Şimdi Ara

27,86TL Telsiz kullanim ucreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcelle tasindim TT den. TT'de 9 tl borcum vardi. turkcelle tasindim 27,86 oldu. Neden? Bir de ben 35 tl yukleyince hepsini bir anda mi cekecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 9tl borc + kalan 7ayin borcudur o. Taksit taksit cekerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 15 Mayıs 2019; 0:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

9tl borc + kalan 7ayin borcudur o. Taksit taksit cekerler.
    Hocam bir telefon daha vardi onda da 12 tl birikmisti. Onu da tasidim onda da ayni tl gozukuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bu yil hic odemediniz mi vergi.

• Birader,
    telefonunun arama menusunden *100# tuşla ve aramaya bas,gelen ekranda 4 tuşla gönder. Telsiz kullanım vergisi borcun ne kadar varsa mesajı gelir. Borcun yoksa bakiyenden cekilmez sen rahat ol.
    Ben de Vodafoneden Turkcell'e taşıdım 2 ay oldu. Vodafoneden mesaj geldi 22 TL telsiz kullanım borcunuz operatorunuze bildirilecektir diye. Bakın şimdi tekrar kontrol ettim telsiz kullanım borcum yok diyor turkcell.
    Sen gelen mesaja ve rakamlara bakma. Sana her ay 2.32 TL'den fazla gelmez. Faturasız hatlarda gelecek ayların borcu önceden alınmaz. Kullandıkça ödersin. Bu konuya kafanızı takmayın rica ediyorum. Eski operator 1 yılın ücretini toplayıp bildirecegim diyor,bildirdim demiyor. Bildirse de gelecek ayları da toplayıp bildiriyor. 27 TL geçmiş borç degil,gelecek ayların toplanmış hali ve bu rakam sizden kullandıkça alınacak 2.32 TL olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 15 Mayıs 2019; 13:0:3 >
  • türk telekomdan vodafoneye numara taşıdığım kapatmak istediğim hattan 4 aylık telsiz kullanım vergisi 2,32 * 4 ay : 9,28 tl kesildi hattı iptal ettiğimde geriye kalan 8 aylık vergisini alacakmı benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Birader,
    telefonunun arama menusunden *100# tuşla ve aramaya bas,gelen ekranda 4 tuşla gönder. Telsiz kullanım vergisi borcun ne kadar varsa mesajı gelir. Borcun yoksa bakiyenden cekilmez sen rahat ol.
    Ben de Vodafoneden Turkcell'e taşıdım 2 ay oldu. Vodafoneden mesaj geldi 22 TL telsiz kullanım borcunuz operatorunuze bildirilecektir diye. Bakın şimdi tekrar kontrol ettim telsiz kullanım borcum yok diyor turkcell.
    Sen gelen mesaja ve rakamlara bakma. Sana her ay 2.32 TL'den fazla gelmez. Faturasız hatlarda gelecek ayların borcu önceden alınmaz. Kullandıkça ödersin. Bu konuya kafanızı takmayın rica ediyorum. Eski operator 1 yılın ücretini toplayıp bildirecegim diyor,bildirdim demiyor. Bildirse de gelecek ayları da toplayıp bildiriyor. 27 TL geçmiş borç degil,gelecek ayların toplanmış hali ve bu rakam sizden kullandıkça alınacak 2.32 TL olarak.
    Tesekkurler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Lastik Ucreti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    İşte Bunun cevabını çağrı merkezi veremiyor..

net bir kaynakta yok.
  • Ben şubatta tt ye taşıdım. Sonra sms geldi Türkcell den bildirilecek diye. Önce tk kesilmedi. Mayısta 2.3 kesildi mesajı geldi. Ve kesildi. Mh ye sordum. Bu yıl uygulama farklı dedi. Taşıdığımız yıl sonuna kadar ücret alınmama da kalkmış artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.