Şimdi Ara

29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de olmadı sayılır ama çok kızla birlikte oldum ve kendimden tiksinti duydum en son yine kndomu çıkardım ve yine acaba hiv kaptım mi stresine giriyorum aynı hatayı daha önce yapıyorum artık yapmicam diyorum ve yine yapıyorum bu illlet bir bela hep derler kızla erkeğe ateşle barut benzetmesi çok doğru kendime söz verdim bir daha ciddi ilişki hariç hiçbir kızla birlikte olmuyucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazingjuo kullanıcısına yanıt

Benim hosuma gitmiyo o tipler bilemicem

• John WICK kullanıcısına yanıt

ben olsam bende çıkartırdım insanın canı çeker. sahte yapay hisle nereye kadar. et ete değmesi lazım cız bız.

ama en mantıklısı öncesinde sağlık raporu almak

• içgüdüsel maalesef yapacak bişey yok. o kekoların cahil özgüveni olduğu için kızlar tapıyor. gruplu ortamda sevgilim her şeye gülsün bağırarak konuşsun istiyorlar. introvert erkeğin hayatta pek şansı yok. hele bide arabası yoksa bitti..

3 erkek 3 kız date e çıktık. 3 kız rus arkadaş. karşıdaki 2 oğlanda dızo saçlı kürttü. mardinli biri diğeri şırnak. ben gece boyu sustum diye azar yedim. karşıdaki rus arkadaşı da benimkine seni hak etmiyor falan demiş. kendisi cahil özgüvenliyle sevgili olduğu için beni beğenmemiş.

edit: birde club da mardinli oğlan kertenkele dansıyla etkiledi rusları. çok özgüvenli yaa dans ediyor seninki oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 9 Aralık 2024; 21:59:31 >
  • Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

kanka kürtler daha erkeksi ve testosteronları yüksek. birde fiziken daha iyiler ve malum bölgeleride türklere göre büyük. esmer olmalarıda bir artı.

hem ruslar hem türk kızları kürtleri tercih ediyor. daha çekici geliyorlar cinsel anlamda.

karakter olarakta bizler gibi içe kapanık mıy mıy değiller. girişkenler. özgüvenliler.

amerikan kızlarının zenci fetişi gibi işte.

ha ben kız olsam bende onlarla takılırdım ezik erkek çekilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 9 Aralık 2024; 22:13:26 >
  • işte ben erkek gözüyle bakıyordum hep kız gözüyle olay bambaşka. keko adam en ufak konudan 10 dakika saçma sapan konuşup kızları güldürebiliyodu. ben içimden ne anlatıyor bu neye gülüyorlar diyorum dinliyorum.

mavi gözlü beyaz tenli sarışın adamım 29 yaşına kadar 0 ilişkim oldu. fenotipim bu adam gibi çünkü. yaş ilerlese bile hep aynı tip kızlara karşı hiç iş yapmıyor. geniş omuzlu dızo olmak 10 kat daha iyi.

29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
  • Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

klasik incel feminen tip kanka işte.

kadınlara böyle tipler itici gelir.

daha maskülen yüz hatları seviyorlar. kemikli iri vücut istiyorlar. kadın gözüyle bakabilmek lazım.

geniş omuz on numara olay zaten her kadın sever.

abdli erkeklerde böyle işte kadınlarını zenciler götürüyor.

doğal yoldan testo arttırmaya bak. nofap yap, spor vs. erkeksi özelliklerini güçlendir.

anahtar kelime testosteron. bu hormon karakterinide değiştirip özgüven katıyor konuşkan biri yapıyor insanı. denendi onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 9 Aralık 2024; 22:27:36 >
  • MissMelody kullanıcısına yanıt

27, sen?

• Amazingjuo kullanıcısına yanıt

Hocam vasıfsız, gereksiz kızları boşver. Takıldığım çoğu kız genellikle bilgi birikimime, davranışlarıma Vs bakıyordu. Tabi bana iyi kızlar denk geldi. Birlikte olduklarının çoğu ortalama-senin bahsettiğin gibiydi. Genelleme yapmıyorum, bu şöyledir bu böyledir demiyorum. Sen kendine çeki düzen verip çabalıyorsun karşına da öyle kız geliyor. Vasıfsızsan vasıfsız kız gelir.

• Maskülenlik vs alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam, omzum geniştir. Kızıl sakalı dışarıdan aşırı bilgili bir izlenim veriyormuşum. 120kg d e oldum 85kgde hiç yağ oranımdan dolayı kız konusunda sorun yaşamadım. Çoğu da beğenerek bahsederdi.

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

25

29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 

• Senle 3 yıl önce konusmustukta tanımadın heralde

forumun tüm yalnız erkolarıyla birer gün date'e var mısın?

• Niyee

çünkü bizler çok yalnızız

• Bende öyleyim insan olması mı gerekli illa

• Toporov kullanıcısına yanıt

Kadınların estetik anlayışı çok farklı, küçük burunlu düzgün yüz hatları olan biri yerine koca burunlu esmer kıllı birini daha çekici buluyorlar genelde

İnsan doğası gereği karşı cinse ihtiyacı vardır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.