Şimdi Ara

27 Haziran Ehliyet Sınavı [Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sertifikayı aldım sürücü kursundan.Bundan sonra ne yapmam gerek?İl Emniyet Müdürlüğüne mi gideceğim ve hangi evrakları götürmem gerek?Ayrıca randevu nasıl alacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 18 Ağustos 2015; 17:32:16 >
  • İşlemleri hallettim.Yardımcı olmak amacıyla buraya yazıyorum.

Sertifikayı sürücü kursundan aldınız mı Şoförler Cemiyetine gidin dosya alın evrakları içine koymak için.
    Not:Bazı kurslar bunu yüksek fiyatlardan kendileri veriyorlar.Bugün sırada beklerken biriyle muhabbet ettim çocuğa 20TL'ye sadece dosyayı vermişler.Bu Şoförler Cemiyetinde ise 2TL.(En azından benim ilimdeki)

Sonra Vergi Dairesine gidip Sertifika harcını yatırın.382TL

En sonda Trafik Tescil Şubeye gidin.Girişte ilk parmak izi alıyorlar ve fotoğraf çekiyorlar.Ondan sonra evrakları teslim edin sıranız geldiğinde.Size şu süre sonra gel diyorlar o zaman gidip belgeyi alıyorsunuz.Bu arada 119TL belge ücreti alıyorlar ilk evrakları teslim ederken.

Ben bugün 11'de teslim ettim evrakları ve bana öğleden sonra 4'te gel dediler almaya.

Sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Damaged Brain

İşlemleri hallettim.Yardımcı olmak amacıyla buraya yazıyorum.

Sertifikayı sürücü kursundan aldınız mı Şoförler Cemiyetine gidin dosya alın evrakları içine koymak için.
    Not:Bazı kurslar bunu yüksek fiyatlardan kendileri veriyorlar.Bugün sırada beklerken biriyle muhabbet ettim çocuğa 20TL'ye sadece dosyayı vermişler.Bu Şoförler Cemiyetinde ise 2TL.(En azından benim ilimdeki)

Sonra Vergi Dairesine gidip Sertifika harcını yatırın.382TL

En sonda Trafik Tescil Şubeye gidin.Girişte ilk parmak izi alıyorlar ve fotoğraf çekiyorlar.Ondan sonra evrakları teslim edin sıranız geldiğinde.Size şu süre sonra gel diyorlar o zaman gidip belgeyi alıyorsunuz.Bu arada 119TL belge ücreti alıyorlar ilk evrakları teslim ederken.

Ben bugün 11'de teslim ettim evrakları ve bana öğleden sonra 4'te gel dediler almaya.

Sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.

Hocam kursun verdiği dosyanın dışında herhangi bir evrak aldınız mı sabıka kaydı vs? Şöförler cemiyetinden dosya almaya gerek var mı?

• Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Sabıka kaydını zaten kursa yazılırken kurs hazırlamıştı.Cemiyetten dosyayı alman şart mühür var üzerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sabıka kaydını zaten kursa yazılırken kurs hazırlamıştı.Cemiyetten dosyayı alman şart mühür var üzerinde.

Emniyete teslim etmeden önce bakma şansımız varsa bakıyım bir sonradan boşa gitmiş olmayalım. Teşekkürler yardımcı olduğun için.

• Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hayırlı olsun bu arada.

• quote:

Rica ederim hayırlı olsun bu arada.

Teşekkür ederim sizede kazasız belasız sürüşler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.