Şimdi Ara

28 ocakta 5 gb olan kota 30 ocakta 10,31 ocakta 18 gb oldu.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya başkalarındada olmuşsa eğer rahatlarım en azından ttnetin hatası derim.. Siz biliyor musunuz kesin başkalarındada olduğunu?? Bide benim güncelleme 29 ocak sabah11 de kalmış bidaha güncellenmemiş kotam..
  • aynı sorun bendede var 30 ocakta güncellenmiş en son.. daha önce de 26 ocakta takılıp kalmıştı ..hiç kullanmadığım halde 26 ocak -30 ocak arası 1.5 gb eklenmiş kotaya
    quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

@ Casual
    Ya başkalarındada olmuşsa eğer rahatlarım en azından ttnetin hatası derim.. Siz biliyor musunuz kesin başkalarındada olduğunu?? Bide benim güncelleme 29 ocak sabah11 de kalmış bidaha güncellenmemiş kotam..
  • oha.gif ben sınırsız kullanıyorum tahmini aylık 30-40gb alıyorum ama iki günde bu kadar anormal bişey olması imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Bir tuhaflık var.
  • Ben kotama bile bakamadım açmadı sayfa.
  •  28 ocakta 5 gb olan kota 30 ocakta 10,31 ocakta 18 gb oldu..

Arkadaşlar aslında 2 günde değil,ben 28 ocakta baktığımda son güncelleme 28 ocak sabahıydı ve 5 gb idi,31 ocakta baktığımda son güncelleme 29 ocak sabahıydı ve 18 küsür gb yani olay 1 günde olmuş.. 1 günde yaklaşık 14 gb download olmuş gibi gözüküyor ve bu bizim bağlantılarımızla imkansız bişey.. Ama telekom hala hata bizde değil diyor sürekli arıyorum.. Bana hala "youtube gibi sitelere fazla bakmayın beyefendi" diyorlar.. Çıldıracağım..

Edit: Şimdide null yazıyor son güncellemede.. Ne demekse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 2 Şubat 2008; 16:13:02 >
  • quote:

28 ocakta 5 gb olan kota 30 ocakta 10,31 ocakta 18 gb oldu..

Arkadaşlar aslında 2 günde değil,ben 28 ocakta baktığımda son güncelleme 28 ocak sabahıydı ve 5 gb idi,31 ocakta baktığımda son güncelleme 29 ocak sabahıydı ve 18 küsür gb yani olay 1 günde olmuş.. 1 günde yaklaşık 14 gb download olmuş gibi gözüküyor ve bu bizim bağlantılarımızla imkansız bişey.. Ama telekom hala hata bizde değil diyor sürekli arıyorum.. Bana hala "youtube gibi sitelere fazla bakmayın beyefendi" diyorlar.. Çıldıracağım..

Edit: Şimdide null yazıyor son güncellemede.. Ne demekse..

O null sistemden kaynaklanıyor sanırım, ara ara bende de çıkıyordu.

• youtube diyip geçmeyin. mutlaka ondan olmuştur. Çünkü 4gb kotalı ile youtube ben adım bile atmıyorum.
  • @ :ArHaus:
    Gerçekten youtube ile 1 günde 13 gb yapılabileceğine inanıyormusun yoksa latife mi yapıyorsun
  • bu gibi durumlara engel olmak için mutlaka NetMeter türü bir program kullanın.Sağ tarafta ufak bir gösterge ile gelen giden bğlantıyı gösteriyor.
  • Bence telekomdan kaynaklı bir sorun var 1 günde 1mbit bağlantıyla 8-9 gb veri indirebilirsiniz maksimum olarak. Sizin 1 günde 13 gb gibi bir artış olmuş bence kesinlikle bir sorun var.
  • beyler banada ilginç bişey oluyor 2gündür şubat kotama bakıyorum 0byte ocak kotası artıyor en son 5.390dı şimdi baktım 6.034gb olmuş dalgamı geciyor bu telekom subat ayındaki kotamı ocaga yansıtıyor hey Allahım ya
  • Kablosuz modem mi kullanıyosun? Modeme şifre koydun mu?Şifre türün wep mi wpa mı?
    Komşularından biri hattını kullanmış olabilir dostum.Geçmiş olsun
    Edit: Modemim kablolu yazmışsın yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeev -- 3 Şubat 2008; 12:24:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: microph

beyler banada ilginç bişey oluyor 2gündür şubat kotama bakıyorum 0byte ocak kotası artıyor en son 5.390dı şimdi baktım 6.034gb olmuş dalgamı geciyor bu telekom subat ayındaki kotamı ocaga yansıtıyor hey Allahım ya

aynen senin sorun bendede var 3 gündür ocak ayına yansıtıyorlar.
  • ocak ayının güncellemelerini yeni yeni yapıyorlarda o yüzden artıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ozan19881

quote:

Orjinalden alıntı: microph

beyler banada ilginç bişey oluyor 2gündür şubat kotama bakıyorum 0byte ocak kotası artıyor en son 5.390dı şimdi baktım 6.034gb olmuş dalgamı geciyor bu telekom subat ayındaki kotamı ocaga yansıtıyor hey Allahım ya

aynen senin sorun bendede var 3 gündür ocak ayına yansıtıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 3 Şubat 2008; 12:35:14 >
  • Bu sorunu yaşayan bikaçkişi daha varmış,onlar düzelmiş,bende bi düzelme yok,aksine son güncelleme 2 şubat ve download 1 gb görünüyor,ben bu sürede hiçbirşey yapmadım..
    Anlayamıyorum,telekom oyunmu oynuyor sınırsıza yönlendirmek için insanları..
    Babam sınırsıza geçelim diyor şimdi,ben hemen böyle pes etmek istemiyorum,zaten bana yetiyor 4 gb..
  • quote:

Bu sorunu yaşayan bikaçkişi daha varmış,onlar düzelmiş,bende bi düzelme yok,aksine son güncelleme 2 şubat ve download 1 gb görünüyor,ben bu sürede hiçbirşey yapmadım..
    Anlayamıyorum,telekom oyunmu oynuyor sınırsıza yönlendirmek için insanları..
    Babam sınırsıza geçelim diyor şimdi,ben hemen böyle pes etmek istemiyorum,zaten bana yetiyor 4 gb..

arkadaşım kotalı berbat bişey ya geçen yaz bendede 4 gb kotalı vardı tatile 1 ayın 25 günü tatile gittim 5 gün bilgisayar açıktı oda arada ve ay sonunda gelen faturada 11 gb download yaptığım yazıyor inanamadım şimdi sınırsıza geçtim telekoma inat ayda 60-70 gb download yapıorm

• aynı olay bende de olmuştu kota 5.6 iken bi baktım 7.6 olmuş ya azıcık youtube takılmıştım

delikom bi işler karıştırıyo bakalım...
  • Bende 2 ay 10 Gb gibi bir kota yapmıştım.Nedeni ise bilgisayarda ki VİRUSmuş.
    İnternet bağlantım açık kaldığı takdirde kota yemeye devam ediyordu hiç download yapmamama rağmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn
    ...Bu kota işi gerçekten zor, ben sınırsıza geçtim artık, dayanamadım.

Herkes bunu uygulasın diye bir takım oyunlar oynanıyor (tabii yersen).

Esasında bu kotanın zıplaması kullanılan internet miktarıyla (lan internetin miktarı mı olur?) alakalı. Şimdi, 24 saat online durumundaysanız ve bazı internetle alakası durumları kullanıyorsanız (msn, online oyunlar, youtube vs vs) kotanıza abanırlar. Tabii normalden bir kaç kat fazla olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.