Şimdi Ara

27 Haziran Ehliyet Sınavı [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 puan da benden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben a2+b olarak kaydoldum ama sonuc belgesinde sertifika b yaziyor baska a2 ile beraber alanlarda sertifikada ne yaziyor herkeste ayni mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim b sertifikası zaten a2 yi kapsıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 bekliodum 88 geldi
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Evet benimde öyle sizinki gibi. Bende A2+B yazılmıştım normal dediler banada.

Bende sınavdan 90 almışım.
  • 100 almışım. kursla gidip konuşsam kurs ücretinde indirim ya da iade falan yaparlar mı sizce?
  • dün sınav 22 ağustos gözüküyordu bugün 29 ağustos olmuş ek sınav mı açıldı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

dün sınav 22 ağustos gözüküyordu bugün 29 ağustos olmuş ek sınav mı açıldı acaba ?

Kaynak?

• 98
  • Direksiyon yerleri ve zamanı bugün belli olacak dediler kurstan
  • Sınavda park ederken aynayı aşağı indirmek yasak diyorlar doğru mu bu bana saçma geldi de

• quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Sınavda park ederken aynayı aşağı indirmek yasak diyorlar doğru mu bu bana saçma geldi de

Saçma bence

• quote:

Sınavda park ederken aynayı aşağı indirmek yasak diyorlar doğru mu bu bana saçma geldi de

arabayı çalıştırmadan önce ayna ayarlarını yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

arabayı çalıştırmadan önce ayna ayarlarını yapman lazım

Geri park ederken hangi tarafa park edilecekse o tarafın aynasında oynama yapılabiliyor diye biliyorum bana kursta bu şekilde öğrettiler.
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Hocaya sormuştum. Normal hayatta ne yapabiliyosan onları yapma hakkın var. Hatta sınav hocası kadın olursa park ederken aynayı düzeltmesi için ondan rica et. çünkü kendin yaparsan kadının üstüne eğilmek zorunda kalırsın.
    Yeni arabalarda tüma aynalar park yaparken hareket ediyor zaten park için ideal olcak şekilde.

Yani değiştirebilirsiniz aynanın yönünü. Tabi yinede sınav başında ayna ayarı yapcan zaten o ayrı.

2 Ağustos çıkmış benim sınav günü.
  • haftasonu yapılacak sınavdan kalanlar bir sonraki sınava ne zaman girecekler bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmic

haftasonu yapılacak sınavdan kalanlar bir sonraki sınava ne zaman girecekler bilen var mı?

22-23 AĞUSTOS 2015 Şeklinde yazıyor. http://www.caddeehliyet.com/?page=1&id=17&Title=mtsk-sinav-kilavuzu
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.