Bildirim
28 yasından sonra programlama ogrenılırmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sürekli çalışan bir beyin, her yaşta her şeyi öğrenebilir. -
ogrenmek ve uretmek lazım onumdekı 1000 lerce insanı gorunce yaptıklarımın ugrastıgımın sonucunu alabılecekmıyım dıye dusunuyo ınsanquote:
Orijinalden alıntı: MrOwl
Sürekli çalışan bir beyin, her yaşta her şeyi öğrenebilir. -
7-70 yaşında bile öğrenilirquote:
Orijinalden alıntı: mehmet_166
ogrenmek ve uretmek lazım onumdekı 1000 lerce insanı gorunce yaptıklarımın ugrastıgımın sonucunu alabılecekmıyım dıye dusunuyo ınsan
Alıntıları Göster -
bu konunun aynısı 30 yaş için de açılmıştı ve sonuç öğrenilebilir çıkmıştı :))quote:
Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E
7-70 yaşında bile öğrenilir
Alıntıları Göster -
o zaman java yla baslayalımquote:
Orijinalden alıntı: muratsal
bu konunun aynısı 30 yaş için de açılmıştı ve sonuç öğrenilebilir çıkmıştı :))
Alıntıları Göster -
java c# c++ c hepsi olur yeter ki algoritma öğren :)quote:
o zaman java yla baslayalım
Alıntıları Göster -
ogrenıcem sonra degısık oyunlarla karsınızda olucam nasıpsequote:
Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E
java c# c++ c hepsi olur yeter ki algoritma öğren :)
Alıntıları Göster -
neden olmasın ? :)quote:
ogrenıcem sonra degısık oyunlarla karsınızda olucam nasıpse
Alıntıları Göster
tabiki öğrenebilirsin -
android için oyun ve benzeri yazılım yapmak için ugrasıcam fakat ilk nerden baslamalıyım tam karar veremedım herkez farklı bı onerıde bulunmusquote:
Orijinalden alıntı: canmustu
neden olmasın ? :)
tabiki öğrenebilirsin
Alıntıları Göster -
boşuna çabalama bu yaştan sonra bişey öğrenemezsin. yaşın zaten olmuş 28. millet 10 yaşında hacker oluyo. git sigortalı bi iş bul çalış.quote:
android için oyun ve benzeri yazılım yapmak için ugrasıcam fakat ilk nerden baslamalıyım tam karar veremedım herkez farklı bı onerıde bulunmus
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: selamolsunbolubeyine
boşuna çabalama bu yaştan sonra bişey öğrenemezsin. yaşın zaten olmuş 28. millet 10 yaşında hacker oluyo. git sigortalı bi iş bul çalış.
işim var zaten benimki hobi olsun diye ama vur dedık oldurdun bizi o ayrı mesele:) -
quote:
quote:
boşuna çabalama bu yaştan sonra bişey öğrenemezsin. yaşın zaten olmuş 28. millet 10 yaşında hacker oluyo. git sigortalı bi iş bul çalış.
işim var zaten benimki hobi olsun diye ama vur dedık oldurdun bizi o ayrı mesele:)
ilk defa hobi olsun diye programlama öğrenmeye çalışan 28 yaşında bi adam görüyorum. -
bu hep hayalımdı ama ıs bulma pesınde gecıtıgı ıcın omrumuz yas buralara kadar geldı tabı sımdı devlet memuruyum elım bos gonlum hos aksamları tv ızlıycegıme bu cok daha mantıklıquote:
Orijinalden alıntı: selamolsunbolubeyinequote:
quote:
işim var zaten benimki hobi olsun diye ama vur dedık oldurdun bizi o ayrı mesele:)
ilk defa hobi olsun diye programlama öğrenmeye çalışan 28 yaşında bi adam görüyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
bu hep hayalımdı ama ıs bulma pesınde gecıtıgı ıcın omrumuz yas buralara kadar geldı tabı sımdı devlet memuruyum elım bos gonlum hos aksamları tv ızlıycegıme bu cok daha mantıklı
hobi olarak çok da güzel bir meslek bence ... çalışın bunun üstüne derim sonuna kadar
programlama için c# , java öğrenin c++ ile devam edin ... html 5 , css 3 öğrenin web sitesi için de ... -
tesekkurler canmustu nasipse bi yerden tutmak lazım ben daha cok android için oyun tasarımı dusunuyorum cunku web sitesi konusunda rakip baya fazlaquote:
Orijinalden alıntı: canmustuquote:
bu hep hayalımdı ama ıs bulma pesınde gecıtıgı ıcın omrumuz yas buralara kadar geldı tabı sımdı devlet memuruyum elım bos gonlum hos aksamları tv ızlıycegıme bu cok daha mantıklı
hobi olarak çok da güzel bir meslek bence ... çalışın bunun üstüne derim sonuna kadar
programlama için c# , java öğrenin c++ ile devam edin ... html 5 , css 3 öğrenin web sitesi için de ...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_166 -- 16 Mayıs 2013; 11:29:26 >
-
80 yaşından sonrada istenilirse öğrenilir :)quote:
tesekkurler canmustu nasipse bi yerden tutmak lazım ben daha cok android için oyun tasarımı dusunuyorum cunku web sitesi konusunda rakip baya fazla
Alıntıları Göster -
quote:
tesekkurler canmustu nasipse bi yerden tutmak lazım ben daha cok android için oyun tasarımı dusunuyorum cunku web sitesi konusunda rakip baya fazla
öyleyse flash programına da bir göz atın -
31 yaşında başladım ve gayet başarılı devam ediyorum.
İstek, heves ve gayret varsa gayet öğrenilir. -
nerden baslayım sen soylequote:
Orijinalden alıntı: Rüzgar81
31 yaşında başladım ve gayet başarılı devam ediyorum.
İstek, heves ve gayret varsa gayet öğrenilir.
Benzer içerikler
- nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı
- en çok kullanılan yazılım dilleri
- google güvenli arama kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X