Cümleten selamaleyküm herkese iyi forumlar. 29 yaşındayım çok şükür iyi bir işim var, kariyerim var, hobilerim var, senede 3-4 kez yurt dışı tatili yapıyorum, birikim yapıyorum, yatırım yapıyorum, yani kısacası hem maddi olarak kendime yatırım yapıyor hemde kişisel olarak kendime yatırım yapıyorum. Ama bu yaşıma kadar daha elime bir kadın eli değmedi. lise ve üniversite yıllarında daha çok eğitimime önem verdim elbet bir gün karşıma birisi çıkar ve mutlu olurum diye düşündüm. Önemli olan enerjimi kendime ve kariyerime harcamaktı o yıllar için. Mesleğime başladığım ilk yıllarda benzer düşünceler içerisindeydim. Kariyerimi halledeyim, kendimi sosyal olarak geliştireyim elbet biriyle tanışırım ve bir ilişkim olur diye düşünüyordum. ilerleye yıllarda bazı şeylerin yanlış olduğunu düşünmeye başladım ama kader deyip çokta bir çaba sarf etmedim açıkçası. Bugün durupta etrafıma baktığımda çevremde kimsenin kalmadığını görüyorum. Benimle beraber hayata başlayan arkadaşlarım bir şekilde kendi ailelerini kurup mutlu mesut yaşamaya başladılar. Sahip olduğum maddi imkanlara neredeyse hiçbiri sahip değil ama hepsi benden daha mutlu. Allahın verdiği rızka saygısızlık etmek istemem çok şükür her şeyim var Allah sizlere daha iyisini nasip etsin ama gerçekten insan bunlarla mutlu olamıyor. Paylaşmak bazen mutluluğun kendisinden daha büyük keyif veriyor. Yüksek ihtimal maddi durumu kötü, aile, dost aşk ilişkileri iyi olan insanlara sorsanız onlarda keşke bu kadar dostum olacağına bir miktar birikmişim iyi bir işim olsaydı derler ama neyse konumuz bu değil. 29 yaşına geldiğinizde artık bazı şeyler zor oluyor arkadaşlar. Beklentileriniz yükseliyor, kırmızı çizgileriniz kalınlaşıyor, aday sayısı azalıyor ama asıl bahsetmek istediğim şey daha farklı. Bir kızla nasıl flört edilir, ne konuşulur, nasıl sevgili olunur bunları öğrenmek gerçekten zorlaşıyor arkadaşlar. İşim gereği çevremde çok fazla kız yok. olanlarla da bir ilişki kurmak istedim ama hepsi arkadaşım oldu. Bu saatten sonra nasıl olacak bilmiyorum. En son bir kızla 2-3 yıl önce tanıştım onunla da bayağı yakın arkadaş olduk. Sosyal medya hesaplarımda maddi durumumu ve gezdiğim gördüğüm yerleri etiketlemiyorum çünkü insan bir yaştan sonra parası için değil kişiliği için birileriyle beraber olmak istiyor. Bu durumda maalesef birileriyle tanışma şansınızı azaltıyor. Neyse arkadaşlar sadece öyle bahsetmek istedim. bir yaştan sonra insanlarla tanışamıyorsunuz tanıştığınızla da nasıl sevgili olunur bilmiyorsunuz. Hayat sizin hayatınız. Ben kariyerine odaklanmış ve kısmen kendini başarılı gören biri olarak sizinle fikirlerimi paylaştım. Hayatınızı bir dengede tutun arkadaşlık ilişkilerinizi boşlamayın. eidt: 30 olduk durum aynı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipriyalli defter -- 25 Şubat 2023; 12:40:7 > |
29 (30 OLDU) Yaşındayım Elime Henüz Kadın eli Değmedi
-
-
nofap+spor tavsiye ederim. ben 19. gündeyim enerjim harika.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
testosteronun düşüktür, kötü manada demiyorum
testosteron ~ kadın kriteri
ters orantılıdır. testosteron arttıkça mantıksız davranmaya başlarsın, düştükçe kadınsız 100 yıl bile yaşarsın.
özet, şu an sevgilin olsa bile mutlu olmama ihtimalin çok yüksek
o yüzden neyse parasını ver hayat kadını mı onlyfans mı artık bir yerden bu işin tecrübelisini bul sana hocalık yapsın 1 ay
-
Bu işler biraz da şans işi. İyi anlaşacağın kişilerle aynı ortamda bulunmak tanışabilmek de önemli. Benim de ekonomik durumum iyi. Tip olarak ortalama üstüyüm ama hiç sevgilim olmadı. Beni kimse beğenmediğinden de değil. Karşılıklı olmadı hiç. Ya ben beğendim karşıdaki beni beğenmedi ya da karşıdaki beni beğendi ben beğenmedim. Bu da biraz denk gelme meselesi. Senin yaptığın yanlış bir şey yok. Çoğu kişi sırf birini bulmuş olmak için sevgili oluyorlar. Önemli olan bu değil. Sağlam bir ilişki bulmak önemli. Evli olmak mutluluk getirmez her zaman tam tersi hayatını alt üst de edebilir.
Elime kadın eli değmedi konusu aynı olmasa da evlilik ve uzun ilişki bakımından bende 33 üm ama hiç doğru kişiye rastlayamadim ama neye göre doğru o da ayrı bir soru işareti.
Cok sukur Allah a ev ,araba, is vs var durumum iyi , bende gezmeyi cok severim hobilerim var ama dedigin gibi durumu iyi olmayan kiraya cikan , maasi az olan ya da bos kahvede takilan arkadaslarim da evlendi bir ben kaldim
Tabii bunda da vardir bir hayir , bir de dedigin gibi yas ilerledikce , kendi kendine yetmeye baslayinca görunmez zincirin boynuna gecirilmesini ve gereksiz kaprisleri istemiyorsun gibi oluyor. Bilemiyorum yaa, gorucu usulu mu evlensem diye de bazen dusunuyorum sonra hic ortak noktamiz, hobimiz olmazsa eziyete mi donusur ikimiz icinde emin degilim.
Bu dunyaya tek geldim tek gidecem herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
git 10 kıza yürü en az 4 ü dönüş yapar. büyütülecek mesele değil karısızlık. bir eşik var orayı geçtikten sonra çok basit
Hocam çok büyük değilsin yani daha gençler maddi olanaklar yaratmak için çalışıyor. Sen o kısmı halletmişsin, diğer alana odaklanacaksın şimdi. Sosyal ortamlara girmen gerekiyor. Yeni yeni ortamlara girmekten, kızlarda tanışmaktan korkuyor olabilirsin ama yapmazsan ilerde daha da pişman olacaksın. İlk girdiğin ortamda muhtemelen batıracaksın, işler istediğin gibi gitmeyecek ama sonrakinde daha iyi olacaksın. Kurslar,konserler, etkinlikler ne bulursan katıl. Ne kadar çok insan tanırsan o kadar çok şansın olur. Ben şu an yüksek lisans yapıyorum 13 kişi sınıf sadece ben erkeğim kız çevrem geniş o açıdan faydası oldu ama maddi gücüm yok benim de onun için çalışıyorum mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 3 Kasım 2022; 21:28:36 > -
Ne iş yapıyorsunuz
Bazen karşına çıkmayınca çıkmıyor işte. Aşk herkesi vurmuyor. Evlenmek için evlenmek de daha ileri yaşlara kadar mantıklı görünmüyor. Derken yıllar geçiyor...
İli?kide bulunup ne yapacaksınız? Be? dakikalık zevk için. Bence daha iyi ?eyler dü?ün ve kendini ver.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spora yönelmelisin kesinlikle bu cepte
İkincisi kurslara yazıl 2 sene önce gençlik merkezinin ney kursuna yazılmıştım gencinden yaşlısına bir sürü kadın vardı. Genci olmazsa yaşlısı kızına alır seni
"Sosyal medya hesaplarımda maddi durumumu ve gezdiğim gördüğüm yerleri etiketlemiyorum"
Neden?
Bu yaptıkların senin kişiliğini anlatır eminim sen de karşındaki kadında bu kriterlere bakıcaksın ama o da senin gibi yapar göstermez ise ne olacak
Bence bunları gizlemeyin
-
Bende öyle düşünüyorum hocam. Bazen görücü usulü ile evlenip kurtulsam mı diyorum sonra da kimseye bunu yapmaya hakkım olmadığını düşünüyorum çünkü muhtemel bir mutsuzluk getirecek görücü usulü. Yalnız geldik yalnız gidiyoruz vardır bunda da bir hayır
Sorunlardan bir tanesi çevremde 10 tane kız olmaması hadi sosyal ortamlar kurslar vs. Bu sorunu çözdğk diyelim. Yürümek eylemi nasıl gerçekleştiriliyor bunu bilmiyorsun. Bazı şeyler gençken öğreniliyor. Şu an ciddi anlamda iletişim problemlerim var. Mesela bir kadına flörtöz olarak ne yazılır, çizgi nedir bilemiyorsun. Karşıdaki bunu taciz olarak algılar mı korkusu oluyor her zaman bir süre sonra karşındaki kadın seninle arkadaş moduna bağlıyor ki burası daha da zor çünkü birçok ortak arkadaşın oluyor ve bu seferde o çevreyi kaybetmekten yargılanmaktan korkuyorsun
Hocam bu konu da size hak verdiğim noktalar var ama kaygılarımda var. Sahip olunan şeyler gelip geçici. Yarın öbür gün belki de bir ekonomik kriz olacak ya da benim işlerim bireysel olarak east gitmeyecel. Bu dünya da holdingler batıyor imparatorluklar yıkılıyor. Bu gibi kötü durumlarda da benimle olacak birini arıyorum açıkçası. Keşke üniversitesi de en fakir rezil halimle bulsaydım en azından sevgisinden emin olurdum. Ama dediğiniz gibi bende karşımdaki insanın okumuş olmasını, ayakları üstünde duruyor olmasını, kültürlü olmasını talep ediyorum ve bu noktada da siz haklısınız. Bu yaşanmışlıkları biraz sergilemek gerekiyor.
okumuş olmak, ayakları üzerinde durmak, kültürlü olmak, bunlar insani olma fiilleri değil.
Allah C.C insan evladı ile karşılaştırsın.
-
remote çalışmaktan dolayı sosyal becerilerimi yitirince benim 5 sene sonraki eşgal
-
Onylfansdakiler yattığı yerden binler kazanıyor uğraşmazlar ama yazın buluştuğum emekçi bi gacı onlyfansçıymış eskiden 23 yaşındaydı demek ki sükse yapamamış fazla, yüzünü paylaşmamış olabilir
Ben yazmışım sandım bi an :) bende aynıyım senle yalnız yaşıyorum bişey diyeyimmi o kadar alıştımki kendinle mutlu olman önemli arada sevgililerm oluyo ya :))
Kira ödeyen boş kahvedr oturan arkadaşlarının evlenmesi çok tuhaf bence zor kendine yatıyosun zaten bide aga bende kapris o bu saçma sorumluluklar çekemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
nofap+spor tavsiye ederim. ben 19. gündeyim enerjim harika.
|
30 yaşında doktorum ve şaka gibi gelecek ama benim de talibim hiç yok. Bence bu işler nasip kısmet işi. Kimler kimler evleniyor, bir görseniz şaşar kalırsınız. Bu iş ne tiple ne de parayla alakalı. Allah nasip edince oluyor yoksa olmuyor. Kendin birini bulsan bile @Dr.Stephen Strange arkadaşımızın da dediği gibi doğru insanı bulamıyorsun. Benim hayatıma kaç kişi girdi lakin hepsi ama hepsi "Seni seviyorum, seninle ciddi düşünüyorum." deyip terk etti, her yerden engelledi. Şimdiki kadınların seviyorum demesine de güven olmuyor maalesef. Eskiden çalışan birisi olan diye kriterim vardı ama artık yok çünkü okumak, çalışmak cahilliği alsa da eşeklik baki kalıyor. Ben ne kadınlar gördüm üniversite bitirmiş, bir de üstüne yüksek lisans yapmış ama içinde karakterin k'si yok. Duygularınla oynuyor senin. Diyeceksiniz ki doktora hiç ev hanımı gider mi. Ben de biliyorum gitmediğini ama inanın bana düzgün kadın yok denecek kadar az olduğu için artık tek kriterim beni üzmemesi, başka da bir şey istemiyorum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile evlilik nasip eder inşallah. Çok bunaldım çünkü. |
Bu işler biraz da şans işi. İyi anlaşacağın kişilerle aynı ortamda bulunmak tanışabilmek de önemli. Benim de ekonomik durumum iyi. Tip olarak ortalama üstüyüm ama hiç sevgilim olmadı. Beni kimse beğenmediğinden de değil. Karşılıklı olmadı hiç. Ya ben beğendim karşıdaki beni beğenmedi ya da karşıdaki beni beğendi ben beğenmedim. Bu da biraz denk gelme meselesi. Senin yaptığın yanlış bir şey yok. Çoğu kişi sırf birini bulmuş olmak için sevgili oluyorlar. Önemli olan bu değil. Sağlam bir ilişki bulmak önemli. Evli olmak mutluluk getirmez her zaman tam tersi hayatını alt üst de edebilir.
|
Sorunlardan bir tanesi çevremde 10 tane kız olmaması hadi sosyal ortamlar kurslar vs. Bu sorunu çözdğk diyelim. Yürümek eylemi nasıl gerçekleştiriliyor bunu bilmiyorsun. Bazı şeyler gençken öğreniliyor. Şu an ciddi anlamda iletişim problemlerim var. Mesela bir kadına flörtöz olarak ne yazılır, çizgi nedir bilemiyorsun. Karşıdaki bunu taciz olarak algılar mı korkusu oluyor her zaman bir süre sonra karşındaki kadın seninle arkadaş moduna bağlıyor ki burası daha da zor çünkü birçok ortak arkadaşın oluyor ve bu seferde o çevreyi kaybetmekten yargılanmaktan korkuyorsun |
remote çalışmaktan dolayı sosyal becerilerimi yitirince benim 5 sene sonraki eşgal |
Benzer içerikler
- en iyi lens solüsyonu
- sürekli ayakta duranlar için ayakkabı önerisi
- rüzgara dayanıklı şemsiye önerisi
- düğün salonu isimleri
- anadolu yakasından avrupa yakasına nasıl geçilir
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X