Şimdi Ara

27 Haziran Ehliyet Sınavı [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frknn33

Teorik derslere gitme zorunluluğu var mı?

Sordum bende hocam biraz önce yokmuş ama bizim tanıdık olduğu için mecbur gidicez gel diyor çünkü. Moladayız şu anda trafik ilk ders ve çok sıkıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kurstan haber yok olsa da gitmem heralde
  • Sınav ücretini ne zaman yatıracağız? (hangi tarihler arasında)
    Sınavdan yana sıkıntı yok, direksiyonda kalırsak; 2. direksiyon için ne kadar ödeme yapacağız?
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Kalırsanız 60 lira direksiyon için harç yatıyorsunuz. Haricinde kaldıktan sonra kurstan ders alırsanız ona da ayrı ücret alıyor kurs. Kursta kursta değişiyor. Ben almak istemiyorum dedim ve sadece harcı yatırıp bitirdim olayı. Tavsiyem mümkünse 20 30 defa park etmeye ve 20 defa filan yarım debriyaj olayına çalışın ve sınav günü soğuk kanlı olup dikkatli olursanız Allahın izniyle geçerseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Sınav ücretini ne zaman yatıracağız? (hangi tarihler arasında)
    Sınavdan yana sıkıntı yok, direksiyonda kalırsak; 2. direksiyon için ne kadar ödeme yapacağız?

27 hazirandaki yazılı sınav için sanırım bugün son gündü atmye para yatırmak için bizim kurs öyle demişti. Direksiyon dersleri için ise kursa temmuz ayında yatırıcaksınız yani bizde öyle

• Arkadaşlar bende babamın zoruyla 2 Haziranda yazıldım kursa. Bugüne kadar bir kaç kez araba sürdüm ancak boş arazide , ayrıca vites değiştirmişliğim falan yoktu. Neyse Perşembe günü kurstan aradılar , Cuma günü 10:30'da direksiyon dersi var dediler. Bana çok erken geldi ama mecbur gideceğiz dedim. Neyse gittim hoca biraz soğuktu , ''araba kullanmayı biliyor musun?'' dedi. Bende ''bir ya da iki kere kullandım.'' dedim , o da biliyorum anladı galiba. Neyse arabayı sürmeye başladım ancak bende feci stres ve heyecan vardı. Vites değiştirmeyi bilmememe rağmen vites falan değiştirdim , ilk denemelerde baya kötüydü araba kendini falan öne attı ancak diğerlerinde düzelttim biraz daha. Hoca sinyallere falan çok dikkat ediyor , vermeyi unutunca azarlayıcı bir ses tonuyla söyleniyor. Eğer böyle yaparsa bozuşacağız ve para boşa gidecek. Şuan bile stresliydim , sanırım önce kendim öğrenip sonra yazılmalıydım. Ancak hususi arabamız olmadığı için kendim pratikte yapamıyorum.

Birde direksiyon sınavı Temmuzda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 6 Haziran 2015; 2:32:27 >

• Son 4-5 yılın cikmis sorularini bulabilecgim bi site var mi acaba arkadaslar .

• ben bu sınavı kaçırdım kursa yazılacağım birdaha ki sınav ne zaman ?

• Bu haftaiçi giriş yerleri açıklanıyor beyler nasıl heyecan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Bu haftaiçi giriş yerleri açıklanıyor beyler nasıl heyecan var mı?

Heyecan yokta kursun verdiği kitabı açasım gelmiyor

• Arkadaşlar bu ehliyet sınav harcı 110 tl'mi yoksa 60 tl'mi benim kayıt olduğum kurs 110 tl ödeyeceksiniz diye mesaj atmış 22 mart sınavından kalmıştım bu 2. sınav.

• 60 tl yazılı sınav ücreti
  • En son 5 sınavın sorunularını çözdüm hepsini geçtim birazda kitabı karıştırdım sınava hazırım. İnşallah sınavda kazık yerden gelmez. Girecek herkese başarılar. Önemli olan direksiyon sınavı.
  • Yerler hala belli olmadı değil mi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı rep iyi forumlar

Yerler hala belli olmadı değil mi ya?

Benim kurs dün aradı sınav kağıtları gelmiş ama daha almadım başka bir arkadaşımın kursuda sınav kağıdını vermiş. Yarın bir ara bence kursu.

• artı rep iyi forumlar A kullanıcısına yanıt
    Ben dün aldım giriş belgesini

• giriş belgesini bende aldım bugün, 2 sokak ötedeki okula atmışlar, son sınavın sorularını çözüp ezberleyin, algoritma farklı sorular neredeyse aynı.
    tek sıkıntı direksiyon heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

giriş belgesini bende aldım bugün, 2 sokak ötedeki okula atmışlar, son sınavın sorularını çözüp ezberleyin, algoritma farklı sorular neredeyse aynı.
    tek sıkıntı direksiyon heralde

Kursun verdiği kitaba bakıyorum şimdide bildiğimiz karın ağrısı konular

• bende aldım bugun giriş belgesini
    fakat çok uzak bı ortaokula vermişler beni
    sabah oraya gıtmek benım ıcın bayagı zor olacak

• Arkadaşlar merhaba 96 doğumluyum yarınki sınavı lysden sonra başvururum dediğim için kaçırmışım şimdi araştırayım derken fark ettim bir sonraki sınav 22 ağustostaymış artık ona kaldı ama bir sıkıntım var sürücü kurslarının herhangi bir son kayıt tarihi olayı var mı? Ne zaman istesem kayıt yaparlar mı? Vesikalık, nüfus cüzdanı, sağlık raporu hariç ekstra bir şey isteniyor mu? Bir de bu kayıt için uygun ücret aralığı nedir şimdi kayıt olursam kazıklanmayalım önceden bi bilgim olsun. Önceki mesajları okumadım, bu sorduklarım varsa affola... Şimdiden teşekkürler, yarınki sınavlarınızda başarılar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.