Şimdi Ara

27 Haziran Ehliyet Sınavı [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha sınavın olmasına çok var ama malum aklında soru soru işareti olanlar olabilir. Konu sayesinde aklımızdaki soruları gidermiş oluruz.

Ben başlıyım ilk soruyla;

Bugün kursa kayıt yaptırdım

Harçlar ve kurs ücreti toplam taksitle 1050liraya filan geldi. Derslerin başlama tarihi 1 Haziranda arayıp randevu vereceklermiş bize çoğu yerde böylemi ben dersler daha erken başlar diye tahmin ediyordum.

• Kurs ücreti ne kadar ?
  • 650 Liraydı
  • arkadaşlar merhaba 9 haziran 1997 doğumluyum.kısmetse 9 haziran da 18 ine gireceğim.27 haziranda ehliyet sınavı olduğunu ve başvuruların açık olduğunu gördüm 18 ine basmadığım halde kursa 9 hazirandan önce yazılabilirmiyim ? yani işin özü 27 haziranda 18 e geldiğim için ehliyet sınavına girebilirmiyim.cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1630

arkadaşlar merhaba 9 haziran 1997 doğumluyum.kısmetse 9 haziran da 18 ine gireceğim.27 haziranda ehliyet sınavı olduğunu ve başvuruların açık olduğunu gördüm 18 ine basmadığım halde kursa 9 hazirandan önce yazılabilirmiyim ? yani işin özü 27 haziranda 18 e geldiğim için ehliyet sınavına girebilirmiyim.cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

7 Hazirana kadar olan günlerde doğanlara alabiliyoruz demişti galiba kurstaki hoca. Herhangi bir kursu arayıp sor bence
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Daha sınavın olmasına çok var ama malum aklında soru soru işareti olanlar olabilir. Konu sayesinde aklımızdaki soruları gidermiş oluruz.

Harçlar ve kurs ücreti toplam taksitle 1050liraya filan geldi. Derslerin başlama tarihi 1 Haziranda arayıp randevu vereceklermiş bize çoğu yerde böylemi ben dersler daha erken başlar diye tahmin ediyordum.

bana da a2+B için herşey dahil 1500 tl dediler fiyat sizce makul müdür?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2018 SONUÇLARI [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byns

quote:

Daha sınavın olmasına çok var ama malum aklında soru soru işareti olanlar olabilir. Konu sayesinde aklımızdaki soruları gidermiş oluruz.

Önceki konumada yazmışsınız bence iki ehliyet için uygun ben İstanbul Bağdat Caddesinde kursa başvurdum. Genellikle B sınıfı ehliyeti olanlar için A2 ehliyeti 350-400Lira gibi bir kurs ücreti oluyor. Eğer 1500Liranın içinde sınav harçları vs varsa uygun fiyatı. Sınavı geçtikten sonra maliye harcı vs filanda var onları hesaba katmadan 1500lira sanırım

• quote:

quote:

quote:

Önceki konumada yazmışsınız bence iki ehliyet için uygun ben İstanbul Bağdat Caddesinde kursa başvurdum. Genellikle B sınıfı ehliyeti olanlar için A2 ehliyeti 350-400Lira gibi bir kurs ücreti oluyor. Eğer 1500Liranın içinde sınav harçları vs varsa uygun fiyatı. Sınavı geçtikten sonra maliye harcı vs filanda var onları hesaba katmadan 1500lira sanırım

kusura bakmayın dikkat etmemişim iki konuyada yazdığıma

Maliye harcını vs bir sorayım. İlçeden ilçeye fark ediyor sanırım bu benimki Sultangazide.Yardımınız için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakmayın dikkat etmemişim iki konuyada yazdığıma

Maliye harcını vs bir sorayım. İlçeden ilçeye fark ediyor sanırım bu benimki Sultangazide.Yardımınız için teşekkürler.

Maliye Harcı + Ehliyet Kart Ücreti olarak bana 500TL demişlerdi. Bu fiyatın kurslarla ilgisi yokmuş.

• Bu sınava bende gireceğim. 30 nisanda yaşım doluyor fakat aklıma takılan bir soru var. 27 haziranda test sınav mı yoksa direksiyon sınavı mı? Bilgim yok. Yazılıysa direksiyon sınavı ne zaman olur tahminen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kayıt oldum teorik derslere katışmak zorunlu mu?

• Arkadaslar bende haftaya basvurup bu sınava gırecegım ınsallah.Stajyer falan yok degil mi?Normal girecegiz gecersem alacagım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Bu sınava bende gireceğim. 30 nisanda yaşım doluyor fakat aklıma takılan bir soru var. 27 haziranda test sınav mı yoksa direksiyon sınavı mı? Bilgim yok. Yazılıysa direksiyon sınavı ne zaman olur tahminen?

27 haziranda yazılı sınav var. Temmuzun 2 yada 3.haftası direksiyon sınavı var.
  • Bende girecem Allah izin verirse asıl korkum direksiyon sınavı. Tüm sorular kursun verdiği kitapçıktan çıkıyor değil mi?
  • Arkadaşlar en geç ne zaman kayıt olmamız lazım?

Doğum tarihim 01.01.1997 yetiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

Arkadaşlar en geç ne zaman kayıt olmamız lazım?

Evet yetiyor. En geç tarihi bilmiyorum tam olarak ama en kısa zamanda yaptırmanız daha iyi indirim filan koparırsınız belki erken kayıt oldum diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

Arkadaşlar en geç ne zaman kayıt olmamız lazım?

Evet yetiyor. En geç tarihi bilmiyorum tam olarak ama en kısa zamanda yaptırmanız daha iyi indirim filan koparırsınız belki erken kayıt oldum diye

Bence de öyle olabilir. Teşekkürler bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bende girecem Allah izin verirse asıl korkum direksiyon sınavı. Tüm sorular kursun verdiği kitapçıktan çıkıyor değil mi?

Evet sınava girmeden önce çıkmış sorularada bakarsınız. Bu arada kursun size en az 12saat ders verme zorunluluğu var

• Bende gittim bugun kursa kaydoldum .

Kendıme pek guvenmıyorum hiçte bilmiyorum araba sürmeyi bızımkılerın gazıyla gittim =)

İnşallah hakedenler geçer sınavdan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.