"Birini seç evlen" bu ekonomide tuzu kuru değilsen nasıl evleneceksin. Şans meselesinden kastım zengin bir ailede doğmak. Ailen zengin olsa ortamında güzel olur o şekilde ilerler birini bulursun. + Tr kızının bu egosuyla biraz zor artık. |
29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı (2. sayfa)
-
-
iş bulunur kiraya çıkarsın eşin de çalışıyorsa saygı sevgi çerçevesinde anlaşıyorsanız gül gibi geçinir gidersiniz
abartıldığı kadar zor değil -
Olabilir ama insan düşünmeden edemiyor. Ben izmirde merkeze uzak bir yerde ailemle yaşıyorum. Burada benim alanımla ilgili iş neredeyse yok. Benim iş bulabilmem için istanbula taşınmam gerek ve yüksek kiralardan geçemiyorum mesela. Yarın bir gün işyeri küçülmeye gitse ne olacak sürekli bir gelecek kaygısı yani. Bu kız şimdi düğün ister, altın ister. O istemezse bile ailesi ister.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 28 Kasım 2024; 23:32:47 > -
Kadınlar kendi dengine bakmıyor sıkıntı bu
-
Şimdiki kızlarda evlenmek isteyen yok ki isteyenlerde nadir hepsi lüks peşinde bu sosyal medya yüzünden zaten iyice sapıttılar. Düğünler kınalar iyice gösteriş hava işi haline geldi.
-
En azından birseyler yaşıyorsun büyük lüks bence
-
Up -
Up -
sence olmamasının en büyük sebebi ne senin için
-
Bende 72 yaşındayım yeğen hiç sevgilim olmadı -
Dış görünüş
-
Up -
Bu yaşa kadar takmaman iyi olmuş psikolojin için. Şuan ortalama bir ekonomin varsa bulursun bir kız. -
sanaldan da mı yapamadın hiç?
-
Alfred hocam senin oldu mu
-
Hiç ümidim kalmadı hocam
-
Kız, eş yönünden çokca şansı umursamadım, hala da umrumda değil. Ya keyfine bakmayı öğren ya da şansın ne getirirse onu sonuna kadar iste. -
Sorunun dış görünüşe kilo Vs ise al ya d vermeye çabala. Dış görünüşten kastın kiyafet seçimi Vs ise tersını değiştir, zaten çoğu atlar. Yok yüz şekli falansa özgüvenli bir imaj çiz gerisi gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X