Yaklaşık iki yıldır Panasonic P42G20 modeli plazma televizyon sahibiyim. TV üzerinden kameralı görüşme yapmak gibi bir ihtiyacım oldu. Sıradan web-cam'ler pekçok TV modeline direkt bağlamak için uygun değil. Tv'ye bağlayabileceğim özel kameraları araştırdım, minimum 80-100 dolar gibi fiyatlar karşıma çıktı.
Teknosa'da serisonu/teşhir ürünler kısmında satışta (en son 4 adet kalmıştı) PANASONIC TY-CC10W modeli kamera buldum. Sadece 29 TL !!!
Daha yeni versiyonu TY-CC20W modeli şu an yurtdışında en uygun 80-90 dolara bulunabiliyor. TY-CC10W modeli de zamanında 100 doların üzerinde fiyatlarla satılmış bir model, Kamera kasasının birkaç milim daha kalın olması dışında çok önemli bir farkı da yok.
Teşhir ürünü olduğu için mağazayı arayarak durumu hakkında bilgi aldım. Kutusu açılmış, ama muhtemelen denemek için sadece birkaç kere TV'ye bağlanmış, orjinal jelatini bile üzerinde yıpranmamış duruyordu. Kargo ücreti de ödemedim.
Standart bir kamera gibi pc'ye de bağlanabilen bu kamera üzerinde 4 tane de mikrofon var.
Panasonic TV sahipleri için kameranın en büyük avantajı, Panasonic Tv'lerdeki Viera yazılımı aracılığıyla TV'de hazır bulunan Skype uygulamasını sorunsuz çalıştırabilmesi. İsterseniz geri planda çalışan skype, siz TV'de bir program izlerken bile arama geldiğinde sizi uyarıyor ve kumandanın tuşlarına dokunarak o anda görüntülü görüşme başlatabiliyorsunuz.
Kameranın görüntü ve ses kalitesi mükemmel. 29 TL'lik fiyatı ise BEDAVA...
Panasonic TV sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat.
PM attım
Aşağıda bulunduğu 5 mağazayıda aradım. 4 adet stok oladuğunuz belirtiyorsunuz hiç birinde stok yok dediler siz nereden temin ettiniz mail ede attım beklemedeyim.
GAZİANTEP SANKOPARK EXXTRA İZMİR AGORA EXTRA İSTANBUL LEVENT METROCITY EXTRA İZMİR MAVİŞEHİR CARREFOURSA EXTRA
Ben alırken Teknosa sitesinde 5 mağazada var görünüyordu, ben Erzurum'daki bir mağazayı tercih etmiştim.
Telefon açtım, ürünü önce sistemden, sonra fiilen kutusunu kontrol ettiler. Ankara'daki bir mağazadan ödemesini yaptım, slip bilgisini Erzurum'a mail attılar, Erzurum mağazası da kargoya verdi. O mağazaki stok da hemen silindi.
Şu anda da Teknosa sitesine göre 4 mağazada hala var görünüyor, fiilen var mı, onu bilemiyorum tabiki.
Umarım bulabilirsiniz, TV'deki skype ile son derece uyumlu ve beklediğimden çok daha kaliteli bir cihaz çıktı.
vay arkadas bizde şans yok. 29 bedavaya gitii kamera pöff... wi fi adaptörüde yok bir kaç model buldum çok uçuk fiyat çekiyor. led tvlerin adaptörleride uygunmu degilmi bilmiyorum. elinde olan arkdaslar yardımcı olabilirmi..
quote:
Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar
Yaklaşık iki yıldır Panasonic P42G20 modeli plazma televizyon sahibiyim. TV üzerinden kameralı görüşme yapmak gibi bir ihtiyacım oldu. Sıradan web-cam'ler pekçok TV modeline direkt bağlamak için uygun değil. Tv'ye bağlayabileceğim özel kameraları araştırdım, minimum 80-100 dolar gibi fiyatlar karşıma çıktı.
Teknosa'da serisonu/teşhir ürünler kısmında satışta (en son 4 adet kalmıştı) PANASONIC TY-CC10W modeli kamera buldum. Sadece 29 TL !!!
Daha yeni versiyonu TY-CC20W modeli şu an yurtdışında en uygun 80-90 dolara bulunabiliyor. TY-CC10W modeli de zamanında 100 doların üzerinde fiyatlarla satılmış bir model, Kamera kasasının birkaç milim daha kalın olması dışında çok önemli bir farkı da yok.
Teşhir ürünü olduğu için mağazayı arayarak durumu hakkında bilgi aldım. Kutusu açılmış, ama muhtemelen denemek için sadece birkaç kere TV'ye bağlanmış, orjinal jelatini bile üzerinde yıpranmamış duruyordu. Kargo ücreti de ödemedim.
Standart bir kamera gibi pc'ye de bağlanabilen bu kamera üzerinde 4 tane de mikrofon var.
Panasonic TV sahipleri için kameranın en büyük avantajı, Panasonic Tv'lerdeki Viera yazılımı aracılığıyla TV'de hazır bulunan Skype uygulamasını sorunsuz çalıştırabilmesi. İsterseniz geri planda çalışan skype, siz TV'de bir program izlerken bile arama geldiğinde sizi uyarıyor ve kumandanın tuşlarına dokunarak o anda görüntülü görüşme başlatabiliyorsunuz.
Kameranın görüntü ve ses kalitesi mükemmel. 29 TL'lik fiyatı ise BEDAVA...
Panasonic TV sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat.
Hocam PM attım ulaşamadı herhalde , bu kameradan lazım anında eğer hala kaldıysa tabi , Çok memnun olurum. Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme