Şimdi Ara

29,99 TL(kargo dahil) Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
3.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29,99 TL(kargo dahil) Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun
    urun.n11.com
    Xigmatek Ptı-g3606 Termal Macun - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/xigmatek-pti-g3606-termal-macun-P350136659

Ürün yorumları:
    www.hepsiburada.com
    Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun Yorumları
    https://www.hepsiburada.com/xigmatek-pti-g3606-termal-macun-pm-bd304771-yorumlari

Daha etkili çözüm isteyenler için(üsttekinden kat ve kat daha iyi fakat akışkan ve iletken olduğu için dikkatli olmalısınız, işlemci üzerinden sızarsa kısa devreye sebep olabilir):

62 TL/kargo, vergi DAHİL/LT-100 1.5gr Sıvı Metal Termal Macun (128 W/m.k)
    https://forum.donanimhaber.com/62-tl-kargo-vergi-dahil-lt-100-1-5gr-sivi-metal-termal-macun-128-w-m-k--140046964

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 19 Eylül 2019; 2:32:52 >

• Kaptım bir tane sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla performansı iyi gibi
  • Dis macununda nasıl termal olur demeyin alın deneyin 😀 paylaşım için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba linkteki ürünü kullanan var mı?

Tkz HY810 Gümüş Cpu VGA Termal Macun (Sürme Aparatı)
    www.hepsiburada.com
    Tkz HY810 Gümüş Cpu VGA Termal Macun (Sürme Aparatı) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tkz-hy810-gumus-cpu-vga-termal-macun-surme-aparati-p-HBV00000GJK34?magaza=Abtek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• jorge kullanıcısına yanıt
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Arkadaşım şu ürünü kullanmamı önerdi fakat içime sinmediğinden kullanmadım. Bu ürün termal macun görevi görür mü?

Swat Termal Macun Beyaz - Isı Transfer Silikonu 40Gr
    www.hepsiburada.com
    Swat Termal Macun Beyaz - Isı Transfer Silikonu 40Gr Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/swat-termal-macun-beyaz-isi-transfer-silikonu-40gr-p-HRANTKT?magaza=Electrokey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jorge kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir fiyat avantajı yoksa global marka değeri olan firmaların ürünlerini kullanmayı tercih ederim. Paylaştığım ürün Türkiye'den kargo dahil fiyatına göre gayet mantıklı bir seçim.
  • tam olarak ne zaman almıştım emin değilim ama 1.5 sene 2 sene olmuştur mediamarketten 19 tl ye almıştım sanırım. Güzel ürün. Elimdekinde hala 10 kullanımlık falan vardır diye tahmin ediyorum.

Ne kadar kaldığını anlamanın özel bi yöntemi var mı arkadaşlar Ona göre sipariş vereyim olmazsa tekrar
    bekledim bekledim ve yine sizin tavsiye ettiğiniz Arctic Mx-4 aldıktan sonra şimdi bu yapılır mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

bekledim bekledim ve yine sizin tavsiye ettiğiniz Arctic Mx-4 aldıktan sonra şimdi bu yapılır mı :)
    Üç aşağıda beş yukarı aynı seviyede iki ürün. Hatta MX4'ün termal iletkenliği daha yüksek. Testten teste çok değişiyor sıralamalar. MX-4 yurt dışında en fazla satan termal macunlardan biri kesinlikle yanlış seçim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Eylül 2019; 1:3:45 >
    sağlık olsun hocam öylesine takılıyorum ,yoksa size güvenim tamdır :)

başka bir macun var ve henüz o bitmediği için mx4 deneme fırsatım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

sağlık olsun hocam öylesine takılıyorum ,yoksa size güvenim tamdır :)

başka bir macun var ve henüz o bitmediği için mx4 deneme fırsatım olmadı
    9900K ile yapılmış daha güncel bir teste denk geldim, ilk mesaja ekledim. Önceki görseldeki eski mx-4'dü, bu mx-4 2019 edt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Eylül 2019; 1:22:45 >
    evet benim aldığım mx-4 2019 edt.
    lakin zalman neden daha yüksek fiyatla satılıyor acaba ,ben şuan onu kullanıyorum ,ayrıca 0,5 gr. daha az zalman ?

• Bu daha iyi bir macun 2 gramligida ucuz

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım ürün 3gr. 1-2 derece için 2gr olana 45 lira vermeye değmez. 60 TL ye aliexpresste sıvı metal var turkey post ile gönderiyor ona verdiğiniz ek ücrete değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Eylül 2019; 18:57:45 >
  • Açınca skt tarihi var mı acaba?

Ben dahaonce bu markanın farklı macununu almıştım 5 yıl sonra işlemci değiştireceğim zaman dökünce macunun halıya sağlam olduğunu gördüm kağıt gibi ince ama saki kıvamında tam olması gerektiği gibiydi. Neyse bu defada 2019 olanını aldım buda ona benzer kıvamda ben tavsiye ederim aliexpress pek eskisi gibi değil beklemesi ayrı dert birde kafalarına göre vergisi var bunun 2 gramligini aldım. 38 TL ye kargo dahil 8 gramligi 55 TL idi sanırım fazla gelir diye almadım onu

• Ayrıca fark bir iki derece değil . Benim işlemcim boşta 25 derece Antalya sıcağında yükte 60 üzerine pek çıktığını görmedim ben i7 4790 k ve i5 4670k ikisinde de durum ayni . 2 gram değil . 4 gram fiyatı 45 tl. 2 gramlık
    40 tl
    edit şehir adını Antakya yazmış otomatik onu duzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 19 Eylül 2019; 20:56:29 >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Xigmatek PTI-G3606 a kıyasla 2 derece yoksa kesinlikle kötü bir tercih değil mx 4. Ben fiyat farkı verilecekse sıvı metal için verilir kanısındayım. Coolabratory liquid ultra sıvı metal aldım nanoda stoktaydı gerçekten diğer termal macunlara göre çok üstün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.