Göz hizasından yukarıda kalıyor diye kararsızım |
27 inç Monitör Alınır Mı?
-
-
Kullanma amacına bağlı. Sadece oyun oynayacaksan 24 inç al.
Birde aldığın monitöre bağlı, eğer fhd alacaksan alma. Yakından pikselleri belli oluyor. -
27 inç var bende 1080piksel. 80 90 santimetreden bakıyorum anca kurtarıyor. 60 70 santimetreden bakacaksan kesinlikle 24 almalısın.
-
Sağolun hocam.
32 inç mi alsam diye düşünüyordum o zaman o çok daha kötü olur.
peki neden ve nasıl millet 32 inç tercih ediyor?
-
Ne için kullancaksın?
-
27 kullandım önceden 32 aldım daha sonra tv gibi 10 numara 1080p çözünürlük,imkan varsa 4k da alınır her türlü kullanırsın oyun pek oynamıyorum oynadığımda oluyor genel anlamda tatmin edici görüntü kalitesi sunuyor.ben uyguna aldım geçen kasım 2.9 k ya viewsonic marka.laptop felan kullanınca alıştım bendeki monitöre ufacık geliyor laptopun ekranı imkan varsa masaüstü kullanılıyorsa yüksek inç ekrana alışan daha kolay kolay vazgeçemez.
-
Office yazılım video haxball
-
Monitörün üstü göz hizasının üstünde kalınca göz ağrıtıyor gibi hocam
-
Oyunla alakan yoksa 27 inç 4k monitör alırdım. Ben zamanında her şeyi satıp mac'e geçiş yapıp monitör almıştım pişman değilim, oyun oynamak istersem PS alırım.
-
Bu arada 2k'da alabilirsin illa 4k almana da gerek yok. Ben Dell'in monitörlerini beğeniyorum.
-
benim gözlük kullanmam gerekiyor kullanmıyorum sevmediğim için gözlük takmayı ona rağmen dediğiniz sorunla karşılaşmadım hiç.
-
Kullanacağın mesafeye bağlı. Ben mesela yaklaşık 80-100 cmden 24 inç kullanıyorum ama 27 olsa daha iyi olur öyle hissediyorum. Eğer yakın kullanacaksan 24 de iş görür. 32 çok büyük.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X