Şimdi Ara

27 Eylül Direksiyon Sınavı Stop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim ama girmeden önce talihsiz bir olay yaşadım sınavım 9.55'de olmasına rağmen aracında bulunacağım bir hoca arada ve saatimin daha erken olduğunu beni sınava alamayacaklarını söyledi gittim 9.55 yazıyor kağıdımda öyle ya da böyle girdim sınava ama arabada bana karşı bir soğukluk hissettim sanki cephe almış gibiydiler bu psikolojik mi acaba gerçi biraz soğuk insanlar gibiydi bana mı öyle geldi bilemiyorum.Her neyse sınav neredeyse hatasız geçti 1 kez bayır yukarı kalkarken stop ettirdim 2 defa denetti sorunsuz kalktım onun dışında bir hatam yoktu sizce geçip geçmeme durumum nedir arabadan inice hocaya iyi kötü bir şey var mı hocam diye sordum bir şey söyleyemem dedi biraz tınlamadı gibi geldi ama bakıcaz ya sen boşver dedi bugün saat 18.00'da açıklanacak iyi kötü bir yorum yapabilecek var mı yeni sisteme göre ?Puan cetveline baktım 70'in altına düşecek kadar hata yapmış olmam imkansız ama demoralize oldum zaten girmeden on bin tane laf yedim.Arabadan indirmediler ama parkuru tamamlatılar bir de şans verirmiş gibi parkuru yarım bir daha döndürdüler

• Kıl insanlara denk gelmissin ama büyük ihtimalle geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir nebze olsun içim rahatlattınız teşekkür ederim , arabadaki tüm olayları teker teker süzüyorum iyi yönleriyle kötü yönleriyle, bilmiyorum bana soğuk davrandılar aksi insanlardı ama arabadan indirmediler bir de şans verirmiş gibi yarım tur daha attırdılar gözlemlediler gibi.Gerçi ben arabadan inince direk indiler ya direk bıraktılar ya direk geçirdiler geldi bu önümüzdeki 3-4 saat ölüm gibi geçecek benim için.

Not:Bir de şunu gözlemledim gerçekten arabadaki insanların üzerinizdeki etkisi çok büyük çok şeker tatlı insanlar da var çok aksi soğuk tipler de var.Sınavdan sonra bir bayan hoca benim arabamda olmayan arkamızdaki arabaymış gayet iyiydin önceden biliyor muydun dedi gururum okşandı yani.Kesinlikle çifte standart mevcut sistemimizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greemie -- 27 Eylül 2014; 12:38:05 >
  • Kalanlar ne zaman giriyor bir sonraki sınava?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 ve 19 Ekim'de neyse ki geçmişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.