Şimdi Ara

Eski Lastik Ucreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Eski lastiklerimi satabilir miyim hurda fiyatına.Ortalama kaç para eder? Lastikler 195/50/r15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Lastik Ücreti

Eski lastiklerinizden kurtulmak için birkaç seçeneğiniz vardır. Bir seçenek, bunları size bir ücret karşılığında satmaktır. Hurda lastik alım fiyatları, lastiğin türüne, boyutuna ve konumuna göre değişir. Örneğin, hurda araba lastik kg fiyatı, motosiklet lastiği kg fiyatından farklı olabilir.

Eski lastiklerinizi satabileceğiniz bir diğer yer ise lastik bayileridir. Bayiler genellikle eski lastikleri geri dönüşüm için kabul ederler ve karşılığında ufak bir ücret ödeyebilirler. Lastik bayilerine eski lastiklerinizin boyutunu ve türünü önceden bildirmeniz faydalı olacaktır.

Ayrıca, yerel belediyenizi arayarak eski lastiklerinizi nereye atabileceğiniz konusunda bilgi alabilirsiniz. Bazı belediyeler eski lastikleri ücretsiz olarak kabul ederken, bazıları ise küçük bir ücret talep edebilir.

Eski lastiklerinizi atmadan önce, bunları yeniden kullanma veya bağışlama seçeneklerini de göz önünde bulundurabilirsiniz. Örneğin, bazı eski lastikler saksı veya oyun alanı ekipmanı olarak yeniden kullanılabilir. Ayrıca, eski lastikleri ihtiyaç sahiplerine bağışlayabilirsiniz.

Eski lastiklerinizi uygun bir şekilde atarak çevreyi ve sağlığınızı koruyabilirsiniz. Eski lastikler uygun şekilde atılmazsa, çevre kirliliğine ve sağlık sorunlarına neden olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisi olan yok mu beyler.
  • Gurbanolduğum kalp gözüm açık değil ki bir şey yazayım görmeden. Lastik kaç binde, kaç senelik, yarığı çürüğü var mı gibi şeyleri belirtmen gerekirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Gurbanolduğum kalp gözüm açık değil ki bir şey yazayım görmeden. Lastik kaç binde, kaç senelik, yarığı çürüğü var mı gibi şeyleri belirtmen gerekirdi.
    Haklısın :) hurda lastik olarak düşün 2011 üretimi 45 bin yaptım.Kabak olmaya yakın artık.Markası kumho
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Haklısın :) hurda lastik olarak düşün 2011 üretimi 45 bin yaptım.Kabak olmaya yakın artık.Markası kumho

Alıntıları Göster
    Hocam ben 4 senelik ve 30 bin km yapmış 175/65/14 conti lastikleri tanesi 40 liradan satabildim. Dişi falan da iyiydi. Ordan hesap edin. Letgoya koyun çok uygun fiyata.

• merhaba , geri kazanım / dönüşüm tesislerine adedi 5-6 tl gibi rakamlara satabilirsin.
    İyi günler
  • 7 tl veririm tanesine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 Lastik sökme takma ücreti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez durumu, uğraşmayın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Bilgisi olan yok mu beyler.
    la letgodan ilan koy yada bulunduğun yerdeki hurdacıya sor. ben fren değişiminde balatalar kampanaları alıp hurdacıya verdim hurdacı dibindeydi. 10 tl verdiler. dükkana bıraksam o satacaktı zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.