Şimdi Ara

27 yaşındayım hiç bir baltaya sap olamadım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
8
Favori
13.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ticarette çok para var. Şansı olan uçar, olmayan devlete kapı atmalı.
  • Üniversite boş iş. İş bulma garantisi yok. Sana bir tüyo vereyim bak yabancı dil öğren. İspanyolca Almanca Fransızca Çince Arapça falan. Tercümanlık rehberlik yabancı dil öğretmenliği ya da call center sektörlerinde iş bulursun en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

25 yaşındayım. Makine mühendisiyim. Ayrıca bilg. müh. 2. sınıftayım. Okumakla adam olunmuyor yani. İşsizim. Sevgilim hiç olmadı, bakirim. Evde boş boş oturuyorum, dizi izliyorum, oyun oynuyorum. Param olmadığı için hiç dışarı çıkmıyorum neredeyse. Sürekli intihar isteği var içimde.
    Hangi üniden bitirdiniz hocam makineyi?
  • aha 6 sene sonraki halim
  • 23 yaşındayım.Kızlar tarafından beğenilen erkekler varya onlardan biriyim.Solistim,çok şükür çalışıyorum param var.Üniversite okuyorum.Cabrio arabam var.Sadece düşün.Bu forumdakilerin %99,9 unun hayal ettiği hayata ben sahibim ama boşş...

Ney senin olursa olsun zaman varya zaman işte dünyada en önemli şey o.Her gününü dolu dolu geçir,canın ne istiyorsa onu yap.Uğraş,istediğin şeyin yolunda emek sarfet.Hedef koy,risk al ve en önemlisi kimsenin kölesi olma.O başarıyı tat ve ondan sonra devam et,hayatın başka yöne doğru şekillenecek.Ondan sonrada zaten istediğin herşey senin önüne serilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 5 Ocak 2020; 3:28:55 >
  • intihar kelimesini kulkanirken ciddimisiniz.
  • Ciddiyim tabiki. Şuan beni bundan alikoyan tek şey annem. Onun nasıl kahrolacagini bildigim icin vazgeciyorum. Bazen öyle anlar geliyorki keşke diyorum annem ölse de rahat rahat ben de ölebilsem :)
  • Sizi cok iyi anliyorum bende bu surecten gectim. Dini bir inanisim yok. Sadece yasama ya odaklaniyorum tabi onun icin de para lazim ask lazim hayata anlam katmak lazim sevgi lazim verhasil bir sekilde yasamak gerekli diye dusunyorum ama pratikte bende yazfiklarimi gerceklestiremiyorum be borc altinda ezilip buzuldüm ozelden konusmak isterseniz yarin musaitim intihar kelimesini gorunce dikkatimi cektiniz size yardimci olmak isterim. Sadece manevi anlamda maddi olarak bende eksilerdeyim. Iyi geceler
  • İlk işimi 27 yaşımın sonuna doğru buldum. 28 olmama 2 ay vardı. Üniversite mezunu olup asgari ücretle başladım.

Şu an 5 yıllık tecrübem var. Maaşımı da katladım 5 yılda. Tecrübe kazanmak için 4 yıl az paraya tamah ettim. Faydasını şimdi görüyorum.

Bir yerden başlaman lazım.
  • Olursun olursun..hiç acele etme. Baltaya sapta olursun hemde sevgilin de olur..umutsuzluga kapılma !
  • üniyi terk ettim 99 yılında.. askere gittim geldim 10 yıl kadar ne iş yaparsam yapayım başarılı olsam bile birikim yapamadım.. 32 yaşımda evlendim. 34 yaşımda bir işyeri mantıklı geldi 220k kredi çektirdim anne baba hanım kim varsa.. 50k faiziyle 270k kadar borçlandım.. geceleri uyuyamıyordu kredi çektirdiklerim :) 6 yıl çalıştırdım bütün borçlarımı ödedim ve 2 mülkiyet aldım.. zamanında herken bu bir baltaya sap olamaz diye düşünüyordu sanırım..

yaşınız daha çok genç.. önünüzde çok yol var.. sadece en iyi olduğunuz iş üzerinde ilerlemeyi deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaNKeSeNioR -- 5 Ocak 2020; 11:12:57 >
  • Benim hayatım 30 yaşında değişti.

20 yaşında üniversiteyi kazandım. 7 senede Eskişehir osmangazi üni. makine mühendisliğini bitirdim. Askerliğimi yapıp 1 sene iş aradım. 29 yaşında 3500 tl maaşla çalışıyordum.

30 yaşında THY akademiye başvurdum ve sınav/mülakatları geçerek pilotluğa adım attım. Şimdi pilotluk eğitimi alıyorum ve gelirim bir öğrenci için oldukça iyi.

Bulunduğunuz yerden memnun olup, daha iyisi için hiç bir çaba göstermezseniz kader de size yardım elini uzatmaz. Bir ömre 60 yıl desek 2-3 sene bu hayat için kısa sayılabilecek bir süredir. Bu süreyi iyi değerlendirirseniz her şeyi rayına oturtabilirsiniz.

Şikayet etmek çözüm getirmez, problemleri belirleyip düzeltmeye hemen başlamak gerekir. Sadece karar vermek yetmez, fiile dönüştürmek gerekir.
  • 24 yaşındayım. Lisans bitti üstüne Y.lisans yapıyorum tez dönemindeyim. Bir kere bile iş yapmış değilim
  • 29 yaşındayım kentsel tasarım masterı olan bir mimarım 1 senedir işsizim tasarım yeteneklerim köreldi mesleğimden soğudum kpss çalışıyorum 6 ay daha yaşamaya gücüm yeter inşallah.
  • Şu dönemde karamsarlık fazla olabilir sıkıntı yapmayın pek ha yaş ilerliyor ama pişmanlık verici bir hata yapmanız başta sizi değil çevrenizi üzer.
  • Abi şuan ne işle meşgulsün ve iş yerin duruyor mu ??

+40 lı yaşlardasın sanırım tanıdığım güvendiğim bi abi var o da aynı yaşlarda onun uzman benimde altyapım olduğu mesleği yapmayı düşünüyoruz bakalım zaman ne gösterecek birinin yanında maaşla çalışmak hem beni hem onu sıktı cidden yetmiyor sadece geçiniyoruz.
  • ben de 29 yaşında benzer durumdayım sıkma canını.
  • Canını sıktığın şeye bak kardeşim.
    Ben mühendislik mezunuyum ve zamanında param olmadığı için evlenmeyi düşündüğüm kız tarafından terk edildim.sonra o hırsla kpss ye asıldım ve memur oldum.hayat herkese farklı bir kapı açıyor kimine hemen hemen 2 yıl sonra kimine 10 yıl sonra.
  • Forumun yüzde 90ı bu şekilde canını sıkma
  • Yaşım 24. Önlisans mezunuyum mesleğimle iligli işçi olarak çalışıyorum. Evliyim 4 aylık bir oğlum var. Bana sorarsan bende çok hızlı yaşıyorum. Bunlar 27 32 yaş arası yapılacak şeylerdi 😄
    Aklı başında olan biri zaten en az 27 yaşına kadar hayatını yaşamalı sonra bu evlilik ve devamlı iş olayına girmeli.
    Oğlum olduğu için çok mutluyum inanılmaz bir duygu o apayrı tabi 😄👍 sıkma canını.
    Çalışma arkadaşlarım 2 kişi bu sene evlendi biri 32 biri 38 yaşında. İkiside düzenli olarak 4 yıldır çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.