Şimdi Ara

27 yaşındayım hiç bir baltaya sap olamadım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
8
Favori
13.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim asıl nicki de başkası almış o değişsin vereyim bu nicki
  • Bana kalirsa sen anneni mazeret olarak kullaniyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Mazeret: İçinde bulunulan durumu açıklayacak bir sebebi ortaya koymak. Zaten cümleden bunu çıkarmanız lazımdı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekel bayi mi işletiyordun abi 365 gün ve saatleri yazınca aklıma o geldi ilk bundan 1-2 sene önce pederde düşündü yapalım edelim diyede aldığı evi satıp başka bi ev alıp ordan da bi 100 bin ayırıp yapalım muhabbeti oldu ama lafta kaldı bu işi yapanlar evini yazlığını arabasını alıyordu altına.

Aramızda noterde sözleşme yapacağız güven tam ama suya yazı yazmayalım bunlar sorun değil mevzu birlikte sistemli şekilde para kazanmak önemli olan parayı bulunca sapıtmamak ben yokluğu varlığı görmüş biriyim babam esnaf olduğu için o yüzden bu mevzuların olacağını sanmam olursa zaten iş yeri işletmenin manası yok.

Bizim sıkıntımız şuan sermaye 6-7 haneli paralara ihtiyaç yok 30-40 Bin gibi para lazım çok para değil iş yapmama durumunuda hesapladık hemen hemen fit oluyoruz belki 5 Bin borç olur o da sıkıntı değil risk almadan kimse para kazanamaz bu hayatta önemli olan adım atmak maaşla günlerimiz geçeceğine kendi paramızla yıllarımızın geçmesini tercih ederim.

Dediklerinizi dikkate alacam abi herkesin klişe lafı ortalık tehlikeli oluyorda yapcak bir şey yok para kazanmak risk işidir benim asıl dert yandığım konu ülke ekonomisi bitik yılda kaç bin esnaf kapatıyor kapatmayanda veresiye çalışıp parasını aylar sonra alıyor ee böyle olunca işçiye yansıtıyor bizim hitap edeceğimiz sektör ayakkabı ve tekstil üzerine bu iki sektör ölmez düşüncesindeyim ülkede maliyeti en ucuz şey ayakkabı ve giyim ürünleri bence bakalım bekleyip göreceğiz.

Edit:Yapacağımız işi yazmadım Tekstil Baskı Atölyesi kuracağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiden 20 yıl önce yani, en dandik üniden mezun olunca hemen istediğin işe giriyordun, ben defalarca iş değiştirmiştim, çok rahat bi şekilde, şu anda o cesaretin 100 de biri bende de yok, ülkenin bu şartlarında iş bırakmak çok zor, iş bulmanın zor olması yüzünden. ben o zaman memurluk sınavına girecem demiştim, tüm arkadaşlar gülmüştü, yok daha neler diye. vay be ülkenin geldiği hale bak. memur maaşını o yıllarda yeni mezun olarak kabul etmiyordum bile. işte gençler eski türkiye diye kötüledikleri türkiye bu kadar güzel bir yerdi.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    tekel bayii değil japon pazarı yada milyoncu ismiyle bilinen içinde her çeşit malların satıldığı dükkanlardan vardı.. çeşit bol olunca hepsini takip etmekte zor oluyor biraz.. bazı iş yerleri 1-2 sektör malını takip ediyor mesela ama bizim ki gibi dükkanlarda plastikten tekstile kadar her çeşit olduğundan en az 20 toptancının satış fiyatlarınıda aklında tutmak zorundasın vs....

ekonomi kötü aynen dediğin gibi ama bu seni yıldırmasın.. şu ortamda işler azalsa bile benim etrafımdaki insanlar ayda 8-10 binden aşağı kazanmıyor. demekki işini bilen para kazanabiliyor.. sende o işin içinde deneyim kazanmışsın zaten.. hazır müşterinde varsa zaten başkasına para kazandırmana gerek yok.. kendin müşteri toplayacaksan biraz zaman alır ama dayanacak gücün varsa ileride toparlanırsınız.. senin dediğin işi yapan bir tanıdığım var. yanımda çalışıyordu askere gitti geldi mesleği senin yaptın iş ile aynıymış. dükkanını açtı hemen hemen 10 yıldır işletiyor.. evinede ekmek götürüyor.. işini bilen herkesin çorbası kaynar bana göre.. sadece biraz cesaret olsun..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.