Şimdi Ara

2995 lira dizüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
7.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2995 liraya eba ve İnternet için yeterli. Amazon tr satıyor.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08LBLNCVP/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_dlT1_SZSGCVGBXRWKKKYB7ZY4

Birde şu var 3600 lira

HP Dizüstü Bilgisayar, 15,6'', AMD Ryzen 3 3200U, 4 GB RAM, 128 GB SSD, Windows 10 Home, 7DT33EA https://www.amazon.com.tr/dp/B07T16XVVP/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_C4ZZ8JW86MANS9FQVD7Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 5 Şubat 2021; 0:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla internette gezinmek için bile yetmez diyen arkadaşlar beni biraz şaşırtıyor açıkçası

7 yıl önce şu bilgisayarı almıştım

SAMSUNG NP270E5J CELERON 2957U 1.4GHZ-4GB-500GB-15.6"-INT-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

o dönem için bile giriş seviyesi bilgisayarıydı

tek beklentim 15.6 inch ve beyaz olmasıydı

500 liraya almıştım hatırlıyorum

pc bu zamana kadar hiç sorun çıkarmadı işlemcisi üzmedi evin tek bilgisayarı bu arada ve hep aktif kullanılıyor

bu entryi de bu pc den yazıyorum

internetten dizi izlenecek youtube instagram twitter takılanacak netflix blu tv izlenecek 8-9 sekme açılacak office uygulamaları uyap döküman editörü vs açılacak yeter diyorsan hala hiç kasmadan yapıyor bu pc (kingdom rush bfme ra2 age of cs 1.6 falan oynuyorum arada daha yeni oyun çalıştırır mı denemedim en yeni nfs carbon denedim galiba tüm oyunları akıcı çalıştırdı)

2 sene önce ssd aldım sadece tek upgrade de o yanlış olmasın

şunu söyleyeyim bu benim teorim

düşük hızdaki işlemciler daha düşük watt ve daha düşük sıcaklıkta çalışıyor bu da ömürlerinin daha uzun ve daha stabil olmasını sağlıyor

kardeşimin 2020m işlemcili pc baya cortladı 3 yıl sonra

işlemci özellikleri benimkine göre çok daha iyi olmasına rağmen benim pc bariz daha iyi performans veriyor

onunki 35 watt harcıyor çok ısınıyor fan sürekli çalışıyor

benim pcnin fan sesini duymadım neredeyse hiç benim işlemci 15 watt çekiyor

n3350 6 wattla çalışıyormuş mesela

yani özetle oyun oynamayan bir kullanıcı için yeterli olmayan pc yok arkadaşlar (autocad vs çalışmıyorsan)

• Günlük işler için bile yeterli olmayabilir bu ürün. İşlemci baya zayıf. Bütçe gerçekten kısıtlı ise alınabilir anca.

• vay arkadaş 3000 liraya çer çöp bilgisayarlar kalmış yazık bu memleketin haline. çok klişe bir laf vardır millet uzaya gidiyo biz nerelerde sürünüyoruz..

• Heryerde ayni fiyat
  • Celeron ve internet icin yeterli? İnternet sayfalari oyle bir hal aldiki bu islemciyle 25 mbit internetten bile verim almak zor olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık valla ya fiyata bak celeron

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene önce satın aldığım ve kargo süresi geciktiği için teslim almadığım. Ürünün şimdiki fiyatı

2995 lira dizüstü
    2995 lira dizüstü

• N ile baslayan islemcilerin alayi cop.
    2.link alinir.

• valla internette gezinmek için bile yetmez diyen arkadaşlar beni biraz şaşırtıyor açıkçası

7 yıl önce şu bilgisayarı almıştım

SAMSUNG NP270E5J CELERON 2957U 1.4GHZ-4GB-500GB-15.6"-INT-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

o dönem için bile giriş seviyesi bilgisayarıydı

tek beklentim 15.6 inch ve beyaz olmasıydı

500 liraya almıştım hatırlıyorum

pc bu zamana kadar hiç sorun çıkarmadı işlemcisi üzmedi evin tek bilgisayarı bu arada ve hep aktif kullanılıyor

bu entryi de bu pc den yazıyorum

internetten dizi izlenecek youtube instagram twitter takılanacak netflix blu tv izlenecek 8-9 sekme açılacak office uygulamaları uyap döküman editörü vs açılacak yeter diyorsan hala hiç kasmadan yapıyor bu pc (kingdom rush bfme ra2 age of cs 1.6 falan oynuyorum arada daha yeni oyun çalıştırır mı denemedim en yeni nfs carbon denedim galiba tüm oyunları akıcı çalıştırdı)

2 sene önce ssd aldım sadece tek upgrade de o yanlış olmasın

şunu söyleyeyim bu benim teorim

düşük hızdaki işlemciler daha düşük watt ve daha düşük sıcaklıkta çalışıyor bu da ömürlerinin daha uzun ve daha stabil olmasını sağlıyor

kardeşimin 2020m işlemcili pc baya cortladı 3 yıl sonra

işlemci özellikleri benimkine göre çok daha iyi olmasına rağmen benim pc bariz daha iyi performans veriyor

onunki 35 watt harcıyor çok ısınıyor fan sürekli çalışıyor

benim pcnin fan sesini duymadım neredeyse hiç benim işlemci 15 watt çekiyor

n3350 6 wattla çalışıyormuş mesela

yani özetle oyun oynamayan bir kullanıcı için yeterli olmayan pc yok arkadaşlar (autocad vs çalışmıyorsan)

• Mediamarkt'da 2800 liraya satıyorlar birkaç gündür, hatta yanında kablosuz mouse hediyesi vardı.
  • bundan bir üst fiyata satılan amd ryzen serisi nasıldır acaba ?3500 tl civarında. şuan ssd i3 laptop kullanıyorum, teşekkürler.

• daggee D kullanıcısına yanıt

2 ürün de mediamark da yok link atabilir misiniz?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_x543na-gq303t-celeron-n3350-15-6-4g-ram-128-gb-ssd-win-10-laptop-gri-1213680.html

Bu linkdeki ürünü diyorsanız x543 serisi. Yukarıdaki arkadaşın paylaştığı f543.

• krmbzkurt kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu üründen bahsediyordum, işlemci, ram ve ssd aynı. İki ürün arasında özellikler açısından bir fark göremediğim için direk söyledim.

Anladım teşekkür ederim 100 tl daha düşük görmüş olduk o zaman. Arkadaşa söyleyeyim oradan baksın.

• SSD var ve eger RAM 8 e yukseltilebiliyorsa gayet yeterlidir

• Çöp demeyi sevmem. Ama harbi çöp

• Celeron işlemcili pc alacaksanız Amazondan 200 doların altına n4000lü pcler indirime giriyor. İlandaki gibi N3350 ler zaten anca 200 dolar ediyor.

Örnek n4000lü laptop 200 dolar.

https://www.amazon.com/Acer-Chromebook-CB311-9H-C12A-Celeron-Bluetooth/dp/B07XJ7PXT4/ref=mp_s_a_1_72?dchild=1&keywords=Chromebook&qid=1612508068&sr=8-72

• dizüstü yerine çöpüstü desek doğru olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.