Şimdi Ara

28 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
17
Favori
25.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar belli bir yaşa kadar dünyanın en kıymetli varlığını bulundurdukları için herkese bakmıyor, çıtayı çok yüksek tutuyor. Sonra o varlığın o kadar kıymetli olmadığını anladıklarında sizin devriniz başlıyor çünkü bu devirde evlenmek isteyen adam bulmak bakire bayan bulmak kadar zor ve değerli. Tam yaşına gelmişsiniz işiniz gücünüz varsa kıymetini bilin derim. Yukarıda yazan arkadaş çok güzel özetlemiş, sorun çıtayı gereksiz yükseğe koyma veya özgüvensizlik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır abi o Türkiyedeki kızlar için geçerli bi söz. Biliyosun Türkiye abazaların miamisi gibi olduğu için bi kızın peşinden 250 gr için 50 erkek koşunca kız ister istemez E sınıfı olsa bile kendini A sınıfı hissedip o g.tünü uzaydan indirmek imkansızlaşıyo. Yoksa ben inanmıyorum bu şekilde ilerlediğine başka ülkede ilişkilerin.
  • Tipi falan bahane etmeyin.herşey korkuda bitiyor arkadaşım suskunların yaşamaya hakkı yok gibi birşey bizim toplumumuzda bende sizin gibiydim yakışıklı değilim ama sempatiktim birgün uyandım 1 saat düşündüm yattığım yerde hayatımı düzene koymaya karar verdim hiçbir kıza yazmazdım konusanlardanda uzaklasmaya calısırdım.hoşuma giden birine artık ben adım atıyorum 10 civarı kızla samimiyet kurup konustum teklif ettiğimde sadece 2 si reddetti oda seni kardeşim gibi görüyorum aramız bozulmasın nolur vs. laflarıydı.
  • Geçeceksin bu sözleri dostum, az entel bir bilgi birikimin, mantıklı konuşmaların varsa sevgili edinebilirsin, önemli olan o özgüven eksikliğinden ötürü arkadaş ortamlarında olmamandır, bir kursa yazıl, dans kursu, resim kursu gibi. burada gayet mantıklı davran, öyle kız edinmek için giden tipler gibi değil yani. rahat ol ve kızlarla rahat konuş, zaten bir şekilde ilerisi gelir.. önemli olan özgüven eksikliğidir.
  • bu durumu 19 dan 28ine yaş yaş yazmayıp özet geçseydin keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redtime kullanıcısına yanıt
    Abimde seninle ayni durumda,
    Yakisikli mi? Evet..
    Ama özgüven olmadığı icin 28 yaşına geldi hala ne kiz elini tuttu nede evlenebildi, gozlemledigim bu..
    Bana gelirsek bende aynıyim la 18'e geldim hala tik yok zaten istemiyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bir erkek olarak yanlış şekilde kıyaslamışsın kendini, kızlarda zaten doğanın kanunu önemli olan güzellikken erkeklerde ise ön plana çıkma, lider olma, toplumdaki baskın kişi olma önemlidir. İstersen ağır tipsiz ol bir ortamda sözü geçen, o ortamın lideri sensen ortamdaki kızlar bilinçsel olarak seni elde etmek ister vericilerini sana açar. Ha tip ise bu durumda şöyle oluyor, genelde tipi iyi olanlar o toplumsal baskın kişi sınıfına geliyor çevrelerince. Hani kızlar paraya bakar falan deniyor ya aslında parası olan toplumsal baskın kişi olduğu için dolaylı olarak baskınlığına bakıyor erkeğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 17 Ağustos 2014; 10:44:05 >
  • Kandırma kendini genç, arkadaşların taş gibi kızları öpüp okşarken hiç mi canın istemedi, içinden küfretmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerzek silahtar

Krdeşim napalım kaderimiz bu bnm tipde bu hiç kız arkadaşim olmadı sizce tipdemi sıkıntı var yoksa başka birşeydemi
     28 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı

Sen bir tipe sahip olduguna eminmisin knk

• redtime kullanıcısına yanıt
    panpa ortamın nasıl.ne iş yapıyorsun ne ile meşgulsün. yani arkadaş çevren nasıl.güzellik çirkinlik o kadar önemli değilde , insanların beraber bir şeyleri paylaşıp anlaşması mesele.sen bence beraber vakit geçirebileceğin , hayattan beraber yaşayarak tad alabileceğin birisini bulmuşsan sıkıntı yok. o kadar güzel insan var .arkandan saplar gider sonra ;
  • Guzellik ne abi ya mesele kafadar bulmak,2 boya 1 ruj ile kolayca guzellesebulen dunyada yasiyor mesele guzellik ilmaktan cikti mesele baska

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtime

Edemiyorsun işte,kaltak veya değil karaktersiz veya değil sonuç olarak sevmek sevilmek duygusunu yaşıyor işte aşk istemdışıdır bundan 10 sene önce arkadaş grubum vardı lisede ben birini seviyordum ama diğer kızların yanında arkadaşlarıma göre yüzüne bakılmaz o kadar güzel kız vardıki sarışından tut esmer güzeline bense kısa boylu arkadaşlarıma göre güzel bile olmayan bir kızı sevmiştim,diğer verdiğin örnek farklı gene,önce dışını beğenmiş sonra içini,içinin güzelliğini görmesi için dışını azda olsa beğenmesi lazım.Nasıl güzelliğin derecesi varsa çirkinliğinde derecesi vardır çok çirkin olmak başka çirkin olmak başkadır.Okan Bayülgen'de çirkindir İlyas salmanda peki bu ikisinin arasında fark yok mu sence?El ayak tutuyor meselesine gelince herkesin derdi kendine göre büyüktür görmeyen bir insan için görmek çok önemlidir sağır bir insan için duymak çok önemlidir evladını kaybetmiş bir insan düşün eli ayağı tutuyor diyebilirmisin elin ayağın tutuyor boşar işte fiziksel olarak sağlıklı olmak kadarda psikolojik olarakta sağlıklı olmak önemlidir sevmek sevilmek bir ihtiyaçtır olmassa oluyor ama eksik oluyor işte ayrıca fiziksel olarak sağlıklı olmak kadar psikolojik olarakta sağlıklı olmak önemlidir.İntihar eden insanlara bak çoğunun fiziksel sorunu yoktur genel olarak psikolojiktir yani bir insan fiziksel sorunu olsada bir şekilde mutlu olabilir ama psikolojik olarak sorunluysa o sorunu çözmeden mutlu olması nerdeyse imkansızdır.

Arkadaşım buradaki yeni yetmelerin pek çoğu seni anlamayacak,bunu bil.verilen tavsiyeler hep konuşkan ol giyinmene dikkat et kendine güvenin olsun gibi.tavsiyeler hep manita yapma üzerine.lakin anladığım kadarıyla dert manita yapmak değil yada konu başlığında ki gibi kız arkadaşının olmaması meselesi değil.belki konuşkan olup yada paralı ve bilgili olmak sana kız arkadaş getirirdi fakat senin istediğin bu da değil.sevmek sevilmek aşık olmak istiyorsun ve biliyorsun,ilk bakışın bir kalbin birine ısınması atması için dış güzelliğin en önemli etken olduğunu.bunu anlarım ben.ama sende şunu anla; eğer kimse seni sevmeyecekse aşık olmayacaksa öyle olsun,sende kimseyi sevmeye çalışma.kendi denginde bi manita bul varsın aşık olmasın sana varsın ne o seni ne sen onu sevme ama yalnız kalma.hayat kısa ve insan tadını çıkarmalı.zaten birine aşık olsan ve o da sana aşık olsa yine de mutlu olamayacaksın çünkü her zaman kendini aldatılabilecek insanlar listesinin en başında göreceksin çünkü anladığım kadarıyla sende her gördüğün insanla kendini kıyase ediyorsun.o yüzden kendine önemsemeyeceğin bi manita bul eğlen bazı şeylerin tadını çıkar.

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    Yoo hocam, cidden hic istemedim o.O
    Zaten cevremde kiz var ama ben kendim yazmiyorumki sevgilisi neysede evlenmek sacma ve gereksiz geliyor.. Bir kişiye hayatını adamak, hele çocuk olursa iyice baglanmak zorunda kalicaksin.. Bana göre değil hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlattıklarım Herkez için geçerli değildir. Yabancı olup Türkçe dil seçeneği veren bir çok site ve tv kanalı sayesinde manipüle edilmiş ve değiştirilmiş çocuklar için geçerlidir.

Tv ve internetin insanlara aktardığı bir düşünce var "Güzel kızlar sadece yakışıklı, zengin ve ünlü erkeklerle çıkar".

Çünkü küçük kızlar disney channel-sarayda yaşayan pamuk prenses-lüks ve bakımlı barbie vb. ile büyüdü ve Tvlerde gördüğü lüks yaşamı,ihtişamı seçmeleri için manipüle edildi.
    Dizilerde filmlerde düşük ücretle çalışıp mutlu olabilen bir karakter gördünmü? göremezsin.
    Yeni nesil ise Justin bieber benzeri zengin erkekleri isteyecekler.

Çünkü onların manipülasyonuna göre "19.ıncı yüzyılın en büyük problemi VEBA, 20.inci yüzyılın ki ise "Çirkinlik"tir.
    Zengin ama Çirkin olan erkekler bile sadece paralı ilişki kurabiliyor artık.
    Çünkü fahişe-jigolo olan kadın veya erkek zengin oluyor ve rahat yaşam sürebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 17 Ağustos 2014; 12:45:55 >

• Çoğunluk mükemmelin peşinde.

Olayın içinde olanlara göre işkence.

Olmayanlara göre mutluluk.
  • Subyan denecek kucuk kizlardan tutun da orta yaslar ve benden buyuk evli kadinlara kadar bir cok kizin ilgi alanindayim. Ama ego tavan yaptigindan cogunun suratina bakmadim. Ve elime mahkum kaldim. Yasim 21 ufak defek bir cok kizla flort ettim yine ciktigim oldu ama adam akilli sevgilim olmadi. Bu icimde ukde kaldi. asosyal oldugumdan cok az kizla tanistim cogunuda kendime cektim. Ama tipsizlerde ego olmadigindan daha girisken oluyorlar ve çene olunca cok kiz goturuyorlar. Simdi sen cok tipsizsen biraz para harcayip amelayat ol. Killari aldir burnu duzelt saca ayar verdim mi tamam sin abi :)

• yok içgüzellik bakımsızlık diye bıdı bıdı yapmaya gerek yok sonuna kadar haklısın
  • Ya bence bende çok yakışıklı birisi değilim (Allah günah yazmasın belkide çok yakışıklıyımdır bilemiyorum.) ama işte nasıl bi aura olduysa, bir sevgilim var ve onu çok seviyorum. Olayın çirkinlikten öte bence ten uyumu denen faktörle alakası var. Yani Hiç tipine baksan yüzüne tükürmeyeceğin adamlar gayet güzel kadınlarla hayatını birleştiriyor ve ya tam tersi oha bu kadar yakışıklı adam nasıl böyle bir kadınla birlikte diyebiliyorsun. Emin ol bunlarda para pul falanda o kadar yok. Bunlar ten uyumuyla da alakalı bence, mesela ben sevdiğimin kokusunu almadan birkaç gün duramıyorum.
  • konuyu açan arkadaşa lafım yok iş işten geçmiş olabilir benim bu yazım 15-25 yaş aralığına

arkadaşlar tipsiz felan değilsiniz, bakımsız ve özgüvensizsiniz. hangi biriniz spor yapıyo? hangi biriniz arkadan baktıracak kadar şık giyiniyo? hanginiz tanımadığınız bi kızla muhabbet edicek kadar özgüvenli? hanginizin hayatta belli bir amacı mesleği var? hanginizin sadece arkadaşı olarak gördüğü danışabilceği kız arkadaşı var? hanginiz kilonuza dikkat ediyosunuz? hanginiz burun kıllarınızı kaşlarınızı aldırıyosunuz? hanginiz hergün başka bi kızla tanışacak kadar sosyal aktivitede bulunuyo?

bunların hepsine dikkat edin sonra kız bulamazsanız ben bi pm uzağınızdayım

kaynak: küçüklüğümden beri ilişkilerim oldu yukarda dediklerimin hepsini yapıyorum, şuanda bi ilişkim var

• herkes aslında kendini yakışıklı olarak görür. geçmişte birileri sana tipsiz diyerek moralini falan mı bozdu ?

inan insan kendini tipsiz olarak görse bu konuda ne isyanlar çıkardı. daha konuya girmeden bende çok yakışıklıyım ama işte mesajlarını görürüz dedim.

yanılmadım şu çok yakışıklıyım diyerek başlayanları topla ne bekir reyizler çıkar ama işte...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.