Şimdi Ara

27 Haziran Ehliyet Sınavı [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar A2 ehliyetinin fiyatı hangi aralıklarda genellikle?En fazla kaç verilmeli?
  • Bende B alana a2 250 liraydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler direksiyon sınavına giren oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

Beyler direksiyon sınavına giren oldu mu?

Benim saat 3te. Heyecan yapmasam geçerim galiba ekstra masraf çıksın istemiyorum.

• Dün akşam kurs mesaj attı 0 hata ile geçmişim. Şimdi sertifikaları beklemek kaldı geriye.

• ben kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmic

ben kaldım.

Bende kaldım park sırasında çok karıştılar aklım gitti sonra indirti dışarıdaki adam
  • hocalar için o kadar kolay mı be. nasıl kaldınız arkadaşlar, var mı paylaşmak istediğiniz bişey şuna buna dikkat edin diye. Geçmiş olsun ,umarım diğer sınavda geçersiniz.
  • quote:

hocalar için o kadar kolay mı be. nasıl kaldınız arkadaşlar, var mı paylaşmak istediğiniz bişey şuna buna dikkat edin diye. Geçmiş olsun ,umarım diğer sınavda geçersiniz.

Ben kaldım kardeşim tek hatam çok acele ettim debrıyajı erken bıraktım. Sn sakın acele etme istediği kadar uzun sürsün arabanın kalkması ama yınede acele etme
    Bir de diğer araçlara hıç takılma ben park ederken arkadakı arac dıkkatımı dagıttı kötü park ettim
  • ben aracı kaldırdım. henüz sağa dönmediğim halde, sinyal vermediğim için bıraktı. yani herşey 30 sn de oldu bitti. bizim komisyon kötüydü. büyük çoğunluğu bıraktı. kavga falan çıktı. öyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmic -- 27 Temmuz 2015; 21:56:37 >
  • http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29661591.asp?_sgm_campaign=scn_a004422478d7c000&_sgm_source=29661591&_sgm_action=Click-Dynamic

haber olmuş artık zorlu sınavlar.

Sen bana ehliyeti vermeden nasıl pratik yapayımda geliştireyim kendimi? kursta yarımşar saatten 6 dersle olcak iş mi. bide tek hak herşey diye dayıcan.
  • quote:

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29661591.asp?_sgm_campaign=scn_a004422478d7c000&_sgm_source=29661591&_sgm_action=Click-Dynamic

Sen bana ehliyeti vermeden nasıl pratik yapayımda geliştireyim kendimi? kursta yarımşar saatten 6 dersle olcak iş mi. bide tek hak herşey diye dayıcan.

Aynen dostum 7 ders gittim ben toplasan 2,5 saat bile sürmemiştir aldığım ders saati.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

quote:

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29661591.asp?_sgm_campaign=scn_a004422478d7c000&_sgm_source=29661591&_sgm_action=Click-Dynamic

Aynen dostum 7 ders gittim ben toplasan 2,5 saat bile sürmemiştir aldığım ders saati.

Sınavların kolay olmaması gerektiği düşünüyorum ama bunlar kuraldan çok kuralcı olmuşlar. Zor sınav olsun insanları stres altına sokarak iş yapmaya çalışıyolar. Bende kaldım bu sınavdan eğer ikincidende kalırsam anahtarı fırlatıcam müfettişe kendi park etsin.

• Beyler bende kaldım. Hayatımda düz vites de sürüş deneyimim 2008 model 206 dizelde 3 saat oldu toplasam.sinava 2014 model i20 dizel ile girdim. Ilk kalkışta sarsıntsiz ciktim. Ama vites geçişlerinde sarstim biraz. Debraji hızlı bırakmaktan. Park yerine girişte biri stop etmiş bekledim. Kalkayim derken bende stop ettim. Ve kaldım. Bir kere stop etmekle sürücü olamazsın diyen mantığı...

4 hak varmış sanırım. Bekleyelim.

• Arkadaşlar saat 13:10'da oturdum direksiyona 13:30'da bitti park ettim.Herhangi bir sorun olmadı.Stop ettirmedim hiç ve sinyalleri unutmadım park ederken de çarpmadım ve düzgünce park ettim.Ama park ederken 10 cm az ileri aldım o kadar.Herhangi bir sıkıntı olmadı.Birşeyde demediler.Sizce geçmiş miyimdir?
  • http://www.ehliyetsinavisonucu.com/direksiyon-sinavindan-kalanlar/

Vay arkadaş. Benden de isterlerse ek direksiyon dersi için para yakarım onları. sözleşmemin kopyası bende. 12 saat ders zorunlu vercez yazmışlar, 6 ders yarımşar saatten anca aldım.
  • Geçmişsindir.
  • Bende geçmişim arkadaşlar.Darısı geçemeyenlerin başına.Heyecan yapmayın yeter.En büyük düşman heyecan bence bu sınavda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 3 Ağustos 2015; 12:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damaged Brain

Bende geçmişim arkadaşlar.Darısı geçemeyenlerin başına.Heyecan yapmayın yeter.En büyük düşman heyecan bence bu sınavda.

Tebrikler dostum. O değilde hyundai i20 kullandık kursta ve sınavda o araba çok hoşuma gitti alırsam o arabadan alıcam
  • Teşekkürler hocam. Bende Renault Clio 2014 model kullandım on numara arabaydı valla. Eski modelleri kullanmak ölüm yenilere alışınca birde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.