Bildirim
27 BİN TLYE KADAR OTOMATİK GENÇ İŞİ ARABA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2007 puntom var full donanımlı gayet memnunum tavsiye ederim 1,3 dinamic multijet -
kesinlikle otomatikte mazda 3 ya da honda civic derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz
2007 puntom var full donanımlı gayet memnunum tavsiye ederim 1,3 dinamic multijet
Yarı otomatik şanzımanları nasıl acaba ? Punto da aklımı karıştıran bir tek o kısmı onun hakkında bilginiz var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Acizim
kesinlikle otomatikte mazda 3 ya da honda civic derim.
Bulsam kesinlikle kacırmayacagım ama Ankara da fiyatlar biraz yüksek istediğim gibi bulamadım :/ -
Honda Jazzımı satıyorum. 2005 model otomatik 23.500'e. -
otomatik alacaksanız sorunsuz şanzıman için cvt şanzıman bakın.
(honda jaz- eski kasa ve 2012 modeller, nissan note ve micra- tam otomatik olanların tamamı, toyota-2012 yaris)
üstteki arkadaşın (jazz) fiyatı iyi değerlendirin bence
düzenleme: yazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.h.met -- 6 Kasım 2012; 1:12:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 6336
Honda Jazzımı satıyorum. 2005 model otomatik 23.500'e.
Çok teşekkür ederim öneriniz için fakat tasarım olarak jazz lar hosuma gıtmıyor ve dusunmuyorum :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: anlogz
quote:
Çok teşekkür ederim öneriniz için fakat tasarım olarak jazz lar hosuma gıtmıyor ve dusunmuyorum :/
Ben de tam dün akşam ilana koymuştum ki mesajınızı görmüştüm. Umarım istediğiniz aracı bulursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: hay2010
otomatik alacaksanız sorunsuz şanzıman için cvt şanzıman bakın.
(honda jaz- eski kasa ve 2012 modeller, nissan note ve micra- tam otomatik olanların tamamı, toyota-2012 yaris)
üstteki arkadaşın (jazz) fiyatı iyi değerlendirin bence
düzenleme: yazım
2012 yaris e param yetmez diye düşünüyorum =D 20 yaşındayım ve diğer araçlarda bana pek tasarım olarak hoş gelmiyor teşekkür ederimm ilginiz için :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: anlogz
quote:
Çok teşekkür ederim öneriniz için fakat tasarım olarak jazz lar hosuma gıtmıyor ve dusunmuyorum :/
Ben de tam dün akşam ilana koymuştum ki mesajınızı görmüştüm. Umarım istediğiniz aracı bulursunuz.
Çok teşekkürler hayırlı satışlar :)
-
2006 mazda 3 dynamic verebilirim
98 binde lpg li.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrvolkan
2006 mazda 3 dynamic verebilirim
98 binde lpg li..
İlgilenebilirim aracınızın ilanını pm atarsanız sevinirim :) -
upupupup
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X