Şimdi Ara

27000 tl'ye 2011 model focus alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir komşumda 2011 model önden kazalı kaput ve camurluk boyalı tampon değişmiş 1.6 comfort focus var.25000 km de,sizce bu fiyatı eder mi?
    Teşekkürler.

• bence değmez. dizel olsaydı fiyat normal derdim ama araç benzinli sanırım. benzinli aynı model kazasız boyasız titaniumlar bile 35 civarında dolaşıyor. en boş paket ve kazalı 27 bin tl verilmez bence
  • Kazanın şiddetine bağlı benim aracımda önden kazalı üstelik benim kaputla çamurluk değişmiş ama iç aksamlarda birşey yok ve serviste yapılmış. Dediğim gibi kazalı fotoğraflarına bakın arabayı iyice gösterin öyle karar verin.
    Aracımın kazalı fotoğrafı :
     27000 tl'ye 2011 model focus alınır mı?
  • Şimdi sorgulattım
    1. hasar 1.400 tl
    2.hasar 11.300 tl
    Dİye yazıyor sanırım epey bir darbe almış.Kendi kullandığı zamanlarda sadece tampon değişmiş sanırım o 1300 tl lik olan.Bu durumda çok kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Şimdi sorgulattım
    1. hasar 1.400 tl
    2.hasar 11.300 tl
    Dİye yazıyor sanırım epey bir darbe almış.Kendi kullandığı zamanlarda sadece tampon değişmiş sanırım o 1300 tl lik olan.Bu durumda çok kararsız kaldım.

Benim araçta 7 bin liralık hasar kaydı var.kaza fotograflari ve tamir faturalari var mi.onlara bakin icinize sinerse detayli bir ekspertiz yaptirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değmez. dizel olsa, opsiyonu olsa belki diyeceğim ama değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.