araç tavsiye ederim.

kesinlikle.

+1907

Dayımda 2006 model Civic var cidden fiyatını sonuna kadar hak eden bir araç Performans-Güvenlik-Konfor-Tasarım-Sorunsuzluk.. daha ne olsun
  • Önerilen bir çok modelin otomatiklerinde çeşitli sorunlar var. Citroen zaten sanayi yolu ezberletir ve şanzıman sarsıntılıdır. Easytronic şanzıman da problemlidir. Focus'ları bilmiyorum ama onların da bir serisi problemliydi; hangisi olduğunu araştırırsanız bulabilirsiniz.

Kıstaslarınıza tam olarak uyan araç, diğer dostların da belirttiği gibi Civic olacaktır. Atmosferik motor adamı delirtmez, Japon sorunsuzluğunu şanzıman ve aracın genelinde hissedersiniz. Tasarım ve ikinci eldeki durumu, bu aracı daha da çekici kılar:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz,hasarsiz-honda-civic-107141591/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibi-avukattan-106886247/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

kesinlikle.

+1907

Dayımda 2006 model Civic var cidden fiyatını sonuna kadar hak eden bir araç Performans-Güvenlik-Konfor-Tasarım-Sorunsuzluk.. daha ne olsun

bence de civic

• arkdaşlar önerileriniz için teşekkürler

genelde eski kasa civic tavsiye etmişsiniz bende beğeniyorum ve güveniyorum ancak o kadar para verip 2005 araba almak doğrumu bilmiyorum ayrıca için çok sade

C4 dizel ve astra sarsınlı yarı otomatik olsada yakıt olarak tam otomatiklere göre çok iyi, benimde ilk önceliğim ekonomiklik olduğundan ilgileniyorum ancak C4 sorun çıkarma olasılığının yüksek olması (forumdan okuduğum kadarıyla), astranın 2008ine 28-29 vereceğime zorlarım 38e sıfır alırım düşüncesi bu 2 araçtan beni soğutuyor.

lancer ise piyasada yok gibi 2 hafta ankara araba pazarına gittim toplam 3 adet lancer vardı (1 eski kasa, 2 yeni kasa) yeni kasaların biri 9800km gibi birşeydi ve doğal olarak fiyatı beni aştı diğeride çekme belgeliydi

megana birşey diyen çıkmamış gerçi onunda tüketimi yüksek sanırım

sonuçta kararsızlık ve temiz araba (uygun fiyata) bulamama nedeniyle araştırma devam, bu arada istanbulda olan arkadaşlar bence çok şanslı

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

arkdaşlar önerileriniz için teşekkürler

genelde eski kasa civic tavsiye etmişsiniz bende beğeniyorum ve güveniyorum ancak o kadar para verip 2005 araba almak doğrumu bilmiyorum ayrıca için çok sade

C4 dizel ve astra sarsınlı yarı otomatik olsada yakıt olarak tam otomatiklere göre çok iyi, benimde ilk önceliğim ekonomiklik olduğundan ilgileniyorum ancak C4 sorun çıkarma olasılığının yüksek olması (forumdan okuduğum kadarıyla), astranın 2008ine 28-29 vereceğime zorlarım 38e sıfır alırım düşüncesi bu 2 araçtan beni soğutuyor.

lancer ise piyasada yok gibi 2 hafta ankara araba pazarına gittim toplam 3 adet lancer vardı (1 eski kasa, 2 yeni kasa) yeni kasaların biri 9800km gibi birşeydi ve doğal olarak fiyatı beni aştı diğeride çekme belgeliydi

megana birşey diyen çıkmamış gerçi onunda tüketimi yüksek sanırım

sonuçta kararsızlık ve temiz araba (uygun fiyata) bulamama nedeniyle araştırma devam, bu arada istanbulda olan arkadaşlar bence çok şanslı

hocam kendin özetlemişsin zaten.herkes civic dediğine göre herkesin bir bildiği vardır.lancerın piyasası yok.fransız hayatta almam.alacaksam sıfır alırım 2.el bitti benim için.sen japondan şaşma.

• özetledim ama 2005 civic yerine aynı fiyata 2009 lancer yada 2008 mazda3 tercih edilirmi?
    sağlamlıkları aynı desek yakıt, kalite, konfor olarak durum nasıl?
  • güncel corolla olabilir. mmt şanzıman tutmayınca klasik 4 ileri otomatik de gelmişti. yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

özetledim ama 2005 civic yerine aynı fiyata 2009 lancer yada 2008 mazda3 tercih edilirmi?
    sağlamlıkları aynı desek yakıt, kalite, konfor olarak durum nasıl?

hocam bak şimdi mazda kötü araba değil hatta 2005 civice tercih edilebilir.ama piyasası ne durumda? buna bakmak lazım.yarın sıkışsan satayım desen kaç günde satarsın? hatasız bir civici emin ol 3-4 günde uygun fiyata satarsın abartmadan tabi.bu arada vergi faktörü de var tabi çok sorun olmaz ama misal 2005 civic yıllık vergisi = 335 TL mazda3 2008 yıllık vergisi=576 TL Belki bu fark göze alınabilinir.Bu arada 2008 mazda 3 lere bakıyorum tabi en dolularına misal fiyatlar dinamik modelleri ve 2008 sonrası için 30 binden başlıyor.Sen zaten 30 bine çıkacaksan sana efsane kasa civic öneririm.yani 2005 değil daha sonraki kasayı.buyur bak.özellikle en alttakine bak.boyasız demiş.maddi olarak biraz daha çıkarım dersen daha temiz sıfır ayarında araçlar bulunabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-anilcan-otomotivden-satilik-otomatik-1,6-2008-106489900/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2007-model-honda-civic-temiz-aile-arabasi-honda-hayat-onda-106280001/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-model-otomatik-civic-dream-106514865/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2007-model-honda-civic-1.6premium-otom-f1-hatasiz-boyasiz-107040579/detay

• 2005 civarı sol lpg li corolla da olabilir, sorunsuzdur, donanımlıdır ama biraz da pahalı tabi.
  • @ss01 2008 corollalar çok hoşuma gidiyor mmt'den çok şikayet olmasına rağmen ben düşünürüm ancak temizini 30a bulmak zor

@Gamlı Baykuş sol'lerin içi gayet güzel ama2005 kasa hoşuma gitmiyor

@albay 30a çıkabilirim ama sokakta biri çizip gittiği zaman içim yansın istemiyorum ayrıca hemen elden çıkarayım gibi bir derdim yok, linkteki civicler güzel gözüküyor ama telefonda temiz diyen tramerde sorunsuz gözküken feleği şaşmış arabaları sağa sola göstermekten usandım o yüzden kırıkkale-ankara-antalya ilanlarına bakıyorum
  • quote:

@ss01 2008 corollalar çok hoşuma gidiyor mmt'den çok şikayet olmasına rağmen ben düşünürüm ancak temizini 30a bulmak zor

@Gamlı Baykuş sol'lerin içi gayet güzel ama2005 kasa hoşuma gitmiyor

@albay 30a çıkabilirim ama sokakta biri çizip gittiği zaman içim yansın istemiyorum ayrıca hemen elden çıkarayım gibi bir derdim yok, linkteki civicler güzel gözüküyor ama telefonda temiz diyen tramerde sorunsuz gözküken feleği şaşmış arabaları sağa sola göstermekten usandım o yüzden kırıkkale-ankara-antalya ilanlarına bakıyorum

Hocam sen antalyada mısın? İşin garibi ben kırıkkaledeyim ve pejo 206 mı Fethiyeye satmıştım.Ordan bu tarafa gelen çok ama ben kırıkkale arabalarını hiç mi hiç tavsiye etmem.Hepsi ya kazalı ya sorunlu.Sen Ankara araçlarına bak derim.Kırıkkaleye yolun düşerse yardımcı olmaya çalışırım.

• ben antalyalıyım ama kırıkkalede çalışıyorum
    1 tane astra var yarın bakmaya gidecek gibiyim ama pek umudum yok sağlam çıkması konusunda, ankarada farklı değil ki 2002 astraya biri 22000 istiyordu biri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-55.000-km-sifirdan-farksiz-otomatik-astra-1.6-enjoy-twinport-106847040/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.