slm arkadaşlar bilgisayarıma bi spyware bulaştı kurtulamıyorum explorer 3 dakikada bir 2dir.com/random.php diye bi siteye bağlanıp duruyo.spybot,spyware doctor,ad-aware ile tarattım bi sonuç alamadım.yardım edebilirmisiniz??
Security Task Manager + HiJackThis Kullan!
Taramayı güvenli kipte yapmalısın
yaptım ama olmadı,hijackthis nasıl kullanılıyo anlamadım
sistem geri yüklemeden çözdüm sorunu,arkadaşlara teşekkürler
nasıl çözdün ya aynı site ve yanında birkaç site daha bende de çıkıyor bana da öğretsene yaaaaaaaaa.nolursun
slm arkadaşım,belki konudan takip edemezsin diye pm de attım.2dir.com dan kurtulmak için bilgisayarını geçmiş bi tarihteki ayarlarına döndürmen lazım.bunun için bilgisayarı güvenli kipte açıp windows açılırken sistem geri yükleme ekranına girmek istiyormusunuz kısmına - tam hatırlamıyorum ama- evet i tıklaman gerekiyo(zaten güvenli kipi normal açarsa yeniden güvenli açıp o kısımda hayırı tıklarsın) daha sonra bi takvim çıkacak karşına,orada bu spyware in girdiği tarihten önceki bi zamana geri dönüş yaptığın zaman işin hallolcak,yanlız yüklediğin bazı dosyalar geri dönüş yaptığı için silinebilir,o yüzden o zaman aralığında önemli dosya falan yüklediysen yedeklemende fayda var.hadi kolay gelsin