Şimdi Ara

2800 kalorilik Clean Bulk diyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abiler ve ablalar. Ben skinny fat biriydim. Simdi %11 yag oranina kadar dustum. Boyum 179, kilom 60. Su anda hızlı bir sekilde clean bulk yapmak istiyorum. Haftada 5 gun vucut calisicam. 2800 kalorilik bir diyet hazirladim. Bu isten anlayan abiler varsa diyetimde yanlis gordugunuz bir yer veya onereceginiz bir sey varmidir.

Kahvaltı=
    4 yumurta - 75gr lor peyniri
    50gr yulaf ezmesi -70gr yogurt - 1 muz. = top 780 kalori

Ogle yemegi=
    250 gr bulgur
    100 gr tavuk gogusu = top 455 kalori

Aksam yemegi =
    250 gr bulgur
    200 gr tavuk gogusu
    Yaninda lahana ve ıspanak salata = top 715 kalori

Ve atistirmalik 1 paket 150 gr yer fistigi = 900 kalori

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurthalo -- 6 Ekim 2019; 22:44:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2800 Kalorilik Clean Bulk Diyeti: Günlük 2800 Kalori Nasıl Alınır

Vücut geliştirme yolculuğunuzda kas kütlesi kazanmak istiyorsanız, 2800 kalori beslenme programı olan Clean Bulk diyeti ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir. Bu diyet, vücudunuzun kas geliştirmek için ihtiyaç duyduğu enerjiyi ve besinleri sağlarken, aynı zamanda yağ kazanımını en aza indirmeyi amaçlar.

Clean Bulk Diyetinin İlkeleri:

• Yüksek Protein Alımı: Kas büyümesi için hayati olan proteini her öğünde tüketmelisin. Günlük hedefiniz vücut ağırlığınızın kilogramı başına 1,6-2,2 gram protein almalıdır.
    • Sağlıklı Yağlar: Avokado, fındık ve zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar, hormon üretimi ve hücre sağlığı için gereklidir.
    • Yeterli Karbonhidratlar: Karbonhidratlar, antrenman sırasında enerji sağlar. Tam tahıllar, meyveler ve sebzeler gibi kompleks karbonhidrat kaynaklarına odaklanmalısın.
    • Bol Su: Kas hidratasyonu için günde en az 8 bardak su içmelisin.
    • İşlenmiş Gıdalardan Kaçınma: Bu gıdalar, kalori açısından yoğun olmasına rağmen besin değeri düşüktür.

Günlük 2800 Kalori Nasıl Alınır:

• Kahvaltı (900 kalori): Yulaf ezmesi, meyve, yoğurt, yumurta
    • Öğle Yemeği (950 kalori): Izgara tavuk, kahverengi pirinç, buharda pişmiş sebzeler
    • Akşam Yemeği (1000 kalori): Somon, tatlı patates, brokoli
    • Ara Öğünler (350 kalori): Protein shake'i, meyve, kuru yemişler

Bu sadece bir örnek beslenme programıdır. Kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre ayarlamalar yapmalısın.

3000 Kalori Beslenme Programı Alternatifi:

Daha yüksek kalori hedefleyenler için 3000 kalori beslenme programı da bir seçenektir. Ancak, bu diyetin kalori açığını daha da artırabileceğini ve daha dikkatli izlenmesi gerektiğini unutmamalısın.

Sonuç:

2800 kalori beslenme programı olan Clean Bulk diyeti, kas kütlesi kazanmak isteyenler için etkili bir tercihtir. Yüksek protein alımı, sağlıklı yağlar ve yeterli karbonhidratlar içeren bu diyet, vücuduna büyümek ve gelişmek için ihtiyaç duyduğu besinleri sağlar. Günlük 2800 kalori alman zor geliyorsa, 3000 kalori beslenme programını da düşünebilirsin. Ancak, her zaman olduğu gibi, herhangi bir önemli diyet değişikliği yapmadan önce bir sağlık uzmanına danışman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yer fıstığı kaç gram hocam
  • Bu ne aga ciddi ciddi uğraşıyor musunuz gram vs
  • 150
  • gayet iyi görünüyor hocam
  • gayet kötü.böyle diyet olmaz. kalorinin bir kısmını fıstıktan karşılarsın eyvallah ama sen gün icinde hic birsey yemiyorsun resmen.ogle yemeğinden aksam yemeğine en az 6 saatin var. araya ek öğün sıkıştır.
  • Protein az gibi geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yağ oranını düşürdün ?
  • Bence fena değil

Ama ben ne bilirim ki :D
  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Trol galiba fıstık tavuk göğsü ıspanak bulgur lor yumurta bunların hepsi protein kaynağı
  • nasıl yağ oranını düşürdün ?
  • bozkurthalo kullanıcısına yanıt
    bu kulağa sağlıklı gelmiyor. sarkma, kas kaybı vs olmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2002dekirüştü

Trol galiba fıstık tavuk göğsü ıspanak bulgur lor yumurta bunların hepsi protein kaynağı
    Özellikle ıspanakla bulgur büyük protein kaynağı .
  • Kilo almak için mi 2800 kalorilik diyet yapıyorsun? Ben 3000 kalori alıyorum. Boy 185 cm, kilom 60. Yine de kilo alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BearGyrlls

Özellikle ıspanakla bulgur büyük protein kaynağı .

Alıntıları Göster
    Arkadaşın verdiği besinlerde toplamda 150 200gr civarı protein var, tek tek bakıp hesaplayabilirsin ben uğraşmak istemedim. Bu miktar da gayet yeterli. Bulgur ve ispanak tabii ki yiyecek, karbonhidrat ve lif alması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

gayet kötü.böyle diyet olmaz. kalorinin bir kısmını fıstıktan karşılarsın eyvallah ama sen gün icinde hic birsey yemiyorsun resmen.ogle yemeğinden aksam yemeğine en az 6 saatin var. araya ek öğün sıkıştır.
    O zaman sabah ki yulaf ezmesinj aksam ara ogune ekliycem nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurthalo -- 7 Ekim 2019; 13:19:4 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.