Şimdi Ara

28 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
17
Favori
25.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

34 yaşındayım benimde olmadı.

Takmıyorum.

Olanlarıda görüyoruz.

Birbirlerinin sevgisini tüketiyorlar sadece.

Tam tüketim toplumu olmuş millet.

Sevmeyen pişman sevene düşman.

Olmadiysa nerden biliyosun ki bunlari
    butun evliler ya da sevgililer hata yapmis zaten dimi sen dogrusunu yapmissin :)
    Gerci sen istesen yapardin istemefigin icin yapmamissinDIR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bunları harfiyen yap pc başından kalk annenin yanına git anne bana kız bul bıktım artık de işlem tamam
  • Hocam meslek + karakter güzel olursa güzel bir kadınla evlenirsin.
  • Empati ve psikolojiden anlayan gözlem yapanlar bunu bilebilir.

Bu millet doğru düzgün neyi başardı ki.

Sevmeyi ve sevilmeyi başarsın.

Yaptıkları en iyi şey yanlış yönlendirme.

Karşıdakinin zayıf noktası arayanların sağlam ilişkisi olmaz.

Bir insanı kaşı gözü için seven saçı kıyafeti için terk eder.

İnsan bir bütündür öyle sevilir yoksa sevmeninde bir manası olmaz.

En kötü ihtimali düşünürüm ki başıma geldimi şaşırmam.

Milletin sevgilisi var diye ulan bende sevgili yapmalıyım hurra (sonuç:hüsran)

Gerçek sevgi kişinin açıklarını örtmektir intikamsız saf bir sevgi ile sevmektir.

Gerisi anlık hevestir.
  • Forumun %90i boyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Bu çirkinlik dediğimiz şey görecelidir bazı ırklar daha avantajlı ama bir aborjin kabilesinin ortasında en yakışıklı seni gösterebilir kabiledeki kadınlar.

O yüzden farklı ırklara yönel başka milletlerdeki kadınlara aklına direk avrupa gelmesin ama dünya büyük bir yer.

Bu dediğim bilimsel bir şey love and relationship bir asyalı bir afrikalıdan bir eski moo bir türkten hoşlanabilir.

Hocam iyi niyetle yazmışsınız ama bildiğin gömmüşsünüz konu sahibini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahsi geçen zebani

hocam görücü usülünü deneyin bence

Adamı zorla iteleyeceksiniz hocam
    Zavallı kız
  • İçim huzur doldu resmen
  • Nasıl bir çirkinlik bu kardeş ?
    İyi giyinen, saçı sakalı düzgün her erkek kız bulabilir. Bence siz işi kafada bitirmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır. Zayıfsındır, kilo alırsın.. dişin kötüdür, yaptırırsın. burnun büyüktür estetik olursun. şişmansındır, kilo verirsin.saçların keldir, saç ektirirsin. kaşların kalındır, ayı gibi kıllısındır, tüy dökücü kullanırsın, kaşlarını aldırırsın, iyi giyindin mi bide kim bakmayacak?

1 yıl spor salonuna git, dişlerini yaptır, burnun büyükse estetik ol, saçlarını güzelce kestir, 2-3 hafta sakalını kesme güzel bi şekil ver, güneş gözlüğünü tak parfümünü sık, şöyle adam akıllı 150-200 liraya 2-3 sene giyebileceğin kot pantolon, kaliteli bide tişirt al bak bakalım nasıl peşinden koşuyolar

yıl olacak 2015, hala çirkinim diye ağlayan var. biraz bakım fazla bişey değil.. bilgisayarda dötünüzü büyütmeyin fazla

İşte o bahsettiğin gibi olmuyor,uzun süre güreş yaptım,iyi bir vücudum var.Senin bahsettiklerini çirkin insanlar düşünmüyor mu zannediyorsun?Denemiyor mu deniyor ama olmuyor işte.Kİlolu olmak farklı bir kavramdır,kişiye bağlı çirkinlik denmez ona.Benim bahsettiğim yüz,saçı halledersin ki bende o bile olmuyor ne uzun yakışıyor ne kısa en iyisine gitsem bile olmuyor saç yapım farklı çünkü.Bana bize bildiğimiz şeyleri söyleme,güzel veya ortalama bir insan bakımsız gezebilir ama çirkin bir insan geçemez çünkü elindeki malzeme zaten kötüdür.Saçlarını düzeltebilirsin,kaşlarını düzeltebilirsin,burnunu kulağını düzeltebilirsin ama yüz yapını yüz hatlarını düzeltemezsin.Demişsinki sene bilmem kaç sene değil 2014 2114 de olsa estetik çirkini güzel yapacak kadar ilerlemediyse bunlar sadece bize züğürt tesellisi olarak kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel abim benden büyüksün sakın umutsuzluğa kapılma bu hayatta sakın özgüvenini kaybetme ne çirkin göbekli tipsiz adamlar ne kızları götürüyor.Ne demişler armudun iyisini ayılar yer.Herkesin bir alıcısı vardır.Bir insan ne kadar çirkin olabilir ki elin ayağın tuttuğu için Allah'a şükret bence.Kendine özen göster.Saçın sakalın düzgün olsun kızlarla konuşurkende utanma sıkılma atılgan karizmatik ol.Görem seni.
  • olması gerektiğini sana kim söyledi
  • DarKSide58 D kullanıcısına yanıt
    Çevrende 20 li yaşlarda olup kız arkadaşı olmayan kaç kişi görsün söylesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redtime -- 27 Ağustos 2014; 23:06:51 >
  • de get la :) dalga mı geçiyonuz?Abiniz olarak 38,99 yani 39 a ramak kalan yaştayım bekarım benimde hiç kız arkadaşım olmadı ama vaktimi güzel şeylerle değerlendirdim mutluyum huzurluyum sağlıklıyım imanlıyım şükürler olsun ki kafam da çok rahat belki kız olsaydı sorun sıkıntı vakti boşa harcama olacaktı sıkıntı yok ama artık evlenmek lazım at ile avrat yiğidin bahtına demiş atalarımız sadece sabredin yeter zira kızlarla çıkmak boşa ümit verip ümitlenmek elektrik alıp vermek kısa devre olmak marifet değil asıl marifet tek bir kişiyi gözüne kestirip ömür boyu ona talip olmakta bunu sakın unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

de get la :) dalga mı geçiyonuz?Abiniz olarak 38,99 yani 39 a ramak kalan yaştayım bekarım benimde hiç kız arkadaşım olmadı ama vaktimi güzel şeylerle değerlendirdim mutluyum huzurluyum sağlıklıyım imanlıyım şükürler olsun ki kafam da çok rahat belki kız olsaydı sorun sıkıntı vakti boşa harcama olacaktı sıkıntı yok ama artık evlenmek lazım at ile avrat yiğidin bahtına demiş atalarımız sadece sabredin yeter zira kızlarla çıkmak boşa ümit verip ümitlenmek elektrik alıp vermek kısa devre olmak marifet değil asıl marifet tek bir kişiyi gözüne kestirip ömür boyu ona talip olmakta bunu sakın unutma

Farklı bir cevap verecektim ancak yazdığın mesajlara biraz bakınca troll olduğunu farkettim, en sevdiğim yalanlardan o siyaset konusunda yazdığın bazıları iyice abartıp chpliyim ama ak partiye oy verdim diyor saf sanıyorlar galiba kendileri gibi.Ayrıca 38 yaşındayım demişsin ancak 38 yaşında bir adamın bir üslubu olur de get la cevabından büyük harf kullanmamandan yerine göre tamamen çaps açık şekilde yazmandan trollemeden veya 20 yaşında gibi cevap vermenden belli yaşın.Ben sana de get la demeyeyimde iyigünler diyeyim hadi kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redtime -- 28 Ağustos 2014; 19:32:12 >

• 38 YAŞINDA olunca robot gibi mi olmak lazım iş arasında espiri nükte yapamaz mıyız ayrıca adam soru sormuş bizde moral vermek için nükteli bir cevap vermişiz hata mı etmişiz siz neden konu ile alakalı yazmak yerine sataşmayı tercih ediyorsunuz ki bana cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz ki.Ayrıca zavallı bir nesil ve gençlik yetişmiş ki ne sevgi var ne saygı ne de dil bilgisi up yazıp duyorlar ne anlama geliyor ayrıca benim toroll olduğumu farketmişsin anladıysam senin gibi olayım ne güzel kavramlar bular değil mi ben biraz cahilim kusuruma bakma birde seni trollediğim için özür dilerim her ne anlama geliyorsa artık sayın red kıt de git
  • Bu dünya'da kız arkadaşlarınız,sevgilileriniz olsun;ama evlenmeyin.
    Evlenenleri görüyorum,resmen zindan hayatı yaşıyorlar.
    Kafanız rahat,kimseye hesap vermeden, özgürce yaşamak gibisi yok.
    Anne ve babalar çocuklarının hemen evlenmesini ister tabi ki.
    Çünkü ileride yaşlanacaklar,el ayak altına düşecekler.
    Onlara bakacak,onları besleyecek birilerini isterler.
  • Banada hiç inandırıcı gelmiyor şu kızların " Aman içi güzel olsun boşver" lafları he anam he içi güzel olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

38 YAŞINDA olunca robot gibi mi olmak lazım iş arasında espiri nükte yapamaz mıyız ayrıca adam soru sormuş bizde moral vermek için nükteli bir cevap vermişiz hata mı etmişiz siz neden konu ile alakalı yazmak yerine sataşmayı tercih ediyorsunuz ki bana cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz ki.Ayrıca zavallı bir nesil ve gençlik yetişmiş ki ne sevgi var ne saygı ne de dil bilgisi up yazıp duyorlar ne anlama geliyor ayrıca benim toroll olduğumu farketmişsin anladıysam senin gibi olayım ne güzel kavramlar bular değil mi ben biraz cahilim kusuruma bakma birde seni trollediğim için özür dilerim her ne anlama geliyorsa artık sayın red kıt de git

38 yaşında birinin bir üslubu olur de get la şeklinde yazarak seviyeyi düşürmez demişsin ya şimdiki gençlikte dil bilgisi yok diye,cümlelerinde ne nokta var ne büyük harf ne virgül.Saygısız gençlik demişsin buradakilerin çoğunun yaşı ufak ancak de getla türevinde bir şey yazmışlar mı?Olda benim gibi ol o kadar sayfa cevap yazmışım seviyesiz tek bir cevabım yok.Trollüğüde anlatayım demişsiniz chpliyimde ak partiye oy verdim yazdığın cevaplara biraz bakınca çoğu ak partiliden daha koyu ak partili olduğun belli nasıl chplisin sen?Geçen gün face sayfasında yazmış biri chpliyimde ak partiye oy verdim adamın sayfasına baktım sürekli AKP'yi öven paylaşımlar.Kısaca troll göründüğü gibi olmayandır mesela bak ben CHP'ye oy verdim ama akpartiliyim gibi bir yalan söylemem veya tarafsızım demem çünkü başkası inanmaz buna sadece kendini kandırırsın.Konu ile yazmak yerine demişsiniz konuyu açan zaten benim konu sahibi olmasaydım mesajını alıntılamazdım zaten.28 yaşında kız arkadaşın olmayacak evlenmiycen 38 inde olmayacak evlenmiycen ee kaçında evlenicek insan 50 yaşında mı 60 yaşında mı?Nasılki yemek içmek fizyolojik bir ihtiyaçta sevmek sevilmeler psikolojik bir ihtiyaçtır kısaca bir ihtiyaçtır olmadığı zaman eksik kalırsın.Nickle dalga geçme konusundan gelince tatabanca buyur sen "de git"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redtime -- 29 Ağustos 2014; 18:22:10 >

• SENİN SADECE psikolojin değil sosyolojin fizyolojin ve biyolojinde bozuk bende seni araya giren parazit sorunlu gençlerden sanmıştım meğerse insanlık yapmaya çalışıp moral vermek istediğimiz konuyu açan klişiymişsin bu daha kötü sen yardımcı oluğ moral verenlere böyle mi sataşırsın ne chp si ne akp si saçmalıyorsun beton kafalımısın nesin boş muhabbet etme de adam ol akıllı ol efendi ol saygılı ol facebok tweter klavye gençliği seni kiitap oku kitap kendini gelişştir yetiştir hata bendeki sana moral vermek için seni adam yerine koyup mesaj attım sen bu kafayla parti kavgası maç kavgası kız kavgası çok yaparsın belli ki huzursuz sıkıntılı asabi birisin hadi de get işine
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.