Şimdi Ara

27 Hazirandaki Ehliyet Sınavını Geçmek İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar merhaba,18 yasındayım ve ehliyet kursuna yazıldım 27 Hazirandakı sınava gırecegım insallah.Sormam gereken,motor hakkında bilgim 0.İlk yardım ve trafiktente anca yorumlarsam yapabilirim.Bazı arkadaslarım hıc calısmana gerek yok falan dıyorlar ama ben tek seferde gecıp dıreksıyondanda basarılı olup ehlıyetımı bır an once almak ıstıyorum yanı yazılı sınavına takılmak ıstemıyorum.Son 1 yıldakı cıkmıs soruları çözerek ve bana verılen kitaptan calısarak gecebilir miyim?Ve ya tavsiyeleriniz nelerdir?Mart ayın cıkmıs sorularını cozdum tam 70 aldım,Ocak ayındakı sınavdan 64 aldım öyle ınternetten cozdum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki sınavlara bak yeter ben 1 gece önce çıkmıs soruları çözdüm 96 aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabada bakmani tavsiye ediyorum.

• Test sınavlarına alışkınsan,biraz da trafikte neler olup bittiğini anlıyorsan son gece çalışman yeterli.Çünkü soruların cevaplarında doğru şık genelde "ben burdayım" diye bağırıyor.
  • Ben bazı arkadaşlarımdan kursa giderken kurstan aldığımız bir belge sayesinde polislerin sıkıntı yapmadığını duymuştum bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı

• srhatgul S kullanıcısına yanıt
    Nasil bir sıkıntı?Yazılı sınavını mı geçiriyorlar.:D

• Ceza yazmama gibi bi olay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geriye dönük soruları çözmeniz işe yarar, mevzuat değişmediği sürece sorular ve cevaplar aynı zaten, aynı soruları karıştırıp karıştırıp soracaklar, şimdiden başarılar

• srhatgul S kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok. Kursta direksiyon dersleri başladığı zaman her adaya K belgesi, yani sürücü adayı belgesi çıkartılır ve bu belge, kursta kalır. Sürücü adayı bu belgeyi görmez bile.

Yazılı sınav için çok çalışmanıza gerek yok, geriye dönük son 5 sınavın sorularına bakın rahat 80 üzeri alırsınız zaten. En çok zorlayan ilk yardım olur. Gidebiliyorsanız ilk yardım derslerine gidin ya da kitaptan sınava birkaç gün kala çalışın biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.