Şimdi Ara

29 (30 OLDU) Yaşındayım Elime Henüz Kadın eli Değmedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
8
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadına ihtiyacınız yok. Bizde var da ne oluyor her gün kapris dırdır kavga küfür sinir. İşe gidip uzaklaşmak artık mutluluk veriyor bana. Bırakın şu kadın kız işlerini. Türk kızlarından bir cacık olmaz.

• Krone K kullanıcısına yanıt

ne gibi sorunlar

• Hic eskorta vs. gitmedim. belki 3000-4000 kez seks yapmisimdir. 20-25 tane manitam olmustur. 3 yildir duzenli iliskim var, ondan oncekiler kisa iliskilerdi. 29 yasindayim, fakirim.

Ne ekersen onu bicersin hayatta. 30 yasindan sonra girl skills kazanamazsin. Muhtemelen cirkinsindir zaten. Ben sana olacaklari soyleyeyim. Ya annen ya arkadaslarin vasitasiyla biriyle tanistirilacaksin, onunla falan evlenirsin muhtemelen. Veya dusuk bir ihtimal biriyle tanisirsin bir kac seneye, 1 yil gecmeden de evlilik karari alirsiniz.

Ama bu kizlarin hic biri hayalindeki ya da otuz bir cekerkenki dusunduklerin gibi olmayacak. Muhtemelen kilolu kizlardan olur diye tahmin ediyorum hocam.

Edit. Bir ihtimal gold diggerin seni bulma ihtimali var ama evlilik asamasina gelmeden parani tuketme egiliminde olur. Bir de bir gold digger ile bekaretini 35 yasinda kaybedersen, buyuk travma olur senin icin. O yuzden evlilige sakla kendini derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalsız messi -- 27 Şubat 2023; 9:50:26 >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Ne sorunu hocam

• Kıskanç kadından uzak durun yeter  

• sakalsız messi kullanıcısına yanıt

30 40 ı 3000 4000 olarak anlatman bir hoş. Aşındırma dikkat et.

• sipriyalli defter kullanıcısına yanıt

Onun kaşı bunun gözü çok mu takılıyorsun acaba ?

Eğer çok takılmıyorum dersen araba, kedi, köpek, kuş vb çok sevdiğin bir şey varsa o da bağlanmayı etkiliyor ya da bir kızda güvensizlik yaşadın, arkadaşlarından duydun yanaşamıyorsun. Aile içinde çok reddedildiysen bir çok konuda kizdan da ret alır mıyım diye özgüvensizlik de çekiyor olabilirsin.

En son ki çekinilecek bir durum değil kadınlardan elektirik alamıyorsundur bu illa gay olduğun anlamına gelmiyor, öyleysen de sal gitsin hayat kısa yaşa hayatını ama aseksüel biri de olabilirsin.

En en son olarak diyebileceğim şey ise her şeyin hayırlısını istemek gerekiyor. Şu deprem olayından sonra ne kadar aciz canlılar olduğumuzu gördüm.

Evleneyim yalnız kalmayayım yaşlanınca diyen bir çok kişi ailesini kaybetti kadın erkek farketmeksizin. Etraftakilerle kıyaslamanın saçma oldugunu düşünmeye başladım, kendinle mutluysan o da bir şeçenek, hobilerine yönelip gerisini akışına bırak çünkü herkes kendi hayatındaki senaryoyu yaşıyor.

• khanstern kullanıcısına yanıt

hocam çevremde maalesef onun kaşı bunun gözü diyebileceğim kız yok. Sorunlardan birisi bu zaten. işim ve ekibim yurt dışında hatta bir çoğu asya ve amerika ülkelerinde yani yeni biriyle iş vasıtasıyla tanışmak mümkün değil. Bu yaştan sonra okul vs. de olmuyor. arkadaşlarımın bir çoğu evlendi yuvasını kurdu iletişimin kopuyor. Yani bu öyle bir girdapki gün geçtikçe ihtiyaç artıyor, yaran ve çektiğin pisikolojik acı büyüyor ama çaren azalıyor. Eminim gelecek yıl diyeceğim ki geçen yıl daha aktiftim daha sosyaldim.

• 21 Yaşındayım ben de aynı durumdayım. Çok çirkin ve fakirim

• Yaş 26 hiç sevgilim olmadı tr ortamında bu işler çok zor geliyor bana. Çok fazla boş egolu kızlar var.

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

Kardeşim en azından kariyerine okuluna odaklan. En azından maddi durumunu düzeltip vakit geçirirsin bir şekikde

• 1 tane sevgilim olmuştu 4 sene sürdü sonra bidaha başkasıyla yapamadım belkide hayırlısı böyledir (ayrılmayı ben istemedim)
  • En azından işin ve kariyerin var ben işsizim
  • fairtune kullanıcısına yanıt

30, 40 ne la Üniversitedeyken bir yıl bir kızla takılsak o rakama ulaşırsın zaten. Ama 3000-4000 abartı olmuş. Max 1000 olur 30 yaşına kadar.

• Niyetiniz evlenmekse evlenirsniz. Etrafınıza çevrenize falan arıyorum deyin tipinizde idare ederse birsürü aday çıkarırlar sizi tanıştıralım falan derler ama siz kendiniz bulmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla.
  • 4 sene sonraki halim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbaba0641

4 sene sonraki halim

2 yıl önce üst mesajda 4 yıllık sevgilim vardı demişsin hocam o da yalan mıydı geçen hiç olmadı dedin

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Evet yalandı kimse dalga geçmesin diye

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.