Şimdi Ara

29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden hiç kafaya takmazdım ama artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım arkadaşlarımın çocuğu evli çocuğu olanlar bile var ama ben bu durumdayım çoğu zaman kafamı bulandırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• redpill derslerine başla hemen

• Kendinle eş seviye bir kız bulmalısın. Yani, aynı ortamda bulunan ve seninle benzer özelliklere sahip bir kız seçmen gerekiyor. Sadece aynı ortamda değil, aynı zamanda seninle benzer görünüşte ve aynı levelda olan birini tercih etmelisin. Eğer kendinden daha üst levelde birine yönelirsen, o kişi de kendi seviyesinin ya da kendisinden daha üst levelde bir erkek arayışında olacaktır. Bu durumda eşleşme sağlamak zorlaşır ve kendini ezilmiş hissedebilirsin.

Bu sebeple, dikkat etmen gereken iki madde var:

1. Aynı Ortam: Bulunduğun ortamdaki kişilerle tanışmalısın. Ortak arkadaşlar veya benzer sosyal çevreler, bağlantı kurmanı kolaylaştırır.
    2. Aynı Level: Seçtiğin kişinin seninle benzer özelliklere sahip olmasına dikkat etmelisin. Bu, aranızda daha sağlıklı bir iletişim ve anlayış sağlar.

Bonus içerik olarak, kendi levelını artırabilirsin. Ancak, öncelikle 1. ve 2. maddeyi hallettikten sonra bu konuya daha detaylı bir şekilde girebiliriz.

@Amazingjuo @Amazingjuo

• Blackpill hapını yuttum çoktan

• ErgoProxy19 kullanıcısına yanıt

Bununla hiçbir alakası yok benden çok daha aşağıda bir kızla 2.5 sene vakit geçirdim. Fakat o kendini benden üstün görmeye başladı fakat hiç alakası bile yoktu.

Kimseye güvenmeyin.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Tamam, beni kanıtlamışsın. Kadın, kendinle eşit veya kendinden üst bir erkekle eşleşir. Fakat erkek, kendinden üst levelda kadınla eşleşemez. Dikkat eksikliği var sanırım  

@Zer0_0ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 27 Kasım 2024; 20:16:53 >

Araba alacak param varken araba almadığım için gidip doktorunun arabasına binmiş ayrılıktan 2 hafta sonra. Dedim ki alt tarafı sabret yok ben seni mi bekleyeceğim dedi.

Ev yaptıracağım dedim para lazım dedim dinletemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zer0_0ne

Araba alacak param varken araba almadığım için gidip doktorunun arabasına binmiş ayrılıktan 2 hafta sonra. Dedim ki alt tarafı sabret yok ben seni mi bekleyeceğim dedi.

Ev yaptıracağım dedim para lazım dedim dinletemedim.

Arkadaşlar, moralinizi bozmayın. Forumdaki birçok kişinin psikolojisi bozulmuş durumda. Şu anki topluma göre erkek sürekli paralı ve güçlü olmalı ki kadını sonsuza kadar kendine çekebilsin. Toplumda bozukluklar var; ekonomi, eğitim ve psikolojiler oldukça kötü. Her şey adeta bir tımarhane gibi. Çok paran olmalı ki kadın, 'Bundan daha iyisini bulamam' desin, ardından seninle sonsuza kadar evli kalmayı düşünsün.

Olayın artık para ile alakası yok o para avcıları için geçerli.

İnternette neler görüyorum neler. Sevgilim ve kankasıyla beraber birlikte oldum böyle mutluyum diyenler mi dersin, açık ilişki yaşıyorum mu diyen dersin... Normal ilişkiyi gericilik olarak görüyorum diyenler mi dersin? Bunları söyleyenlerin alayı 18-35 yaş arası kadınlardan oluşuyor. Yozlaştırılıyoruz!

Her şeyi olup kocasını aldatanlar, sevgilisini aldatanlar mı dersin?

Bazen diyorum başlarım git bir tane ukri veya rus bul kafan rahat olsun. İlla slav kökenli olmasına falanda gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 27 Kasım 2024; 20:32:8 >
  • Ne güzel, ilki special olur. Tam doğru zamana gelmişsin.

Görücü usülü.

• Tipin kötü ise eğer, bir güzellik salonuna uğra, çözüm var.

• Yaş 27 benimde hiç sevgilim olmadı, belki de böylesi daha iyi evlenenler de sonradan pişman oluyor.

• Redpill= bizim gibi incelleri sevgilisi olmamaışları kadınlardan ilgi göremeyenleri gütmek için sanki yakışıklı ve uzun boylu olmamak bizim kendi hatamızmış gibi bizi yetersiz hissetmeye iten toksik bir akım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt

yanlış evlilik yapanlar pişman oluyor haricinde hepsi memnun

bekar kalanlarda kendini kandırıyor

• Aynıyız ölene kadar da olmayacak

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    ;(

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Böyle olmasını bizde istemezdik, şans meselesi.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt
    şansla ne alakası var aklın var sana göre birini seç evlen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.