Şimdi Ara

28.000 - 32.500 TL Arası araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar honda civic araç almayı düşünüyorum ilk defa araç alıcam çok tecrübesizim bu konuda Honda civic alırken neye dikkat etmeliyim dream- elegance-premium hangisini almam lazım model yılı olarak 2008 ve üzeri bir araç almayı planlıyorum araç lpg'li olmalı araç tavsiyeleriniz içinde şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

• O paraya Premium veya Elegance bulunmazi bulunsa bile temiz olmaz. Dream en boşudur donanım takıntınız yoksa 2007-2008 bulabilirsiniz ama sabretmeniz lazım zira piyasada Civic satan arkadaşların ayrı bir kafası var.
  • Öncelikle araç seçimi yanlış. Boş donanım 5 parça değişenli bulabilirsiniz. Maalesef buralara geldi civicler. Ama Lancer, Focus olsa gönlünüzden geçeni alırsınız. Hondacıların da nazını çekmemiş olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic'te full olan model elgans dir. Dream en boşu bence alınmaz fakat premium da gayet iyi donanim olarak sunroof yok bence cokda önemli degil.ben yeni 2008 elegans sattim fiyat olarak kendini biraz daha zorlarsan bulursun bence istedigin civicten.ben çok memnundum aracimdan pişman olmazsin fakat piyasayi iyi takip et ben bi kaç günde sattım alirkende 2 ay aramistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim mevcut param ile 2008 ve üzeri bir araç almam imkansız gözüküyor sanırım 2007 model honda civic premium lpg'li manuel vites temiz bir araç aramayı denicem bulamassam napalım nasip değilmiş der başka araç bakarım...
  • Mevcut paranizla 2008+ tam donanimli bir golf 5 alabilirsiniz. Tsi yada lpg keyfinize gore.

• Mevcut paranızla temiz yeni kasa lancer alırsınız.Manuel vites yüksek donanımlı olanlardan.Canavar ggibi biner sıkıntı çekmesiniz.
    Cİvic konusuna gelince dream bomboştur.Elegance ile premium arasında sadece sunroof farkı var diye biliyorum.
  • 2007 2008 corolla ve focuslarada bi bakın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.