Şimdi Ara

29.000 TL'ye kadar dizel araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı forumlar herkese. 1 hafta önce aldığım kararla sattığım getzin üstüne bi miktar para koyup 29 bin civarı dizel Corsa veya Fiesta arıyorum en az 2007 model olmak şartıyla fakat piyasa çok uçmuş.

2008 model 1.4 Tdci collection Fiesta 114.000 Km'de 28.750 istiyor hasar kayıtsız değişensiz.

2007 1.3 Cdti Corsa Enjoy 6Bin hasar kayıtlı 3 parça boya 1 parça değişen 28.000 diyor.

Bu arabalar ben getz'i alırken (2014 aralık ayı) en fazla 25 bilemedin 26 bindi. piyasaya ne olmuş böyle. araç almam lazım fakat fiyatlara bakınca gülesim geliyor :) Şuan araç alınır mı piyasa düşer mi ve ya bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim ya da sizin farklı model önerileriniz varsa bekliyorum lütfen deli gibi araç araştırıyorum :) hayırlı günler

• 2008 dizel fiesta kullandım. çok güzel, dengede giden savrulmayan rahat bir araba. tüketimi de az. tavsiye ederim.
    temizini bul affetme fiaytlar düşecek diye yoksa çok beklersin.
  • Geçen hafta 2006 model Toyota Corolla HB 1.4 d-4D Terra aldım. Kazasız boyasız, fiyat: 27.750 TL . sizin saydığınız Getz, Fiesta 'dan ve Corsa'dan daha geniş bir araç . Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

2008 dizel fiesta kullandım. çok güzel, dengede giden savrulmayan rahat bir araba. tüketimi de az. tavsiye ederim.
    temizini bul affetme fiaytlar düşecek diye yoksa çok beklersin.

Insan 28 29 verince iyi bisey almak istiyorb:) 2007 corsa icime sinmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Geçen hafta 2006 model Toyota Corolla HB 1.4 d-4D Terra aldım. Kazasız boyasız, fiyat: 27.750 TL . sizin saydığınız Getz, Fiesta 'dan ve Corsa'dan daha geniş bir araç . Tavsiye ederim.

KM kac bınde pıyasa ates gıbı sız nasıl buldunuz bu fıyata sorunu mu var hakkını vermıssınız gercı ama mıleet sahıbınden denen ıllet sıteye bakıp fıyat yazınca uctukca ucuyor fıyatlar
  • Getzi kaca aldiniz kaca sattiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhankpc O kullanıcısına yanıt
    2009-2010 ERA düşünmez misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Geçen hafta 2006 model Toyota Corolla HB 1.4 d-4D Terra aldım. Kazasız boyasız, fiyat: 27.750 TL . sizin saydığınız Getz, Fiesta 'dan ve Corsa'dan daha geniş bir araç . Tavsiye ederim.

KM kac bınde pıyasa ates gıbı sız nasıl buldunuz bu fıyata sorunu mu var hakkını vermıssınız gercı ama mıleet sahıbınden denen ıllet sıteye bakıp fıyat yazınca uctukca ucuyor fıyatlar

Km 190 bin. Arabanın hiçbir sorunu yok.ekspertiz e soktum sapasaglam cikti. Masraf olarak Sadece 2 adet kışlık lastik aldımbir de Kış icin kaliteli bir antifriz aldım. Başka masraf yoktu. Sahibi acil nakite ihtiyacı vardı diye indirdi biraz. Sanırım piyasası 30-32 arası. Km yüksek olduğu için hakkı 29-30 arasıdır . tahminim İstanbul da 30 bine satarım istersem

• Megane 2 ,punto,fiesta tercih edilebilir.

• Bravo al b sınıfı satıp b sınıfı alma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.