https://www.hp.com/tr-tr/desktops/product-details/product-specifications/2100724848 Hepsiburada da fiyat yükselmiş 11.500 olmuş. Trendyol daki fiyat 11.073 den 11.000 e düşmüş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 1 Temmuz 2021; 12:14:38 > |
Rtx 3060ti intel 11400 hp masaüstü bilgisayar 10.999 TL
-
-
8 gb ram.
web tarayıcıları falan artık ısıra ısıra ram yiyorken hala 8gb ramli sistem satmak nedir bre hp.
-
Ekran kartının LHR olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz acaba?
-
Bu fiyata sadece ekran kartını satıyorlar. 8gb ram daha alınır 16 ya yükseltilir sorun değil bence.
-
bende böyle düşündüm ama ekran karti ney acaba tek fanlı dandik bisey olabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimal bu.
-
LHR olup olmadığını anlayabiliyor muyuz?:s
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trendyol linki de var. Bir saattir bakıyorum, ne disk ne de ekran kartı ile ilgili bir detay göremedim. Firma speclerinde de bulamadım, nette de ilgili modele ilişkin bir kutu açılışı göremedim. LHR ise fiyat anlamsız. Amazon olsa o risk alınır da, HB ile o risk alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray2 -- 30 Haziran 2021; 23:56:22 > -
siz alacak misiniz? aslinda monster tulpar stok bekliyordum ama 3060 ti a karşı zaafim var bunu alasim geldi
Yok bana kasası lazım bu sistemin.Alıpda içinden ekran kartını söküp kalanı satanlar olacaktır 2. elde. Ben ofis için kasaya talibim😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Galiba benden başka herkes "düşünme" aşamasında. Ben aksiyona geçeyim dedim ama sepette fiyat baya yükseliyor. 11.5 oldu. Ben de zaten kapalı kutu bir sistem diye vazgeçtim. Kampanyalardan daha uygun birşey düşürebilirim belki. Ya da en azından markası HP olmayan, adam gibi spesifikasyonları belli birşey bulma şansı doğar. Zira HP genel olarak her alanda "kısıtlanmış ürünler" satıyor. Ekran kartının durumu belirsiz, diskin markası ve hızı belli değil. Beklemeye karar verdim başka kampanyaları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray2 -- 1 Temmuz 2021; 0:33:32 > -
300watt psu diyor
-
-
Ekran kartı LHR versiyon mu değil mi test etme şansınız var mıdır?
-
cehaletimi bağışlayın LHR versiyon nedir ?
inşallah LHR model ekran kartıdır da siz yamyamlar elinizi çekersiniz de oyunculara bir fırsat kalmış olur.
|
Adamlar ekran kartı ayağına depoda satamadıkları ne varsa koymuş |
Bu fiyata sadece ekran kartını satıyorlar. 8gb ram daha alınır 16 ya yükseltilir sorun değil bence. |
Arkadaş burası Türkiye ekran kartının LHR olup olmaması farketmez yüksek fiyattan satar bizim insanımız çünkü çünkü dünyadaki en fırsatçı ırk biziz o yüzden mining falan hikaye bu ülkede. |
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- epson l3260 yorumlar
- msi shout out
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X