Şimdi Ara

28 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
17
Favori
25.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tancatanca

SENİN SADECE psikolojin değil sosyolojin fizyolojin ve biyolojinde bozuk bende seni araya giren parazit sorunlu gençlerden sanmıştım meğerse insanlık yapmaya çalışıp moral vermek istediğimiz konuyu açan klişiymişsin bu daha kötü sen yardımcı oluğ moral verenlere böyle mi sataşırsın ne chp si ne akp si saçmalıyorsun beton kafalımısın nesin boş muhabbet etme de adam ol akıllı ol efendi ol saygılı ol facebok tweter klavye gençliği seni kiitap oku kitap kendini gelişştir yetiştir hata bendeki sana moral vermek için seni adam yerine koyup mesaj attım sen bu kafayla parti kavgası maç kavgası kız kavgası çok yaparsın belli ki huzursuz sıkıntılı asabi birisin hadi de get işine

Yapma ya yazdığın mesaja bak bir Bakayım kimin psikoloji bozulmuş şurada gelip bir şey yazmışım düzgünce saçma sapan saygısızlık yapıyorsun ve küstahça cevap veriyorsun karşında babanın uşağımız var?Ki babanın uşağına bile de getla diyemessin.Ben konu açarken de yürüla kaybolla yazmışmıyım ki de getla diye cevap veriyorsun haddini bil.Eksik olsun senden gelecek yardım,yazdığın mesajlarda görünüyor kısaca yalanların chpliymişte ak partiye oy vermiş buna 10 yaşında çocuk bile insnmaz.klavye gençliğinde demişsinde
    yüzünüzde konuşurum hiç dert etme ayrıca benim efendiliğimde adamlığımda sana yeterde artar sen kendin efendi ol adam ol önce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 29 Ağustos 2014; 19:20:57 >
  • ben de tipimden muzdaribim evet ama bunu bir ölüm kalım meselesi haline getirmiyorum.(en azından artık takmıyorum, ama 18-19 yaşındayken ağlardım geceleri) bence çok takma kardeşim bir işin varsa kazandığın parayı harca ye iç gez eğlen. tek olsan da git bi yerlere eğlen. elbet birisi çıkar karşına. yaşın çok ileri değil.
  • aşağı yukarı aynı yaştayız benim de sevgilim olmadı. Maddi anlamda yeterliyim de aslında. Demek ki maddiyat tek başına yeterli değil. Ama şunu iyi biliyorum ki kendi bakımıma hiç özen göstermiyorum. İşe giderken veya dışarı çıkarken sıradan kıyafetler giyiniyorum. Artık bu dakikadan sonra herhangi bir arayışa girmeye niyetim yok çünkü sevmek nedir bu duyguyu hiç tatmadım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtime

quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

SENİN SADECE psikolojin değil sosyolojin fizyolojin ve biyolojinde bozuk bende seni araya giren parazit sorunlu gençlerden sanmıştım meğerse insanlık yapmaya çalışıp moral vermek istediğimiz konuyu açan klişiymişsin bu daha kötü sen yardımcı oluğ moral verenlere böyle mi sataşırsın ne chp si ne akp si saçmalıyorsun beton kafalımısın nesin boş muhabbet etme de adam ol akıllı ol efendi ol saygılı ol facebok tweter klavye gençliği seni kiitap oku kitap kendini gelişştir yetiştir hata bendeki sana moral vermek için seni adam yerine koyup mesaj attım sen bu kafayla parti kavgası maç kavgası kız kavgası çok yaparsın belli ki huzursuz sıkıntılı asabi birisin hadi de get işine

Yapma ya yazdığın mesaja bak bir Bakayım kimin psikoloji bozulmuş şurada gelip bir şey yazmışım düzgünce saçma sapan saygısızlık yapıyorsun ve küstahça cevap veriyorsun karşında babanın uşağımız var?Ki babanın uşağına bile de getla diyemessin.Ben konu açarken de yürüla kaybolla yazmışmıyım ki de getla diye cevap veriyorsun haddini bil.Eksik olsun senden gelecek yardım,yazdığın mesajlarda görünüyor kısaca yalanların chpliymişte ak partiye oy vermiş buna 10 yaşında çocuk bile insnmaz.klavye gençliğinde demişsinde
    yüzünüzde konuşurum hiç dert etme ayrıca benim efendiliğimde adamlığımda sana yeterde artar sen kendin efendi ol adam ol önce.

Kardeş bir kızın seni sadece tipin içinde sevmesi de çok kötü değil mi?
    Bir çizik bi sivilce bir trafik kazasına seni terkedecek birini mi istersin hayatında?
    Bu nedenle mantığın yanlış.
    Kızların seni istemesi için bir nedeni olmalı.Yani farklılık yaratmalısın.Bu popülerlik olabilir para olabilir tip olabilir bir yeteneğin olabilir futbol basket veya piyano gitar gibi.
    Ayrıca tipini merak ettim.Pm at bir değerlendirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rongol34 -- 29 Ağustos 2014; 20:22:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

34 yaşındayım benimde olmadı.

Takmıyorum.

Olanlarıda görüyoruz.

Birbirlerinin sevgisini tüketiyorlar sadece.

Tam tüketim toplumu olmuş millet.

Sevmeyen pişman sevene düşman.

Ah ahh içinde neler patlıyor senin

• Üniversiteye gitmen lazim bir de psikologa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iiwalterwhite

Üniversiteye gitmen lazim bir de psikologa.

Niye universiteye gidince ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSİKOLOJİSİ VE DİNİ İMANI SAĞLAM OLAN BİRİSİ BÖYLE BİR BAŞLIK AÇIP DA SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMAZ SONRADA BAŞKALARINA SATAŞMAZ KENDİNİ BİR GÖZDEN GEÇİRMENİ TAVSİYE EDERİM SAYIN RED KITBOŞ ADAM OLMASAN BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAZSIN ADAM OL AKILLI OL MAHALLE KARILARI GİBİ ONA BUNA HAKSIZ YERE SALDIRIP DEDİKODU YAPMA BOŞA LAKIRTI ÇIKARTMA ERKEK ADAM OL MİLETE DE CEVAP YETİŞTİRMEYE ÇALIŞMA KONUYU KİTLE GİTSİN
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.