Şimdi Ara

29 BİNDE İLK SAHİBİNDEN ÇOK TEMİZ A4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR.BENİM ARABAYI HATIRLAYAN VARDIR.28 BİNDE SIFIRDAN TEMİZ A4 DİYE KOYMUŞTUM.İLAN HAKKINDA ELEŞTİRİ,ÖNERİLERİNİZİ SORMUŞTUM.ELEŞTİRİLERİN HEPSİNİ DEĞERLENDİRMEYE İLANA ELİMDEN GELDİĞİNCE ONA GÖRE ŞEKİL VERMEYE ÇALIŞTIM.ESKİ İLANI HATIRLAYANINIZ VAR MIDIR BİLMİYORUM.YAYINDAN KALKTIĞI İÇİN TEKRAR LİNKİNİ ATAMIYORUM.FOTOĞRAFLAR,BAŞLIK,AÇIKLAMA VE FİYAT BAŞLICA ELEŞTİRİ NOKTALARDI.FOTOĞRAFLARI YENİDEN BAZI ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ AÇILARDAN ÇEKMEYE ÇALIŞTIM.BAŞLIKTAKİ SIFIRDAN TEMİZ İBAREM BAYA DİKKAT ÇEKMİŞTİ GEREKLİ GEREKSİZ TARTIŞILIR.ONU DA DEĞİŞTİRDİM TARTIŞMAYA GEREK YOK.AÇIKLAMADA DA DÜZENLEMELER YAPTIM.FİYAT İSE HALA ÇOK GELEBİLİR.Bİ ÖNCEKİ FİYAT 110.000 İDİ.FİYAT KONUSUNDA DİYECEĞİM PEK BİŞEY YOK.BEN ARABAMA GÜVENİYORUM.PAZARLIK PAYI OLAN FİYATTIR TEKRAR BELİRTEYİM.İLANA BAKTIKTAN SONRA TEKRAR ELEŞTİRİ,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERİM.

BU ARADA REKLAM YAPIYOR DİYEN BAZI ARKADAŞLAR OLMUŞTU.TEKRAR EMİNİM OLACAKTIR.BÖYLE BİR AMACIM OLMADIĞINI NE KADAR SÖYLESEM DE ARKADAŞLAR İNANMAMAKTA ISRARCI BİŞEY DEMİYORUM.BÖYLE BİRŞEYE İHTİYACIM YOK.SADECE GALERİ OLMADIĞIM İÇİN ARAÇ SATIŞ UZMANI DEĞİLİM VE BURDAKİ GERÇEKTEN BİLGİSİNE GÜVENİLİR ARKADAŞLARDAN TAVSİYE ALMAK TEK DERDİM.

İLGİNİZ İÇİN ŞMDİDEN TEŞEKKÜRLER .

İLAN:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-29-binde-ilk-sahibinden-cok-temiz-a4-230047103/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankaansahin -- 9 Eylül 2015; 21:18:08 >

• Dosta gidecek bir araçtır bu laf beni matiz Ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç ama daha detaylı fotoğraflar eklenebilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın ama bir özelliği yok aracın s line değil makyajlı değil quattro değil ben o fiyattan almazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru dostum est.Teşekkürler
  • O paraya tertemiz E90 320d Facelift alinir pasa pasa binilir.A4 iyi hos ama kumas koltuklari bile almamak icin bi neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikinci ilanım gerçekten fotoğraf açısından elimden gelen bu.Daha çok fotoğraf koyma hakkım olsa çok daha fazla detaylandırırdım.Ama elimde ki makine ve fotoğrafçılık yeteneklerimin el verdiği bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotoğraflar yeterli bence ancak fiyat biraz yüksek. o paraya makyajlı kasa veriyorlar...
  • naklow_ N kullanıcısına yanıt
    Arabanın orjinal parçalarına dokunmak istemedim.Böylede yüksek olduğunu düşünebilirsiniz.Yorumun için teşekkürler hocam
  • Ne oldu satamadın mı hala
    Burda milletle inatlaşıyordun satarım diye
    90 bin tl ye kadar ineceksin kaçışın yok
  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    Bu forumun neden yaş sınırı yok ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.