Şimdi Ara

27.5 Jant Bisiklet Lastik Seçimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum MTB Kullanan bir insanım, yazın tekerlekleri kaydırmadığım halde lastikler öyle eridi ki. Anında kayan bir lastiğe sahibim, en ufacık suya girdiğinizde böyle hafif bisikleti yatırın direk kayıyor düşüyorum. Hatta böyle bir kaza yüzünden kafamı neredeyse yaracaktım. Şuan ki lastiklerim Mitas Ocelot 27.5 2.25 ve Sert Hamurlu dişli bir lastik. MTB'yi hem dağda hemde asfaltta kullandığım oluyor. Şimdi böyle dişli, suya girdiğinde kaymıyacak erimiyecek bir lastik arıyorum önerebilir misiniz? Bu yaz almayı planlıyorum.

• Schwalbe lastiklere bak yumuşak hamurludur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim lastikler neredeyse ilk günkü gibi olmasına rağman durum aynı, geçen birisi arabasını yıkamış azıcık ıslanan yolda yere yapıştım. Lastik basıncını düşürmek faydalı olabiliyor ama bu sefer direnç artıyor.
  • Genelde kullanıcılar daha üst düzey kalitede olan SCHWALBE markasını kullanıyorlar ama haliyle kalite oranı baya bir arttığı için, fiyatı da çok cep yakıcı vaziyette.

Onun yerine daha bütçeye uygun KENDA marka lastik alabilirsiniz. Onlarda en az SCHWALBE kadar kaliteli ve yol tutuşu sağlam markadır.

Asfaltta ise RUBENA MITAS markası göze çarpıyor, genelde lastiklerinin fazla dişli olmaması ve topraktan çok daha fazla asfalta bağımlı bir lastik halinde oluyor. Ama zorlu arazi şartlarında ve karda kullanılmasında sakınca olabilir.

1 adet ortalama SCHWALBE lastik fiyatı 150-200 TL arası değişebilir.
    1 adet ortalama KENDA lastik fiyatı 60-100 TL arası değişebilir.
    1 adet ortalama RUBENA lastik fiyatı 25-50 TL arası değişebilir.
  • Ben genelde şehir içinde kullanıyorum. %80 yol %20 kaldırım. Nasıl bir laatik önerirsiniz. 27.5 için yol lastiği var mıdır?

• Piyasada yol bisikleti lastiği olarak 28 jant çok fazla bulunurken, 27.5 jant çok nadir bulunan parçalardandır. Şehir lastiği bulunur ama yol lastiği bulmanız biraz zor. Ve yol lastikleri çok ince bunu jantı kabul edecek mi ve sarsıntıları rahat kaldırabilecek mi?
  • Pardon hocam şehir bisikleti lastiği demek istemiştim aslında. Yol lastikleri dağ bisikleti için uygun olmaz haklısınız.

Bu arada bisikleti bir süre kullandıktan sonra bu düşüncemden de vazgeçtim. Kaldırımlara zıplamak, kasislerin üzerine sürmek falan zevkli gelmeye başladı. Uzun süredir şehir bisikleti kullanıcısı olarak bu tarz bir sürüşü özlemişim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendini biraz daha geliştirirsen freeride konusunda ustalaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.