Şimdi Ara

27 inch Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2795vh-27-e2795vh-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59297#allImages
    Fiyat gayet cazip. Fakat özelliklerinden hiç anlamam. Oyunlarda tatmin eder mi ? veya önerebileceğiniz bir 27 inch monitör varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IQRI

27'' Boyutlarda İyi bir şey Almaya Çalış, O model Hakkında Bilgim Yok Ama Şunlara Bir Bak ,

Asus MX Designo Serii 2012
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655

Önceki Serii
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vk278q-27-vk278q-genis-ekran-webcamli-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58031

2. Olabilir , teşekkürler.

• Bana göre 27 inç monitör için full hd çözünürlük yeterli değil. 1920x1080 çözünürlük en fazla 23 inçe kadar göze batmıyor. Ekran kartın sağlamsa 27 inçlerin daha fazla çözünürlük sunan modellerine bak.
  • 2560*1440 çözünürlüklü değilse
    27" monitör alınmasına karşıyım
  • Apple Mc914zm/a
    Viewsonic Vp2770
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

2560*1440 çözünürlüklü değilse
    27" monitör alınmasına karşıyım

arkdaşa aynen katılıyorum 4k tvler cıktı bide monitörlerde olsa süper olur
  • bence gereksiz televizyon al onun yerine hep tv hem pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyal

bence gereksiz televizyon al onun yerine hep tv hem pc

hep kendi kendime soruyorum neden monitör yerine led tv almıyoruz yani arasındaki farklar nelerdir bana biraz anlatabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perikentli

quote:

hep kendi kendime soruyorum neden monitör yerine led tv almıyoruz yani arasındaki farklar nelerdir bana biraz anlatabilirmisin?

En basit fark monitörü televizyon olarak kullanamıyorsunuz gidip 1000 tl verip 3d led tv almak daha mantıklı hem nvidianın 3d teknolojisiyle oyunları 3 boyutlu oynamak daha keyifli olur.Derseniz benim monitörüm ayrı televizyonum ayrı olsun diye siz bilirsiniz. Ama ben olsam üstüne biraz daha para koyup led tv alırdım

• quote:

quote:

quote:

En basit fark monitörü televizyon olarak kullanamıyorsunuz gidip 1000 tl verip 3d led tv almak daha mantıklı hem nvidianın 3d teknolojisiyle oyunları 3 boyutlu oynamak daha keyifli olur.Derseniz benim monitörüm ayrı televizyonum ayrı olsun diye siz bilirsiniz. Ama ben olsam üstüne biraz daha para koyup led tv alırdım

3 d konusunda senınle hem fikirim ama tepkime süreleri tv lerle monitörlerinki aynımı oluyor?

• quote:

quote:

lcd tvler monitörler kadar hızla cevap veremiyor.bende lcd tv ile kullanıyorum ama bi montörün tadı yok pc kullanımında.film oyunda ise görüntü güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

quote:

lcd tvler monitörler kadar hızla cevap veremiyor.bende lcd tv ile kullanıyorum ama bi montörün tadı yok pc kullanımında.film oyunda ise görüntü güzel.

arkadaş haklı tepki süresi monitörde daha fazla ama film ve oyun için ideal olan tvlerdir

• Arkadaş aklını başına al yahu. Hiç sağlığınızı düşünmüyorsunuz. Bu teknoloji insanlardaki hastalıkları arttırıyor işte bu şekilde. Büyük olduğu için sana bana hoş geliyor tabi. Bilgisayar kullanacağın için onu ne kadar uzakta kullanabilirsin ki. Kaldı ki ps3,xbox içinde almayacaksın. Bak demedi deme. Gözlerini yorar ve zamanla da bozma derecesine götürürsün. 23" den fazlası gereksiz. Bu bile beni düşündürmüyor değil ama en ideali bu gibi.
  • 27 İNÇTE yüksek çözünürlük gerektiğine göre e. kartını da zorlıyacak demektir.
    Yani otomatikman 1920X1080 de aldığından daha düşük FPS alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

27 İNÇTE yüksek çözünürlük gerektiğine göre e. kartını da zorlıyacak demektir.
    Yani otomatikman 1920X1080 de aldığından daha düşük FPS alacak.

ben msı hd5770 1gb hawk kulanıyorum.oyunları full hd açabiliyor.ancak ince ayarları çok zorlamamanız gerekli.
  • bende hem 27" hemde 24" monitör var. Bilgisayar kullanımında en ideali 24".
    27" yakından bakmalarda fazla büyük ayrıca pikseller daha fazla belirli oluyor 1920x1080 de.
    Eğer ps3 ya da xbox360 da bağlayacaksanız 27" avantajlı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.