Arkadaşlar 280.000 Km de, 3 parça boyası olan 1992 model honda accord almak üzereyim.Sahibi ,büyük kazasının olmadığını ve sıkıntısı olmadığını söyledi.Bbaktırmasına baktırıcam motor ustasına , tek masrafı ayda 1 lt. yağ ekliyorum diyor o da malum tüplü araçların hepsinde var dedi( Neden olsun ki ? ). Yakıt tüketimi ile ilgili sıkıntım yok. Hızlanması güzel ve 8.000 liraya o denli konforlu bir araç kesinlikle yok. Yol tutuşu mükemmel. Sürüşü çok zevkli, güçlü bir araç 115 bg 2.0 motor.Kasislerde sağ taraftan ufak bir tıkırdı var bir de motor ısınana kadar gazı kesip verdiğimde tekleme yapıyor. Isınınca olmuyor fakat.Tüp ise sıralı sistem. Kullanıcıların da fikrini almak istedim. Önceden hep sıfır, yeni model araba bindiğim için sanayi yolu bilmem. Beni üzer mi acaba ? Şimdiden teşekkürler.
Aracın resmi yükledim.
Uzer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Her şey iyi hoş güzel de ayda 1lt yağ eklemek çok mantıklı gelmedi bana... LPG'li araçlarda olur böyle demek te mantıklı değil. LPG'li veya LPG'siz yıpranmış motorlar yağ eksiltir. 300bin devirip yağ eksiltmeyen araçlar var sonuçta...
quote:
Orijinalden alıntı: pip00
Arkadaşlar 280.000 Km de, 3 parça boyası olan 1992 model honda accord almak üzereyim.Sahibi ,büyük kazasının olmadığını ve sıkıntısı olmadığını söyledi.Bbaktırmasına baktırıcam motor ustasına , tek masrafı ayda 1 lt. yağ ekliyorum diyor o da malum tüplü araçların hepsinde var dedi( Neden olsun ki ? ). Yakıt tüketimi ile ilgili sıkıntım yok. Hızlanması güzel ve 8.000 liraya o denli konforlu bir araç kesinlikle yok. Yol tutuşu mükemmel. Sürüşü çok zevkli, güçlü bir araç 115 bg 2.0 motor.Kasislerde sağ taraftan ufak bir tıkırdı var bir de motor ısınana kadar gazı kesip verdiğimde tekleme yapıyor. Isınınca olmuyor fakat.Tüp ise sıralı sistem. Kullanıcıların da fikrini almak istedim. Önceden hep sıfır, yeni model araba bindiğim için sanayi yolu bilmem. Beni üzer mi acaba ? Şimdiden teşekkürler.
Aracın resmi yükledim.
Yıpranmamış hiçbir motor LPG'li dahi olsa yağ eksiltmez.Contaların birinden yağ sızıntısı olabilir.Motor inceden yağ yakıyor olabilir.Motor basınç testine sokturun dilerseniz.Soğuk motor tekleyebilir yada gürültülü çalışabilir. Birde yaşlı araba üzer,daha doğrusu üzer dediğim yaşına bağlı mutlaka değiştirilmesi gereken parça çıkar.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Düşündüğümde bana da çok fazla geldi. Rektifiye gerekli demekki. Konu kilit lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme