Şimdi Ara

27 Haziran Ehliyet Sınavı [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kriger

Bende gittim bugun kursa kaydoldum .

Kendıme pek guvenmıyorum hiçte bilmiyorum araba sürmeyi bızımkılerın gazıyla gittim =)

İnşallah hakedenler geçer sınavdan

Parmak izi için falan bir şey istiyorlar mı ? Ücret konusunda nasıl anlaştınız önce yarısı sonra ehliyet alınca yarısı falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Kendıme pek guvenmıyorum hiçte bilmiyorum araba sürmeyi bızımkılerın gazıyla gittim =)

Parmak izi için falan bir şey istiyorlar mı ? Ücret konusunda nasıl anlaştınız önce yarısı sonra ehliyet alınca yarısı falan mı?

Parmak izi aşaması yazılı ve direksiyon sınavını geçtikten sonra emniyetten ehliyeti bastırmaya giderken oluyor yani o aşamaya daha çok var

• quote:

Bende girecem Allah izin verirse asıl korkum direksiyon sınavı. Tüm sorular kursun verdiği kitapçıktan çıkıyor değil mi?

ayni sekilde bende korkuyorum valla,ustelik cin ehliyetim var 2 yildir turkiyede araba suruyorum yinede beni endiselendiriyor
  • Tuzla'da 450 liraya kaydolucam bugün kursa. 60 lira sınav harç parası ve 60 lira da yazılı sınavı geçersem direksiyon dersi için alacaklar.

Tüm parayı kursa vermek saçma bence. Sonuçta ehliyet alma aşamasında ki ödemeleri kendin de yapabilirsin. Direksiyondan kalırsan bide o verdiğin emniyet için harç parasını kurstan geri almakla uğraşmak zor olur.

Benimde korkum direksiyon. onun dışında yazılı sınav kolay gibi geldi. motor ile ilgili hiç bir bilgim olmadığı halde 40 net yaptım mart ayındaki sınavdan. herkese bol şans. gelişmelerimizi burdan paylaşıp takip edelim.

http://www.ehliyetsinavsorularicoz.net/ burdan da sınav sorularını çözebilirsiniz.

• arkadaslar şimdi ben 23.05.1997 dogumluyum 27 hazirandaki sınava girebiliyormuyum ?
  • habip yücel H kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben 10 mart 97 doğumluyum önceki sınava giremezsin dedi kurs bende hazirandaki ne girecem girebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Beyler ben 10 mart 97 doğumluyum önceki sınava giremezsin dedi kurs bende hazirandaki ne girecem girebilirmiyim

Girebilirsin ama son kayıt tarihi geçmeden kayıt yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Beyler ben 10 mart 97 doğumluyum önceki sınava giremezsin dedi kurs bende hazirandaki ne girecem girebilirmiyim

Ben 3 mart doğumluyum marttaki sınava girdim. Bazı kurslar başvuru yapıp boşa çıkarıp ekstra kursiyer alıyo heralde bazıları giremezsin dedi bazıları girersin dedi girersin diyene kaydoldum bende c,tesi direksiyon sınavı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yazıldım Mersinde 450 tl ye sınav ücretleri dahil inşallah geçeriz

• quote:

quote:

Hocam parmak izi filan bişi istemedi sürücü kursu para içinde sınava kadar istediğiniz gibi yatırabilirsiniz dedi

Tek sıkıntım var. Sağlık raporu almak için ugrasıyordum . 2013 yılında dikkat dagınıklıgı hapı için psikiyatriste gitmiştim . Aile hekimi tam saglık raporunu verıcektı o çıktı karsıma tekrar psikyatriste gittim rapor aldım onu verıcem sımdı yarın aile hekimine. Çok sıkıntılı bı durum ya :S

• Sınav ücretini 12 hazirana kadar yatırma şansımız var dimi?

• frknn33 F kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi ama, eğitim nasıl acaba o önemli,
    Ben bursada 600 kurs+60+70 sınavlar şeklinde kaydoldum, çok şükür dün de direksiyon sınavımda başarılı oldum, ayın 25i gibi de dosyam hazır olacak ibşallah

• Mahalleden bir abimde geçen sınav bu kursa kayıt oldu çok memnunum hiç bir sorun çıkartmadılar dedi.
    Bende başka kursa gitmeden kaydoldum 1 hafta direksiyon kursu verecekler arabaları yeni clio ve hyundai i20 var hangisini tercih etmeliyim rahat kullanmak için? teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar ben 19.05.1997 doğumluyum 27 hazirandaki sınava girebilir miyim?Yazıldığım sürücü kursunda şuan sistem beni kabul etmiyor acaba günüm dolduktan sonra mı edecek edersede o zaman kayıtlar açık olur mu bi bilginiz varmı
    Ben ford fiesta ile 10 saat ders aldım, aynı araçla sınava girdim, sorunsuz bitirdim, zaten 3 araç var üçü de aynı,birer gün dene hangisi rahatsa onda ders almak istediğini söyle, sınava da aynı araçla gir, baı kurslar alakasız araçlarla sokuyormuş sınava, dikkatli olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 4 Mayıs 2015; 17:44:43 >
  • Çok teşekkür ederim bu arada ehliyetiniz hayırlı olsun şimdiden darısı bize inşallah

Eyvallah kardeşim darısı başına, inşallah sıkıntısın alırsın sende,
    Ben parkuru 2. Viteste gıy gıy tamamladım, komisyon kudurdu yanımda😁

• herkese hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim

peki arkadaşlar direksiyon sınavı nasıldı.daha doğrusu denetmenler nasıl. katı mı davranıyolar. hatalara nasıl tepkileri
  • Arkadaslar merhaba, 03.06.1997 dogumluyum. 27 hazirandaki sinava girebilir miyim? Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.